Hm, hm, azért 1 pici tétet teszünk a továbbjutásra, max. megint dorbézoltam:))
Hm, hm, azért 1 pici tétet teszünk a továbbjutásra, max. megint dorbézoltam:))
A Manchester City 10 millió font körüli összegért megvette a Fiorentina 19 éves, szerb válogatott védőjét, Matija Nastasicot is. Az ügylet keretében Stefan Savic a violákhoz került.
itt sem sajnálták a lovét a 19 éves kicsiért
átigazolási körkép,nyugat eu...
Alessandro Del Piero Ausztráliában folytatja.
A Southampton elég komoly pénzért (nagyjából 12 millió fontért) megvette a Bologna uruguayi válogatott játékmesterét, Gaston Ramirezt.-aszongyák erre a figurára majd később lehet figyelni
igen,kettő
Ne legyünk irreálisak!
Ha egy pontot, netalántán egy győzelmet sikerülne elérnünk, akkor az már várakozásokon felüli teljesítmény.
Legyünk őszinték magunkhoz, már a playoff-ra sem lehetett számítani! Mikor vert ki utoljára magyar csapat belga, vagy török csapatot? Még a szlovákok ellen sem szokott összejönni.
Most papíron a leggyengébb csoportot kaptuk, de ezek a csapatok fényévekkel vannak előttünk.
Persze láttam én még anno Majer gólját a Bernabeuban! :-)
Basel, Genk... ezt a kettőt illene megfogni, legyőzni...
első 2 jut tovább a tavaszi körbe, ugye?
ettől jobb sorsolást nem hiszem,hogy kaphatott volna a Videoton...
vsz ragyogó...
http://pepsifoci.hu/node/121065
Európa Liga, a csoportok
A: Liverpool, Udinese, Young Boys, Anzsi Mahacskala
B: Atlético Madrid, Hapoel Tel-Aviv, Viktoria Plzen, Académica Coimbra
C: Marseille, Fenerbahce, Mönchengladbach, AEL Limassol
D: Bordeaux, FC Bruges, Newcastle, Maritomo
E: Stuttgart, Köbenhavn, Steaua Bukarest, Molde
F: PSV Eindhoven, Napoli, Dnipro, AIK Solna
G: Sporting, Basel, Genk, Videoton
H: Internazionale, Rubin Kazany, Partizan Beograd, Neftchi Baku
I: Lyon, Athletic Bilbao, Sparta Praha, Ironi Kiryat Shmona,
J: Tottenham, Panathinaikosz, Lazio, Maribor
K: Bayer Leverkusen, Metalist Harkov, Rosenborg, Rapid Wien
L: Twente, Hannover, Levante, Helsingborg
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bajnokok-ligaja-sorsolas-2169043
D : Real Madrid, Manchester City, Ajax, Borussia Dortmund
szép lesz ez... pápá real???
szereti mindenki a mexikoi hőst:)
játékosnak is egy senki volt,nem nagy név...
tésztás?miért ez a beceneve?
"Az lenne a legjobb, ha most rögtön eltakarodna, sőt ha már 30 éve eltünették volna a magyar fociból! Ő beszél és kritizál? Évtizedeken keresztül semmit sem tudtak felmutatni a magyar ezők, vele az élen! A nagy edzőképzés abból áll, hogy még pár évvel ezelőtt is az volt az alapozás, hogy 15-20km-eket futatták a játékosokat hóban, fagyban, sárban, nehéz terepen.
Többek között ők azok akik tönkretették, de legalább is gátolták a labdarúgásunk fejlődését! Csak a mutyizás, önérdekek, csókosok futtatása és helyzetbehozása stb-stb. Ez a mai napig így van!"
"Büszke képe hála az égnek nem lesz már soká tartalma egyetlen médiának sem, mert elérkezett a kihalás ideje, mennek a Dinók a levesbe. Sajna a kapcsolatrendszere miatt a mai napig belelóg a fütyköse a válogatottnál rotyogtatott pörköltbe, de egy évtized és talán ez is megváltozik..."
"Igen,ideje lenne nyíltan elmondani az elmúlt 30 évben mit tettél a labdarúgással. PL: fúrás: 1982 Mészőlynek miért kellett mennie? Másodedzője: Mezey György!
Igazság: 1986 Mexikói VB előtt Nyilasi miért nem utazott az edzőtáborba? Nem a dereka miatt!
Ugyanekkor a bundázók nem kaptak semmit, irány a VB.
Sallai lett egyedül büntetve.
Szöv.kapitány: Mezey György
Tehát ne hülyítsd tovább a labdarúgást szerető embereket."
Mezey 2015-ben visszavonul: "Szörnyű dolgokat látok"
Laikus szemmel én csak egy nagy rakás ügyetlenkedést látok amikor magyar játékosok futballoznak. Valahogy mindig össze vissza kontrollálatlanul pattog a labda a pályán. Lassan futnak, nem megy jól a passzolás stb. Borzalmas látvány, de könnyen elképzelhető, hogy én látok valamit rosszul.
tessék... vezettünk... 10 perccel a vége előtt érdekes módon X... :))
X2 lehet csak, 1-es nem, a holokauszt rémség miatt.... Jön Zuroff aztán lecsukatja az összes focistát, ha nyerünk... ;)
Tétre, helyre, befutóra?
ki tette meg?
Magyarország - Izrael
Az észak-koreai olimpiai bajnokok komoly jutalomban részesülhetnek, a pártvezetés autót, televíziót és hűtőszekrényt is ígér nekik.
http://olimpia.origo.hu/london/20120814-hutoszekreny-is-jar-az-eszakkoreai-aranyermeseknek.html
durva...
http://www.nemzetisport.hu/london_2012/sidi-2159775
Már várom Netmaster okoskodását, hogy megérdemelte, miért nem vigyázott rá...