Azért mert bántottátok, és elment az önbizalma..
Azért mert bántottátok, és elment az önbizalma..
Hacsak ott nem ugye:-)
a sajátjában :)
Sajnos nincs szerencsém ismerni Spade doki eddigi munkásságát :-( Melyik totyikban aktív a doki?
tetszett nagyon ez:
"Az a ritka eset állt elő, hogy Spade dokinak igaza van ( " - lupintól.
és eszembe jutott mennyire szinte soha senki nem adott neki iagazat semmiben és ő hogy bizonygatta hogy de igen.
ma már nem ilyen.
de lehet csak nem ér rá :o)
amúgy én nem tudok se szerelmi három, se négy, se öt, se egyéb sokszögekről :o) - hencinek.
A Novatek vezetői hamarosan meg fognak ismerkedni Szibéria lebilincselő adottságaival.
http://www.vg.hu/vallalatok/energia/oroszorszagban-mar-nemet-mondott-az-allamnak-az-eon-384272
Bár azt nem tudom, hogy ezt minek linkelem be.
:-))
Akkor a spade doki adjon neked sok E-kaki részvényt, neki is van gondolom...
Pedig nem az.
Vegyünk egy állami "nonprofit" céget. Kiváló terepe a mutyinak. Van mit szétlopni. Erre is lehet optimalizálni lásd bkv stb stb. Aztán egy másik optimalizálási szempont a politikai haszonszerzés. Megfelelő időkben nincs bérlet emelés , gázár emelés stb. Hát , hogy közben a cég lepusztul mert nincs fejlesztés, és a szolgáltatás színvonala a béka segge alá kerül, hát Istenem valamit valamiért . Ez is egy optimalizálási szempont.
Aztán lehet még olyan szempont szerint is optimalizálni, hogy megfelelő minőség, megfelelő ár, megfelelő fejlesztések. Na ez az ami nincs, de lehetne éppen , ha nagyon nagyot álmodunk.
RFV-t is "optimalizálni" készülnek, vagy , hogy került ide ez a téma? :)
Persze, hogy nincs kötés, az E-kaki összes törzsvásárlója itt lopja a napot...
Kettő és negyed órája nincs kötés. De ez nyilván hadicsel, mint magyarok színlelt megfutamodása anno.
szerelmi háromszögek sokasága :)
:o) szegény spade doki, oly ritkán adunk neki igazat :o) és most végre :o)))
egyébként anno azért választottam a nevem elé a doktort, mert pont ő volt az, aki annyira felidegesített a doktoros okoskodásával, mondom ilyet én is tudok osztani az észt :o)
Na ja, és azt is megígérted vincentlauriának, hogy azt a pénzt amit a pián spórolsz, azt nem Ekaki-ba nyomod ? Gratulálok :-) Inkább igyá vazzeg...
Az a ritka eset állt elő, hogy Spade dokinak igaza van (de azért nem kellene elbíznia magát). A nonprofit cégek egyszerre több szempont figyelembevételével tervezhetik tevékenységüket, és ez bizony a többcélú optimalizálás területe.