Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: A kerály nadrágja

#544354 rbbj11 Előzmény: #544343

itt nem arról van szó, hogy kinek áll érdekében dönteni, megdönteni, bedönteni...

A dax alapköve az autóipar és beszállítói. Ezek pedig azért szerepeltek jól, mert föleg kínából dölt a profit. Kínából már idén Q4-ben sem döl majd a profit, egyre csökken majd az egész szektor nyeresége, és ezt már Q3-ban is lehet majd több ponton látni. Dax ezért esésre van ítélve.

Re: unorthodoxia

#544348 Sumér harcos Előzmény: #544346

Cecilia Gimanez? a restaurátor...pff,ez vmi,nem is értem,hogyan került a kép közelébe..egyáltalán ilyen vérprofi?

állitólag soha nem látott látogatottságot idézett elő az adott objektumban....rengetegen mennek megcsodálni a művet...

hihetetlen:)frescowomen

#544343 Arsene Lupin Előzmény: #544337

Szerintem a német választásokig senkinek sem áll érdekében bedönteni az amúgy tényleg rogyadozó budit. Túl nagy és átláthatatlan káosz jönne. Így működik a gazdaságpolitika.

#544337 lagwagoner Előzmény: #544326

Úgy is kérdezhetném, hogy az amerikai elnökválasztások (és jövőre a német) után dőlhet össze a budi?

#544335 lagwagoner Előzmény: #544326

Igen emlékszem, hogy télen még úgy látta Lupin Úr, hogy a szaros palacsintákat (van elég a világban) fogják még ízlelgetni, aztán nyáron valóban elfelejtették. Idén télen sorra kerülhetnek eme nemes desszertek még?

Re: nincs cím

#544333 Arsene Lupin Előzmény: #544320

A DAX-ot most nem. Egyrészt a tavalyi DAX bukásaim még ott vannak a lelkem mélyén, másrészt mostanában kevesebb időm van a tőzsdére. A lassú BÉT most pont jó nekem. Viszont figyelem a DAX-ot , mert az itthoni mozgásokat nagyon befolyásolja.

#544326 Arsene Lupin Előzmény: #544311

Long poziban vagyok már jó ideje. Meghúzásoknál adogatok, beverésnél visszaveszek. Időnként aztán túl is szórnak. Nem nagy üzlet, de most nincs jobb. A daytrade ilyen forgalom mellett életveszély.

Az uptrend megérzés. Nagyon szeretnének már a piacok emelkedni, a sz*ros palacsintákat egyelőre be fogják tolni a szőnyeg alá. Ráadásul fontos választások jönnek, kell az örömködés a világban.

A kerály jól fog kijönni az IMF/EU szkanderből. Senkinek sem kell most a balhé.

Lupin Úr,le is kereskedi…

#544320 Borska

Lupin Úr,le is kereskedi a megérzéseit? mert a mai dax nagyon ült, fx-es számlán 1egységgel is hozott volna vagy 100-120 eurót

#544311 lagwagoner Előzmény: #544309

...és Lupin úr most növel pozit vagy vár ősz közepéig (IMF/EU vs. Kerály, német alkotmánybíróság az adósságkollektivizálásról), amikor is tisztában látunk a globális trendben? Vagy Önnek már tiszta a globális trend év végéig? Miért hisz ( a bár hullámzó, de) uptrendben ezévben?

#544309 Arsene Lupin Előzmény: #544277

A 7000 feletti DAX megvan, remélem, marad is a héten. Az OTP-nek kellene azért a forgalom. Ha az is meglesz, összejöhet egy SC is. Sumák banda a GS.

#544114 Arsene Lupin Előzmény: #544112

Szerintem a DAX visszamászik 7000 fölé. Nálunk az OTP-t leszólta a GS, nem véletlenül adták a múlt héten. Úgyhogy az is mehet felfele.

Továbbra is lassú hullámzó uptrend a tipp.