Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#544730 Dr. ursi Előzmény: #544724

tetszett nagyon ez:

"Az a ritka eset állt elő, hogy Spade dokinak igaza van ( " - lupintól.

és eszembe jutott mennyire szinte soha senki nem adott neki iagazat semmiben és ő hogy bizonygatta hogy de igen.

ma már nem ilyen.

de lehet csak nem ér rá :o)

amúgy én nem tudok se szerelmi három, se négy, se öt, se egyéb sokszögekről :o) - hencinek.

#544721 banyaiz Előzmény: #544693

Pedig nem az.

Vegyünk egy állami "nonprofit" céget. Kiváló terepe a mutyinak. Van mit szétlopni. Erre is lehet optimalizálni lásd bkv stb stb. Aztán egy másik optimalizálási szempont a politikai haszonszerzés. Megfelelő időkben nincs bérlet emelés , gázár emelés stb. Hát , hogy közben a cég lepusztul mert nincs fejlesztés, és a szolgáltatás színvonala a béka segge alá kerül, hát Istenem valamit valamiért . Ez is egy optimalizálási szempont.

Aztán lehet még olyan szempont szerint is optimalizálni, hogy megfelelő minőség, megfelelő ár, megfelelő fejlesztések. Na ez az ami nincs, de lehetne éppen , ha nagyon nagyot álmodunk.

RFV-t is "optimalizálni" készülnek, vagy , hogy került ide ez a téma? :)

Hadicsel

#544716 Arsene Lupin

Kettő és negyed órája nincs kötés. De ez nyilván hadicsel, mint magyarok színlelt megfutamodása anno.

#544712 Dr. ursi Előzmény: #544710

:o) szegény spade doki, oly ritkán adunk neki igazat :o) és most végre :o)))

egyébként anno azért választottam a nevem elé a doktort, mert pont ő volt az, aki annyira felidegesített a doktoros okoskodásával, mondom ilyet én is tudok osztani az észt :o)

#544711 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544707

Na ja, és azt is megígérted vincentlauriának, hogy azt a pénzt amit a pián spórolsz, azt nem Ekaki-ba nyomod ? Gratulálok :-) Inkább igyá vazzeg...

#544710 Arsene Lupin Előzmény: #544693

Az a ritka eset állt elő, hogy Spade dokinak igaza van (de azért nem kellene elbíznia magát). A nonprofit cégek egyszerre több szempont figyelembevételével tervezhetik tevékenységüket, és ez bizony a többcélú optimalizálás területe.