jaja ez az... :-))
Úúú ne tudjátok meg hogy a cukrász-szövetségben is mekkora mutyik vannak..:D ahol magyarok vannak ott mutyi is van...ezen már nem is lehet meglepődni. :D
jaja ez az... :-))
Úúú ne tudjátok meg hogy a cukrász-szövetségben is mekkora mutyik vannak..:D ahol magyarok vannak ott mutyi is van...ezen már nem is lehet meglepődni. :D
aha a mák a kábítószer,a alma gyomrot segíti meg ne ülje a sok szar:)
eh én Nyíregyházán élek de nem ismerem..:)sztem jön vmi bejelentés hétvégén arra kitépik,majd ath -ról korrika kicsibe,ha nem jön semmi?..armageddon jön egy röv távon.....
Országtorta 2012 - Szabolcsi almás máktorta
Szabolcsi almás máktorta... ha valaki szereti mondjuk a mákos - almás rétest, akkor ezt is imádja, mert nagyon finom...akkora az igény rá hogy egyszerűen nem tudunk eleget csinálni belőle.
no, BUX még mindig tartja magát...a felkötésnek hála....hiába a legerősebb piac vagyunk..
Hathorral vajon mi van ? remélem nincs semmi baja.....azért én is kívánom neki hogy nyerjen sokat...bármilyen üzlet is legyen az...
és milyen? a tv-ben mutatták bazi jól nézett ki :):):)
nahh nem lehet panasza itt senkinek,ma megint európa legellenállóbb rv piaca lettünk
-0,14% még él a remény
Már nyomatjuk az idei országtortát, nem győzzük sütni :-)
:-)))
én már megvárom Börni bácsit shortban...akkorát nem tudnak tépni rajta hétfőig hogy nagy bajom lenne..ha mégis fölfelé megyünk, akkor kibírom.
igen,mert ez még mindig nem esés...... egy ekkora up menetnek még a korrekciója is hevesebb kéne hogy legyen, de be fog ez gyorsulni....
nahh most nem lennék Hathor helyében..... :( 17500körül vagyunk,szerintem benéz ma alá,és akkor sokakat kaszálnak :(
szép volt cukis mesterem! )
holnap azért lesz még izgulás rendesen
támasz 17K buxnál kb
na az a duplalj talán kb. a 10 nap esés után
Srácok, ha innen kiborul a bili akkor mindenkinek a nyakába fog folyni..az pedig ronda lesz :D
ezért kell fölé állni :D
a bézs könyvben a FED az eddigi "szerény gazdasági javulás" helyett "fokozatos gazdasági javulást" használ , vagyis belátják hogy alakul a molekula,amire a gdp előrejelzés emelése is utal,vagyis ha ez egy egészséges rendszer lenne,erre a hírre tovább kéne tartani a lassú kiszámítható emelkedésnek!!!! ,de ez nem normális menet,itt a kapzsiság és a profitéhség vezérelt speka világban ez a hír a pumpa szüneteltetését jelezheti előre,amikor vége az inygyen zsuga korszakának, valahogy úgy mint egy cigánybucsuban amikor elfogy a pia hajnaltájt és az addigi puszipajtás sogorkomák előkapják a bökőket, lesz csapkodás szurkálás,de egy rendesebb burítás simán kinéz,amit ECB tud(na) némiképp kompenzálni,márha a BBank és Merkel is engedné, vagyis ha FED csak részmegoldást választ,és nem nyomat dollárt,és emellett ECB szintúgy előrukkol valamivel akkor hatalmas eurusd menet lesz lefelé,evvel huf párok UP, rv piacok közül erősebbek pici esés,majd sáv a következő funda löketig,fejlődők-bóvlik pedig potty
ha hati átesik 17300-400as zónáján ( nálam ez a fontos szint ) akkor fene tudja hol állhat meg, de a 16500simán benne lehet 1-2hét alatt,márpedig ha józanul gondolkodunk 17500körül,picivel alatta jönnek a kényszerlikvidálások,mert sok longos kivérzett,és ez a lendület biza áttolhatja hatit a sávon....
emellett spanyol ,olasz 10évesek kúsznak felfelé,ami szintúgy nem kifejezetten jó ómen és rv piaci rallinak,kiderül
én továbbra is tartom a shortokat STOP 17650 köré húzva igy már profitot véd
Messze még a záróra...