Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: Péntekig eldől a Sziget sorsa

#545637 macika Előzmény: #545633

Péntekig eldől a Sziget sorsa

Döntő tárgyalás lesz holnap Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója és az OTP között, a bank elvileg ugyanis kész hitelt nyújtani az Est Media Sziget Kft.-ben meglévő 49 százalékos részesedésének visszavásárlásához.

„Főleg az önrész mértéke a kérdés” – mondta a vg.hu-nak Gerendai Károly. A felek az elmúlt hónapban már jónéhány tárgyalási kört tartottak, az idő azonban sürget, hiszen Gerendaiéknak augusztus 31-ig kell fizetniük a kisebbségi pakettért az Est Media Nyrt.-nek. A Sziget Kft. 51 százalékos tulajdonosaként a Szigerta Invest Kft. és a Volt Invest Kft. 677 millió forintért venné meg a tulajdonrészt. „Üzleti tervet kértek tőlünk, de segíti a tárgyalási pozíciónkat, hogy a Sziget fesztivál idén biztosan nyereséges lett” – fogalmazott az ügyvezető igazgató. A profit pontos mértékét még mindig nem lehet tudni, mert folyamatosan érkeznek be a számlák.

Az idei Szigeten a végleges adatok szerint a tavalyinál valamivel kevesebben, 379 ezren fordultak meg. Mintegy 10 százalékkal kevesebb heti-, de csaknem 10 százalékkal több napijegyet adtak el 2011-hez képest. A bevételek 17-18 százaléka szponzori reklámbevétel, 10 százaléka kereskedelmi, vendéglátásból származik, a fennmaradó rész pedig a jegyárbevétel.

A főszervező korábban elmondta: 500 millió forintot spóroltak meg a kiadási oldalon, s mivel 200 millió forintot költöttek különböző fejlesztésekre, összességében 300 millió forintot takarítottak meg. A veszteség megelőzése érdekében a költségvetés tervezésénél eleve figyelembe vették a várhatóan kisebb nézőszámot, valamint a főszponzor kilépését. Ráadásul a jegyárak emelése és a július 19-én hatályba lépett áfa-változás is kedvezően hatott a költségvetésükre.

Re: virtuális interjú

#545585 Harlem Előzmény: #545441

A válaszokat homály fedi, a RV-t kezdik csipegetni, mi sűl ki ebből?

nem eco, csak egy rövid …

#545430 Zotya32

nem eco, csak egy rövid színes, és a café elődjének alapítójához kapcsolható hír

/aztán egyszer még újabb cég lehet a tőzsdén.... :)) /

"Radiocity: irány a net

2012. augusztus 29.

HVG

RCKO Radiocity Zrt. néven új társaság alakult internetes rádióműsor-szolgáltatásra. A zrt részvényes vezérigazgatója Erdélyi Zsolt, s vett Radiocity-papírokat cége, a Little Green Man Kft. is, valamint az RCKO Invest Kft., amely magyar vállalkozások tulajdona. A 16 millió forintos alaptőkével indult társaságban 50 százalék a befektető kft-é, a másik 50 pedig Erdélyié és cégéé. A Radiocity mögött olyanok állnak, akik korábban az Est FM és a Radio Bro működtetésében is részt vállaltak – például a Superman néven is ismert Erdélyi –, s nem hivatalos információk szerint az origo.hu-val együttműködve jutnának el a hallgatókig."

Re: A.M. Hungary

#545035 zeeh_ Előzmény: #545015

Remélem, egyszer eljön az az idő,amikor majd a rend őreivel is kapcsolatban fog állni...

Re: A.M. Hungary

#545015 Kissherceg Előzmény: #544923

Balázs Csabával 42 cég hozható kapcsolatba. Elég durva céglistája van, komoly cégekkel, mint MAHART, Pick,Pécsi Sörfőzde, Magyar Vendor stbstb...

A.M. Hungary

#544923 Kissherceg

Ez a cég üzemelteti az Indoor üzletágat 3 évig. Érdekes, hogy a cég vastagon nyereséges volt az elmúlt 3 évben. Tavaly például 137 millió HUF bevételt ért el. Tisztségviselője Várnai Tamás, aki kapcsolatba hozható például az Ezüsthajó Kftvel is. Cég tulaj egy bristoli csöves :)

Re: nincs cím

#543894 Kissherceg Előzmény: #543206

hétvégén felteszem cikkbe az estnek feltett kérdéseket. Ha ők nem válaszolták meg, majd mi :)

#543067 Zotya32 Előzmény: #542868

azért az feltűnő volt, hogy 2 papírt kihúztak, kettőt meg beadtak... vándorol megint az a speka, aki tavaly is játszott egy hasonlót... jövő héten a phylaxia következik, 40-ig jó lehet nála....

#542868 Harlem Előzmény: #542815

Sztem amire a többi szutykot: mer' ócsó és nem bírnak űlni a kezükön...

B válasz ahogy lent gondoltam 30-as eladó körei gyűjtögetnek és érlelnek egy hírt a sájzban:)

#542815 Kissherceg Előzmény: #542636

est nem válaszol továbbra se, másik írta, hogy haladnak vele... Mondjuk nem tudom milyen hosszú lesz, lehet könyvben kell kiadnom :))

Ezt ma minek tépték meg?

#542636 Zotya32 Előzmény: #542613

Hogy állnak a kispapír-riportok? Sikerült valamit összehozni, vagy megsértődtek a vezérek??? (mondjuk nem tudom mi alapjuk lehetne rá....)

#542632 macika Előzmény: #542613

nem sokára itt a gyj

ami sztem nem lesz vészes

de !! a 31-i pápá sziget tarol mindent