Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#544707 Grizzly Géza Előzmény: #544700

Szimpatikus edzésterv,de vincentlauriának megígértem hogy (és én betartom amit ígérek:) )8k-s e-starig nem iszok,lehet hogy örökre tiszta maradok,haha...

Mondjuk vannak már f@sza dizájner drogok,azokkal kapcsolatban meg nem ígértem semmit .)

Egyébként sem vagyok szép látvány ittasan,nem vagyok egy deci bort szopogató típus,leginkább földharcig nyomom magam ha úgy alakul... :)

Na tényleg m1ek :)

Re: Büdös a hitel

#544705 Arsene Lupin Előzmény: #544685

A cím az lesz, hogy

"Bevezetés a tolvajrészvények világába, avagy ne dugd be a farkad mindenhová".

#544701 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544699

:-)) Na jó! Ne szerenykedj! Mindenki tudja, hogy nálad jobban senki sem kezeli azt a stop izét ugye :-) Nekünk azért ütősebb cuccaink is vannak (cigán kártya, woodoo baba, és még sorolhatnám napestig ugye) mint ez a szánalmas rimánkodás, imádkozás . A feljelentgetés lassan itt is felütheti a fejét ...

#544700 nemértem Előzmény: #544694

Kedves V.M. , megosztanám Veled a saját edzéstervem. Először 7-8 ülve nyomás, súly kb . 1 kg.

/0.5 dl. Pilsener típusú házi sör, 0.5 kg korsó nettó súly/ aztán pár fekve nyomás, aztán nyomás haza, mielőtt még kizárnak hazulról.

Kiváló búfelejtő , és remek alakformáló módszer. / mondjuk ha örökölsz pár göncöt távoli rokonodtól, a jegesmedvétől, és kissé nagy lenne Rád, ez a tréning megoldja a problémát/

#544699 Grizzly Géza Előzmény: #544697

Kész hitgyüli... Ahelyett hogy jó belépőre várnának meg használnák a stop losst,rimánkodnak és imádkoznak,feljelentgetnek... Nagyon érdekes :)))

#544694 Grizzly Géza Előzmény: #544692

Az tényleg unalmas... Sok beragadt meg speki győzködi a másikat,hogy nem is sz@r a papír és fordítva... :))

#544693 Előzmény: #544604

"ha kicsit is értenél az optimizáláshoz tudnád mi a különbség egy szempont szerint optimalizálni meg a több szempont szerint."

Szerintem meg ez egy tökéletes bullshit :)

#544688 Grizzly Géza Előzmény: #544662

Nem érdekel. Ő ennek a valóság shownak az értelmi szerzője klónostul-mindenestül. Hazudott,megvezette a büfiket,az hogy én ezt megettem egyéni szoc probléma. Azért csókolgatni nem fogom,mert még átváltozik :)

#544687 nemértem Előzmény: #544682

Nekem volt egy barátnőm, annak volt ilyesmi, de nem Soósnak hívták...Mondjuk csapdának csapda volt...

#544686 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544680

:-))) Ez most rákérdezés volt? Egyes esetekről egyébként nem tudnék nyilatkozni, de az általad említett problémára, akár még megoldást is jelenthet ugye.

#544685 nemértem Előzmény: #544674

Nincs messze az idő, amikor minden könyvesboltban ott virít majd az " amit a kankóról tudni illik, avagy száradjon le a más farka is"

szépirodalmi remekmű, szerzője : Vitriol

Nemzedékek sorának fog örök életre útmutatóul szolgálni. :)