Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nokia

Re: nincs cím

#545022 Kissherceg Előzmény: #545019

Nem kéne. 5-6k max szerintem, mert csak egy kis eszköz . Én még a nokia 6210i-ben cseréltettem :)

#545017 Bendeguz Előzmény: #545014

ugyanígy jártam! újra kellett indítani ezt a hulladékot, hogy visszataláljon az elektromágneses mezőbe.

#545016 Kissherceg Előzmény: #545014

nem látom a szoros összefüggést... Balatonon haverom e72jével nem lehetett telefonálni 2 hete :)

Végfok nevű alkatrész szarakszik sztm...

#545014 hosszhuszár Előzmény: #545009

Tűzijátékon kint voltunk asszony, lányom, én.

nálam nokia e72, lányomnál iphone 4s, asszony samsung, valami fehér telefon, tmobil akcióban vette, 10e ft volt.

fel szerettem volna hívni a fiamat, de az én telefonommal nem tudtam, hálózati hibát írt ki...lányom iphonja, szintén nem, az ki sem írt semmit, csak nem lehetett telefonálni vele ( már cserélt darab, gariba cserélték), asszony tárcsáz, sima ügy, ment rajta net, telefon minden...

hát ennyi...

#545009 Kissherceg Előzmény: #545004

no igen, ios korlátoltaknak való, de nagyon stabil. Kompromisszumot kell kötned. SG3at nagyon viszik, HTC szoszo, de nokia 0 a prémium szegmensben.

Macika összes cikk roncs, mivel tömeggyártás van... profit maximalizálás. 2 év után minden telo bexarik, nokiák is.

#545004 Bendeguz Előzmény: #545003

iphone drága és okádok az itunes felemlegetésétől is. de gondolom cserébe rendesen működik :)

htc talán, majd 2 év múlva veszek újra telefont. 3 évet bírjon ki ez a szar.

#545000 Bendeguz Előzmény: #544991

szerintem is forduló lesz, ha nem valami egészen forradalmit jelentenek be. sajnálom, világ életemben nokiám volt, hajlandó se voltam más telefonra ránézni, de már samsung galaxy s2-vel élek. ami egy zsák szar! állandóan kifagy, hülyeséget csinál. fos.

#544991 hosszhuszár Előzmény: #544989

Későn ébredtek szerintem már nem konkurencia sem samsungnak, sem iphonnak...ennyi volt....ezzel a formavilággal, nem tudnak visszatérni...

majd megveszi őket a kína...a név miatt...

#544986 Bendeguz Előzmény: #544983

Ja, simán. De itt pár hét alatt lehetett 50%-ot karmolni és technikailag is szépen adta magát. Hetesen törnie kéne a trendet, hogy hosszú távú sikeres befektetés lehessen belőle. Így ez most hype meg speki, meg csodavárás.

#544973 Bendeguz Előzmény: #544949

120 napost teszteli vissza, rést betöltötte, szerintem a múlt alapján ez még belefér. Még akkor is, ha most a 120 napos alatt van kicsivel. Trükkös papír!

#544908 Janicroft Előzmény: #544432

AMSterdami tőzsdén 2.46-ért adják-veszik, beszálltál? :)

Egyébként érdekes zt látni hogy egyik nap +11%, másnap -9%, lassan lehet elgondolkozom egy ilyen nagy mínuszos nap után egy gyors vételen....