Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nokia

Re: nincs cím

#545868 Roberrtto Előzmény: #545867

Azért azt nem szárnyalja túl ,ez legalább temrel, nem csak igérget, de erőssne spekipapír.

Idegek kellenek ilyen zuhénál.

#545866 Roberrtto Előzmény: #545865

Erről nem hallottam.

First solarnál nem gondoltam komolyan, hogy 20 alatt zár, de most már komoly!

#545865 macika Előzmény: #545859

Nokia, Siemens

A Siemens az erőteljes kanadai növekedésben bízik. Elsősorban az olaj- és a bányászati szektor felfutásában reménykednek. Az elmúlt 12 hónapban 500 millió dollárt fektetett be a Siemens Kanadában.

A Nokia és a Siemens közös vállalkozása a jövőben még inkább a mobiltelefon-hálózat fejlesztésére összpontosít, és ezért eladják üzleti-támogató egységét, melynek fő feladata az volt, hogy segítsen a mobiltelefon szolgáltatóknak kiépíteni számlázási rendszerüket. Sajtóértesülések szerint az üzlet becsült értéke 300 millió euró.

#545859 Roberrtto Előzmény: #545854

Itt van a nyakunkon jővő hét szerda, én nemtudom elképzelni, hogy negatívan reagélna a piac az új készülékekre.

Talán ez az esés most annak is szól, hogy samsung előbb jelent meg wp8 készülékkel mint nokia.

Nem tudom.

Tényleg a bőség zavara van, nokia, first solar, zynga, knight capitalt is figyelgetem

Sok ez:)

#545858 Roberrtto Előzmény: #545847

15% minusz, elég durva.

Én úgy vagyok, hogy nemhiába ment tönkre ez a sok solarcég, persze viaskodnak egymással a kínaiak, amerikaiak, de nem véletlen ,hogy az összes kínai solar cég is esik, pl yingli green.

Persze first solar a legnagyobb, meg ahogy írod usaban az egyetlen is, de az égazatott hátráltatja a többi energiaszolgáltató is szvsz. Meg a napelemek hatásfokán is illene valamicskét fejelszteni már végre.

#545854 rbbj11 Előzmény: #545851

lejjebb már nem nagyon lesz érdemes, bemegy 2,2 eur alá, akkor már régen rossz. Ha 2 eur alá menne, akkor pedig nagyon-nagyon rossz

#545849 rbbj11 Előzmény: #545844

az ágazat töretlenül növekszik, csak a kínai dömping kinyírta a fejlett piaci gyártókat. FSLR 300-on durván túl volt árazva, 150-et is csak állami támogatások miatt ért, 80-at simán érne, főleg úgy, hogy a világ egyik legnagyobbja a szektorban, csak a kínai dömping miatt esik 80 óta is folyamatosan. Amcsi bíróság pár hónapja végre elmarasztalta a kínaiakat, és val.szeg a védővámok hatása jelentkezett a legutóbbi gyj-ben

#545847 rbbj11 Előzmény: #545840

nem sok, túlreagálják.

Nokia is kecsegtet, lejött a korrekciós szintemre. Egyszerre minden kecsegtetővé vált.

#545844 Roberrtto Előzmény: #545842

Hát a genya azért durvább:)

De ez tényleg egy napelemgyártó, nem csak igéretek vannak.

Csak ez az ipar leszállóágban van, most néztem német solar cégeket, 1 éve 3 euró volt, most 8 euróccentet ér...

#545842 Zotya32 Előzmény: #545834

ez a first solar a genya amerikai kiadása??? 300 dolcsi is volt, aztán megjárta a 10 dodót is...

#545834 Roberrtto Előzmény: #545820

ez úgy esik mint a kő, lehet 20 alá is bemegy még ma?:S

Alatta én is elgondolkodnék...

#545818 Előzmény: #545790

"Nem hiszem, ohgy lemodnana a multikról amicrosoft, és azt sem, hogy a csempék miatt nem fgonak áttérni egy idő után."

Még egy szaniteres sem fog rá áttérni a csempék miatt, ez ugyanis baromira senkit sem érdekel, amikor üzleti alkalmazásokról van szó.

"Xp amúgy majdnem 10 évig versenyben volt, mivel vista nagyon rosszul sikerült."

Nem azért, azért mert az XP nagyon jól sikerült.

"Abban lehet lesz valami, hogy a win7et továbbra is sokat fognak eladni, főleg az olyan cégek amelyek csak desktopon dolgoznak."

Nagy multik és enterprise régió. Csak amiben a pénze van a Microsoftnak.

"Xp-t emg szerintem minden valamire való cég pár éven belül el fogja felejteni, egyszerűen a biztonság és a szoftvertámogatottság hiánya miatt."

Az XP mitől nem biztonságos? Egyebekben meg szoftvertámogatás pont lesz, mármint ami a multikat illeti, mert olyan eszement vállalati alkalmazás készítő nem lesz, aki azt mondja, hogy a termékét nem lehet XP alatt használni.

De ez itt már megint off, szóval maradjunk annyiban, hogy a csempék az üzleti környezetben kontraproduktívak és kifejezetten hátráltatni fogják a termék elterjedését a Microsoft legfontosabb bevételi szegmensében, ha nem egyenesen megakadályozni.

#545814 rbbj11 Előzmény: #545790

már volt first solar, ott van a topicomban.

A bővítésen gondolkoztam, és most, e percben meg is történt