Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#544394 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544390

Te lemaradtál vagy 3 hónappal, sebaj, olvass vissza! Június 4.-én este regisztráltam... nézd már meg az utána következő három napot az E-kakinál (de el ne sírd magad!). Azt meg már rég leírtam, hogy jelenleg 780-ról van némi apró, meg egy kicsi mostanában a fenékhalászatból.

#544392 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544388

Ugyan már ... meg a Magyar bankrendszer 50%-ra is megvan a lóvé! Úgy is mi fizetjük ki a végén a bulit(már ha lesz). Egyébként, mondta valaki, hogy eladó a menyasszony?? (vagy van az a pénz??)

#544390 Sly-- Előzmény: #544387

Inkább nálad aktuális az e-star beragadás, ha jól látom.

Folyamatosan erről beszélsz...

#544389 Grizzly Géza Előzmény: #544386

Hát,ha ugyanolyan sikeresen védik meg,mint a magánnyögdíjpénztárakat (már az enyémet kivéve,mert én nem adtam oda a kerálynak),akkor jó esély van rá hogy ebben az országban csak segílyes,nyugdíjas és politikus lesz,ami az álmoskönyvek alapján nem túl jó összetétel az ország felemelkedésének szempontjából. :)

#544386 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544382

Az E-kaki így is, úgy is lelép az önkormányzati buliból! Akkor mi a probléma? Majd más csinálja nonprofite..

Macika meg tehet egy nagy + a Matáv mellé, mert az állami mobilszolgáltató...(nem éli meg a második szülinapját) is olyan sikeres lesz mint ez a nonprofite... Egyébként a Viktornak akkor most sürgőssen kell szerezni vagy 700 Mrd jó Magyar forintott (E-On, + munkahelyvédelmi parasztvakítás). Egyébként a munkahelyeket kitől is kell megvédeni? Maguktól?

#544382 Grizzly Géza Előzmény: #544273

"És itt jöhet a képbe a kormány terve: Orbán Viktor korábban többször beszélt arról, hogy az általa elképzelt új gazdasági rendszer alapja egy nonprofit közszolgáltató szektor lenne. Ebbe a közműcégek külföldi tulajdonosai önként aligha mennének bele, azonban ha a legnagyobb nagykereskedő állami kézben lenne, az máris komoly ütőkártya lenne velük szemben. Bár a nyílt zsarolást egy ilyen helyzetben aligha nézné jó szemmel Brüsszel, mely korábban az E.ON-nak is előírta, hogy a megvásárolt gáz 50 százalékát köteles más cégeknek továbbadni, emellett évente egymilliárd köbméternyi nyersanyagra aukciót kell tartani. Persze egy ilyen előírást könnyen kikerülhet egy cég, hiszen azt az EU sem írhatja elő, kinek köteles továbbadni a gázt.

Magyarán, ha például a kormány azt mondja, hogy aki nem hajlandó nonprofit alapon működni vagy önként kivonulni a magyar piacról, az egész egyszerűen nem jut majd gázhoz a legnagyobb nagykereskedő cégtől, aki uralja a magyar piacot, akkor azzal nyomást tudna gyakorolni az érintett cégekre. Persze ezzel újabb és újabb konfliktusokat vállalna fel.

Ráadásul az új állami kereskedő számára gáz is lenne, hiszen az MVM már korábban leszerződött az azeri AGRI projektbe, illetve egy Ausztria felől érkező esetleges gázkapacitást is lekötött."

Nonprofit cég nehezen fog kigazdálkodni 10 Mrd kötvényt (jó ez így nagyon le van egyszerüsítve)

Na,Maci már be is írta...

#544380 Sly-- Előzmény: #544376

Igen, igazad van. Nálam fél pakkal egyelőre kivárás. Elméletileg egy 400-as visszateszt még belefér. 500 Ft feletti hetes gyertyára spekulálnék :-), akkor lenne kecsegtető a helyzet. Ha 400 alá zár, akkor természetesen kuka nálam is.

#544376 Dmode Előzmény: #544369

igen a nap eleji pörgésből kellett volna hoznia ismét egy újjabb emelkedést,mivel ez elmaradt így én elég gyengének látom így,kis bukóban,de dobtam az összeset.

#544375 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #544371

:-)))) Jobb esetben csak akkor ha tükörbe nézel..... A könnyezés már nagyon megy nekem, pedig az isten a tanúm nem próbálkoztam semmivel sem.

#544374 Bendeguz Előzmény: #544369

Még ha 3 napig ki is lenne akasztva a könyv, 4. nap ugyanúgy bevernék, mint idáig legalább 5x "három fekete katonás" alkalommal. Átverés a köbön. Szomorú.

#544371 nemértem Előzmény: #544355

Bizony, az ember gyanútlan, aztán egy szép napon kiderül , hogy néger.

Résen kell lenni...