Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: Gyűrű szövetsége

#545010 Lazaics Előzmény: #544895

Továbbra is várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!

#544895 macika Előzmény: #544872

NagyBarnaMacko) | válasz erre | Tegnap, 23:46

Bár lehet ,de ehhez is bizonyos részvényszám kell. Célszerűbb felvetni előbb és közösen ,hogy az igazgatóság felkészülhessen és napirendre is tűzze.

Igazából nem egy "ötletelés" a cél,hanem az igazgatóság és a valós tulajdonosok tetemre hivása ,hogy a KEG valós értékei végre érvényesithetők legyenek. A sokat emlegetett oroszok a transzparenciára tartanak igényt ,csak úgy ,mint további magyar befektetők. Az egész gázpiac egyébként gyorsan és nagyban változik ( lásd USA piaca, a shale-gas, vagy az E-on visszavásárlás hire...) ezért a KEG új koncepcióra és partnerekre szorul ,de vannak olyan értékei ,amelyek " multifunkcionálisak" és nem le ,hanem felértékelődhetnek egy transzparens , megalapozott stratégiai mentén. Dr Steier József

sunwo

#544521 Lazaics Előzmény: #544344

Most is várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!

#544342 Zotya32 Előzmény: #544329

Ez nem akadály. Cégadatok lekérdezhetőek, a kapcsolódások, mind visszafejthető. Persze ha ciprusi... Bár az már eleve gyanús.

#544336 macika Előzmény: #544323

egymaga? 100% közkéz mellett nehezen

max 10-15 céggel és vagy egyéni kisröfis névvel

re haverok, család rokonok

#544329 Mr_insider Előzmény: #544325

ha 4-5 cégen keresztül van mind 5% alatt, akkor nem... és valszeg így van,mert hát látjuk, mennyi 5% feletti van...

#544323 Mr_insider Előzmény: #544315

érzésem szerint itt(mármint keg részvényes) van olyan személy, aki 20% körül van egymaga....szal itt sokkal komolyabb kisrv-esi összefogás kell,ha vmi nagyon komolyat akarnak/akartok művelni..

#544317 macika Előzmény: #544315

a ládásban sajnos ez nem jött be ((

talán itt és akkor

re hargitai hullámverés

#544315 Zotya32 Előzmény: #544313

Boruló bili miatt... :-)

meglátjuk, de tudjuk, hogy nekik mindig több van. re: ugyancsak fist kft

#544314 Zotya32 Előzmény: #544308

Friss, valós részvénykönyv szerintem kellene. Jó az, ha tisztában van mindenki, hogy hol és milyen mennyiségben vannak a részvények. re: fist kft

#544313 Sly-- Előzmény: #544305

Nem jól érzed. Nekem csak játékpakkjaim vannak néha a tiedhez képest. Befektetést nem játszom ebben a papírban, amit zároltatni lehetne.

Én más miatt, de szurkolok nektek!

Gyűrű szövetsége

#544308 úttakarító

Rendben.Mivel 1% felett vagyok,ezért önálló napirendi pontot is kezdeményezhetek.

#544307 Zotya32 Előzmény: #544301

Végre, beindul a szekér. Még a jelentésre leszek kíváncsi csütörtök este...

Tulajdonosi megfeleltetésről nincs szó.

Úttakarító mint 1% feletti tulaj még kiegészítésként felvetheti... Ezt nem kéne kihagyni!

Gyűrű szövetsége

#544305 úttakarító

Különös nap ez a mai...Neked akartam írni (Sly),csak néha lefagy a serverem,hogy csatlakozhatnál a csapathoz,mert úgy érzem,hogy nagy pakkod van Neked is...