Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#545079 Ibiza Előzmény: #545066

nagy szavak..ne engedj a befolyásnak.. sztem nagy dolgok lesznek..most kell pozikat felvenni..hétfőtől rakkendroll szerintem...sztem be is támadnak minket de a hírek is befolyásolnak..IMF, azeri zseton, forintárfolyam..sztem már megírták a forgatókönyveket..

én hektikus mozgásokat várok..

a világban is.. elköltötték vipek a zsetont..

Nem is tudom, mit írjak …

#545066 Tapasz

Nem is tudom, mit írjak a BÉTről mostanában. SZ.A.R. vagy F.O.S. ?

#544825 BudFox Előzmény: #544821

:D Ez valami nóta címe ? Ha lenne itt egy prímás a kávéház előtt elhúzatnám vele :D

#544819 TROPHEUS Előzmény: #544817

szerintem meg ha lesz qe3 azt már beárazta a piac,ha meg nem lesz akkor meg azért lesz pince

esős szeptembert várok

#544817 BudFox Előzmény: #544810

nem akarja az igazságot...pedig semelyik piac nem kerülheti el a sorsát...és nini...már esik is az OTP , már 3600

nincs itt semmiféle long még....majd ha elfogadják a QE 3 -at..akkor lesz egy ilyen eufórikus állapot...aztán meglátjuk.

#544810 Borska Előzmény: #544796

hihetetlen brutális negatív divergencia van a 4ó s&p csárton, és csak nem akarja az igazat,lazán kéne esnie, funda,TA minden emellett szól,lehet pont ezért nem fog

#544809 BudFox Előzmény: #544765

Már ki van töltve az űrlap hogy lezárjam a shortjaimat.....de a BÉT mégsem olyan erős hogy kellene....USA is azthiszem nekünk figurázik csak...zárás után be fog esni.

még kitartok.

#544796 BudFox Előzmény: #544770

áh...össze vissza erőltetik a piacokat most, húzkodják le-föl....

valamerre ki kell hogy mozduljon majd innen.

#544770 Borska Előzmény: #544765

igen,azt hittem lazán áteshetünk dax-nak ezen a szintjén,szinte csak percekig bír a pozim plusszba menni,nem volt nagy ötlet beshortolni (eddig legalábbis nem)