Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nokia

Re: nincs cím

#544447 Bendeguz Előzmény: #544432

"Ráadásul ennek az alját elcsipni nehéz volt. " - azért ha megnézed az elemzést, óráson elég szépen adta magát a dupla alj, a kiteljesedéshez haladva egy kisebb pakkal meg lehetett játszani, elég jó hozam/kockázati aránya lehetett.

#544444 Zotya32 Előzmény: #544443

http://www.bitport.hu/mobilitas/a-szeptemberi-nyitanyon-eldolhet-a-nokia-sorsa

"Pénzügyi szakértők szerint minden megtörténhet, lehet nagy siker, de nagy bukás is belőle, mindenesetre az elmúlt hetekben hullámvasúton ültek a Nokia-részvények. A közel másfél milliárd eurós második negyedévi veszteség hírére a papírok árfolyama 16 éves mélypontra, részvényenként 1,33 euróra zuhant, majd rövid időn belül egy 70 százalékos ugrás következett, ami mögött azonban az elemzők inkább spekulációt, mint fundamentális változásokat véltek felfedezni. Előbbi változatot igazolja, hogy azokban a napokban Stephen Elop vezérigazgató és még néhány Nokiás topmenedzser hirtelen több mint egymillió dollár értékben bevásárolt a finn cég papírjaiból. Ez elemzők szerint a cég iránti elkötelezettség mellett a jövőbe vetett hitet is mutatja."

VIP-beszállót tartottak????

#544439 Roberrtto Előzmény: #544432

Am iviszont jobban idegesít az a first solar, 17-18$ körül bele akartam venni, nagyon jó negyedéves után közvetlen.

Ott is kereshettem volna már lassan 50%-ot...:S

#544437 Janicroft Előzmény: #544432

Így van, ugyanúgy eshetett volna tovább, szóval aki szerencsésen belecsíptett az előtt le a kalappal! Ma azért cibálják mert az Apple-Samsung csörte elméletileg a Nokiának is jól jöhet. Hihetetlen mozgások vannak itt mostanában, fundásan szerintem a Nokia egy trágyadomb, de nem ez a lényeg, a 10-20-30 % nyerő az 10-20-30 % nyerő, ennyi.

Én pl. az AAPL felét szórtam ki 3 napja, mert aggasztott hogy már a portfolio.hu-n is napi 3 cikk foglalkozik a céggel, erre megnyerték a pert és szépen emelkedik tovább az árfolyam. Ilyen a tőzsde..

#544432 Roberrtto Előzmény: #544352

Ha jól emlékszem a lenovos hír inditotta be, lehet tényleg fgelvásárlás lesz?

Nagyon fura ez az emelkedés, jó jönnek a wp8 telók, de még egy gázos negyedéves visszavan.

2.5$-nál vennék bele!

Zotya

Ne búsulj, ez lutri volt, senki nem modnta volna hogy ez igy felmegy pár hét alatt.

Ráadásul ennek az alját elcsipni nehéz volt.

#544352 rbbj11 Előzmény: #544280

ez alapján 2010-ben és 2011-ben is volt egyértelmü vételi jel, amiböl új mélypont lett....

én azért is szálltam ki, mert a ta sztem csak akkor lehet segítségre, ha a céggel elev kb. minden rendben van. Akkor se vennék 3 euró felett belöle, ha 100 TA vételi jel lenne, amíg nem tudom meg az új negyedéves számait. Az utolsó számok alapján siralomház a cég, és csak a szabadalmai és a cash állománya érték. Ezeke együtt kb. 2 eurót érnek rv-ként, ezért szálltam ki ott.

#544350 Roberrtto Előzmény: #544237

Ezt senki nem tudta előre, sajnos én is lemaradtam.

Pár hete is még 2.5$-nál tanakodtam mi legyen, de nem vettem:(

hatalmas hiba volt kiszá…

#544237 rbbj11

hatalmas hiba volt kiszállnom 2 euron :(((((((((((

#543827 Roberrtto Előzmény: #543391

Hát 15 euróra nemtudom, az azért innen jó nagy emelkedés lenne, de benen van persze, főleg 5 év alatt.

Ma eddig 4% esés, remélem visszamegy jóval 3$ alá, 2.5É körül bevásárolnák már!

#543391 Zotya32 Előzmény: #543386

Én is így vagyok vele. Főleg, hogy a phylt kéne eladni érte. Lehet megérné, átülnék nokcsiba, 5 év alatt csak felkúszik 15 euróra, nem?

30-on nincs erőm eladni, 60-ért lenne... 50%-ot ment míg a phyl 0%-ot.

#543386 Roberrtto Előzmény: #543384

Az a baj parázok ekkora bukók után beszállni bármibe is..

Pedig valahova be kell majd.

Nokia wp8ig még van 2 hét, ki tudja lehet visszaviszik 3 alá még jóval.

#543380 Zotya32 Előzmény: #543373

Nyomi phylt ha eladnám másnap kitörne. Januárban portfolió átrendezés jön... Addig nokia maradjon 2 ajró környékén...