Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#544698 BudFox Előzmény: #544679

Igen...a fodros pajeszos barátunk erőszakolja fölfelé......nagyon félnek bármilyen eséstől is....pedig elkerülhetetlen lesz az összeomlás, hosszú távon :D

félnek is az internettől rendesen...mert ameddig nem áramlottak szabadon a gondolatok ,a ddig úgy befolyásolták az népeket ahogyan akarták, manapság már nagyon nehéz...és előbb-utóbb ki fog borulni a bili...most már elég nehezen tartják kontroll alatt a piacokat.

ft gyengül ,úgy néz ki t…

#544696 TROPHEUS

ft gyengül ,úgy néz ki tényleg kamatcsökkentésre számít a piac

lesz szerintetek?

lezártam a fele longom 5…

#544676 Ibiza

lezártam a fele longom 570körüli tán..

ha beesik akkor Dt short lesz.. visszaveszem.

#544637 BudFox Előzmény: #544579

Na igen, a régi mutyizások...nemtudom mikor kapák el ezeket a Gyurcsányi mutyizókat..szerintem soha...

de emelkedésre visszatérve...szerintem a BUX még most is borzasztóan túlárazott.. tripla bóvli, emelkedési kilátások leállítása, mélyülő európai válság...

én nagy esésre számítok hosszabb távon.

#544636 Waszeitung Előzmény: #544633

Grat,az a biztos ami a zsebben van...buxot megint rángatják mint hülyegyerek a macska bajszát :D

shortokat profitvédő zár…

#544633 Borska

shortokat profitvédő zárta:

18250----- 17670 +580 pont

17810----- 17670 +140 pont

...próbalongon agyalok, a nemzetközi légkör ismét optimista

#544580 Tapasz Előzmény: #544540

Kedves Hathor!

Megnéztem a blogodat, ezemtúl ott is olvasni foglak. Látom, hogy min 2010 óta foglalkozol a Bux hatival. Lenne egy indiszkrét kérdésem: összeségében, amióta kereskedsz a buxban +ban vagy?

Én 2009 ben kezdtem hatival, akkor nagy mínusz volt, majd 2010-ben (hála OV-nak) nagy plussz volt, végül 2011-ben megint minusz lett, összességében kicsi plusz.

Mostanában inkább már csak részvényezek, nagy ritkán mikropakk hatival.

Előre is köszi a választ

#544579 Ibiza Előzmény: #544552

én várok nagy forgalmú napokat..sok a short pozi..van az a szint ahol elkezdenek kötögetni..szét vagyunk shortolva.. sokan nézegetik a feltörekvő piacokat..

régi megfigyelésem van 3 féle állapota a piacoknak vagy akár egy egy részvénynek.. altatás, konyhakészre zúzás..és a reptetés.. a reptetésben veszik a kicsik és tömik őket mint a kacsát..

mellesleg azért kisebb a forgalom mert a libsikomcsi bagázs kitalálta a manyupokat..azok adták olcsón és vették drágán a részvényeket.. VIP-ek kapták a fülest mikor mit vegyenek mikor adjanak el..ez már nincs

régi duma by ibiza:még jó OTP-nél az 1,2,3. osztályú vipekre..

vip3

-vegyéé 6800on oszt aggyad elfele de sürgösen ha hetessel kezdödik

vip2

- méltóztasssék 6667en vásárolni és kedden du 2,15kor7233on eladni, és elöre is elnézését kérem amit néha majd a monitoron tapasztalni teccik.

vip1

-kegyelmes uram tessék szives azt a kis enter gombot megnyomni -azt se nem? jó akkor biccenteni sziveskedjék, köszönöm... megtissztelt a biccentésével..targoncás gyuszi már rakja a nyereséget raklapon az ifalimoba..lenne ez a fránya T+3 de a magaméból... vicces teccik lenni köszönöm a barackot a buksimra.

#544573 Ibiza Előzmény: #544527

Na, jól van..csak szoktál duzzogni a piacra ha nem követ.. nekem 550 ellenállás ezért vettem felette longot 18k-s célárral..de esetleg 18250..ha könnyen átmegy.. augban szabin van az ellen is..ezért kicsi a forgalom..valami osztrák bankár elszólta magát.. "majd szeptemberben"..

én is beálltam short zár…

#544569 Borska

én is beálltam short zárási vételre,csak picit lentebb, 17200-300 közötti sávba szerintem lenéz,én első körböl ott zárnék,márha nem lendületből hatalmas forgalommal robbanunk ki ebből a sávból,mert akkor akár mélyebb aljakat is el tudok képzelni,kiderül

#544552 BudFox Előzmény: #544536

szerintem a régi forgalom már sohasem jön vissza....egyre többen hagyják el a piacot.....-(((

részben annak is köszönhető hogy a PSZÁF engedte hogy a kis cégek szemrebbenés nélkül lenyúlják a kisbefektetők pénzét....

tessék ez lett a vége.

no, meg a befektetési alapok is teljesen leépítették az itteni papírjaikat.

#544540 Hathor Előzmény: #544527

Kijavítom magam ebben a hszben, ahol azt írtam, hogy Ázsia mínuszban.

Nem..Nikkei van mínuszban. Shanghai 1%fölötti pluszban, Hang seng enyhe plusz 0.13%plusz, ausztrália is pluszban.

Futik a tegnapi zárónk alatt, mert usa záróra lekötött.

Bux 17500fölé lett húzva, de nem nagy érdemmel, mert kevés volt a forgalom, Richter szépen felkötve, abban szerintem is van potenciál. Hetes chart nagy potenciált mutat.

OTP 3600fölé rántva.

HAti dupla top célárról elpattant 17600alól.

Egyébként ha kíváncsi vagy rám:

http://www.hathorspeki.blogspot.hu/

néha írogatok, meg van pár chartom fent, már mondtam

#544536 TROPHEUS Előzmény: #544527

Én még 1 hónapot adok a magyar piacnak hogy legyen egy kis forgalom ,mert ez így csak pénzégetés

#544527 Hathor Előzmény: #544510

Nem bujdokolok.

Kicsit ki vagyok akadva BÉTre az alulteljesítés miatt.

Nem lettem likvidálva, az 17500ig kibírja, na de ez a gyalázat ami itt megy a hazai piacon erősen elgondolkodtat, hogy minek fordítok ekkora energiát a piacra.

Pozijaim megvannak.

Ma megint negatív Ázsia, Futik jó szinten vannak, meglátjuk mi lesz.

Kitartok, írni nem fogok, amúgy sem akartam mostanában. ,-)

Mindig az a műsor, hogy beverés és beverés, nincs mit írni.

Valakinek ki kell tartani emelkedés mellett is, mert mi van ha már mindenki adja?? :D Pénteken FED ülés, ha nem csökken a piac akkor zárhatnának óvatosságból pár shortot.