Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#545804 Ibiza Előzmény: #545771

a régebbi autóknak volt lelkük..a mostaniak hibátlanok de nem tudom..

havernak van régi musztángja beleülsz és otthol érzed magad.. faternak anno volt egy peogeot 403-asa (colombó autója csak nem cabrio..de bőrrel).. volt egy fél napot csak ültem benne..

Régebbi mercivel mászkáltunk anno..volt egy közös témám egy mercis fan sráccal..dízel volt..mókusok törték elöl a diót..rázkódott amíg állt.. és lassú volt mint a csiga.. de halál kényelmes volt.. mostanában vittek ingatlanhoz duplalámpás mercivel..egy-két éves lehetett.. kb 6 hengeres lehetett mert fújt a szél..de nem fogott meg..kanyarban iszonyat..tolta az orrát..rázott is...(budára mentünk.Vöröstorony felé)

amúgy nem vagyok autó mániás..szeretek minden személyes tárgyat..(óra,kés, fegyver,..) de alapból használati eszköz az autó..nincs neve nálam.. 6évig volt vectrám utána sem néztem mikor elvitték.. (mondjuk megszivatott az utolsó szakaszban)

kényelmes gyors megbízható..és jó legyen ránézni.. ennyi az egész..most Mazda6..pont megfelel..néha dugig rakom szegényt vasdobozokkal..pedig 5ajtós nem kombi.

#545796 hosszhuszár Előzmény: #545791

Féltek tőlük, mint a tűztől, csak nem értem miért...

Az áruk, valóban nem szerény, de takarják ám a minőséget, nem úgy mint bmw, vagy audi esetében...

nem státuszt szimbolizál, essünk már ezen át, hanem aki tényleg jó autót akar, és meg van a rávalója, annak bizony teli találat!., kompromisszumok nélkül!

Ki kell próbálni, nem 1-2 napig, és minden világos lesz!

Elfojtott vágyak mindig elvisznek!

#545791 Ibiza Előzmény: #545771

http://www.autogaleria.hu/hk2.php?kepid=81679&l=autok/brabus/mercedes-cl500-4matic-c216-2011/brabus_mercedes-cl500-4matic-c216-2011_r12.jpg

na jó van egy-kettő..de tényleg nem a világom..van egy új..gyönyörű hajlított vonal oldalról az egész..de nem..önmagában szép..mint a barokk bútor de nem szeretnék együtt lakni vele

utazó bácsiknak való..akik iszonyat kényelemben utaznak és erős státuszt kell mutatniuk... vagy ebben nőtt fel.

akkor már audi6 vagy BMW.5ösök .640azé teccik..

érdkes amit írtál az audi8ról mert 1x majdnem belevágtam.. nagyon tetszett kívülről.. de én is sok rosszat hallottam róla..

#545767 hosszhuszár Előzmény: #545762

egészen pontosan, csak nem a mostani lett utána, hanem w140 s500 qp, majd w140 s600

qp.... utána a mostani....és remélem lesz egyszer egy újabb is....

#545762 Ricsi Előzmény: #545761

Aztán lett belőle S500 :)) Végülis a számok sosem hazudnak, 62,5* jobb autód lett :))

Ne cáfolgass, nem tudod még, itt mindenki hülye, senki nem ért semmihez, senkinek nem volt még normális autója :D

#545761 hosszhuszár Előzmény: #545732

Ezt azért megcáfolnám......

nekem volt, de nem is a4, hanem a8.....na annak sincs köze a prémium kategóriához...

Zörög, csattog, nyekereg, pedig egy 2 éves példányról van szó, mondom ez nem lehet igaz, ezért lecseréltem egy s8-ra, na az ha lehet, még rosszabb is, de legalább is, ugyan olyan sz@r, mint, az a8..a kis betűk nem véletlenek, aztán rájöttem mi a prémium kategória....

Másik topicból ide, mert…

Másik topicból ide, mert itt a helye:

Felvezetés:

"De hogy az autóválasztásból én ne csináljak filozófiai kérdést mondok az A4-re egy jobb alternatívát: Seat Exeo.

Egy az egyben (előző) Audi A4 csak olcsóbban kapod meg fiatalabban (nem kezded nagyfelújítással a megvételt). Ja csak Seat embléma van rajta, így a sznobság miatt meg hamar esik az ára."

AT:

"Hát ma kaptam kölcsönautonak egyet.

Szörnyű, iszonyat, ennek az égvilágon semmi köze egy Audihoz, de még egy Skodához sem ér fel, mert az is sokkal igényesebb belülről. Egyszerűen döbbenet egy múlt századi középkonzol 2012-ben.

Nehéz kormány, hangos, nehézkes, feelingre egy új Polo hülyére alázza, egyébként meg egy semmitmondó, múlt századi érzetet árasztó jármű, aminek még csak feelingje sincs, mint egy B4 Audinak.

Ennek a járműnek nem azért esik az ára, mert a sznobok nem keresik, hanem azért, mert egyáltalán fogalmam sincs ki az, aki ezt megveszi, ennél még a használt 2004-es B4-es is sokkal jobb választás. Vagy egy Golf... esetleg egy Polo, de ez... ez még rossz viccnek is nagyon gyenge.

A Seatnak szerintem annyi, mert ez a jármű egy teljes tévedés minden szempontból és ugye ennek kellett volna megmentenie. Indiában, Oroszországban ez lehet, hogy "nagy szám lenne", de itt ez csak egy röhej."

#545732 Előzmény: #545629

"Audit eleve csak sznobok vesznek, hiszen köztudott, hogy népautót adnak el drágán..."

Ilyet hülyeségeket is csak az mond, akinek soha nem volt és nem is lesz.

#545664 Kissherceg Előzmény: #545658

tudom, de nekem a CL és az új e coupe/cabrio tetszik. Azokra nem kell pakolni :) Árukkal van a baj :)