Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nokia

Re: nincs cím

#545408 rbbj11 Előzmény: #545366

nem most jött ki hír, hanem inkább az volt abszurd, ameddig elreptették az eddigi hirekre. Most kerül helyre a realizálás hatására. én még kivárok a vétellel. Nagy dilemma: first solar vagy ez?

#545403 macika Előzmény: #545399

azt azért ne feledd bóvliba van minősítve a cég

nomura stb

nem véletlenül esett le és ugrál itt le fel

#545399 Roberrtto Előzmény: #545397

2.5ig nem hiszem lemegy már jővő hét szerdáig.

Szept végén már a piacon is lesznek a készülékek, reméljük jól fogják fogadni őket.

Akkor kilőhet az árfolyam.

#545389 hosszhuszár Előzmény: #545371

Van e olyan korszerű telefon, ami nem nagy képernyős, hanem mondjuk olyan, mint a nokia e72?

Félek, a nagy képernyős, nálam összetörik 1 nap alatt....

esik kel, minden nap 3 x minimum....

#545374 Roberrtto Előzmény: #545371

Valóban jó lett a moto razr, de én annyit nem vagyok hajlandó adni egy telefonért.

Nokia nexus meg mi?:)

#545371 Kissherceg Előzmény: #545366

Motorola Razr esetén azt is megoldották, nagoyn jó készülék lett...

Nokia Nexus pedig hiába jó telefon alig viszik.

#545366 Roberrtto Előzmény: #545253

Ha holnap is lesz haosnló 5%-os zuhé asszem beleveszek. Ma még nem, remélem nem bánom meg.

Amúgy emg az iphone jó telefon, ez nem is kérdés, de pl én a nexus s-emet, 63e Ft-ért vettem, jelenleg az öskövületnek számító 3gs majdnem duplaannyiba kerül, ami valjuk be vicc.

Nekem amúgy az üzemidő a legnagyobb hibája ezeknek a telefonoknak, remélem mikor legközelebb váltok, már lesz valami új aksimegoldás.

Kijött amúgy valami hír? Már 7% minusz.

#545253 Janicroft Előzmény: #545062

Kezd OFF lenni a topik, de én mindig is szerettem a Nokia telefonokat, a legjobb készülékeket gyártották évekig. Aztán egyszer vettem egy HTC DEsire-t, ezzel beleszerettem az okostelefonokba, majd azt lecseréltem egy IPhone 4S-re, ezt viszont semmi pénzért nem adnám, ez a telefon ami kell nekem.

Egyébként visszatérve a részvényre, kezd viszketni a tenyerem... :D

#545062 Előzmény: #545027

Szerintem már írtam, hogy idén váltottam át a 2110i-ről Myphone-ra, mert sajnos nem bírta tovább a gyűrődést :(

#545047 rbbj11 Előzmény: #545027

dettó.

nekem érdekes módon minden egyszerü telefonom müködik, és mivel gyorsabban kell üzleti csomagokat változtatnom az árképzés miatt, mint ahogy a telefon tönkremegy, és mindig hozzámvágnak egy újabbat ingyen, ezért kénytelen voltam legutóbb egy 7 éveset kidobni, ami tökéletesen ment. Most is van még 5 éves, 3 éves, söt még mindig megvan egy 7 éves is. Mind samsung, nem is, egyik nokia

#545038 Roberrtto Előzmény: #544908

Ott nem tudok vásárolni, meg jobban szeretném olyan helyen ahol van forgalom is.

Nekem amúgy samsung nexus s telefonom van, 1 éves múlott, 1-2 évig még nem szeretném lecserélni.

Sok jó dolog van benne, de sajnos az android itt is akadozik, pedig ez egy referenciakészülék.

Többek között ezért lesz a következő telefonom wp8. (vagy akkor már 9..)

Amúgy ha valakinek telefon kell, akkor bőven elég egy 10e Ft-os nokia is, de ezek már nem telefonok, igazából én a telefon funkcióját használom legkevésbé.

Teljes európa térképpel van egy navigációm, skype, viber, segítségével wifin, de akár mobilneten azt hívok akit csak akarok az egész világon. Elég kellemes volt egy nyilt wifihálózatról a város közepén közepén egy floridai ismerőssel bezsélgetni fél órát.

Finance alkalamzással azonnal látom a tőzsdei árakat, söt aki nagyon akar az telefonról is tud kötni, van mt4, saxo meg ki tudja milyen alkalamzás is.

5 megapikszeles vakus fényképező, a célnak megteszi, bármit le akarok fényképezni ott van, türhető minöségben. (nyilván lakodalomban nem ezzel fényképeznék)

Teamviewer is angyon hasznos alkalmazás, 3 gépemet is szemel tudom igy tartani, bárhonnan!

Egy szó mint száz azért hazsnos eszközök ezek, más kérdés, hogy aksiidőben aggasztóan gyengék, de én ezt úgy oldottam meg, hogy ebayről rendeltem.

#545033 Zotya32 Előzmény: #545000

még mindig nem vettem másikat.. nokia6230i... életem 2. készüléke, ezelőtt 5110-es volt (2005/2006 körül váltottam) :))

#545030 banyaiz Előzmény: #545027

Pedig ebben a válságban csak a fogyasztás segíthet a gazdaságon.

Támogasd meg Nokiát egy új telefon vétellel szegény cég úgyis vergődik. :)

#545029 banyaiz Előzmény: #545027

Siemens C55-öst használok. Nem hiszem, hogy rajtam kívül sok embernek lenne még ilyen veterán telefonja az országban kb 7 éves lehet. Közröhej van mikor előveszem. :)

Nem szívesen válok meg a használati tárgyaimtól. Ez már esett le többször több db-ra széthullott na mondom itt a vége de bírta, volt úgy kapott annyi vizet horgászatnál , hogy lötyögött benne a víz a képernyőnél ezt is túlélte , még üzemel. Nem kellett benne semmit cserélni eddig, egyedül akksitöltőt kellett vennem hozzá , eredeti töltőjének megtört vezetéke nem érintkezett.

5évente veszek 1 telefon…

#545027 Sumér harcos

5évente veszek 1 telefont:)

most is egy 5 éves telefonom van:)

soha nem veszek drágát,érintős kizárva....netezni én soha róla..

nemtom ,a tárgyaim közül a telefon az egyetlen,amely nem érdekel milyen...a legkevésbé sem...

mások már elő sem vennének egy ilyet ami nekem van,mert égne a pofájuk:)én teszek rá...

lassan váltanom kell sajnos,mert ugye a jelenlegi is nagyon öreg,még a váltásoktól is kiráz a hideg,

rühhellemm a telefon boltokat is:)

ON