Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#545643 Ibiza Előzmény: #545641

nem tudom milyen ékeket szárakat nézel.. érdekek vannak..ha akarják350lesz eur vagy 255.. ez nem TA..általában 5után ment le forint..mikor a magyar bankok már nem védték..

#545641 hosszhuszár Előzmény: #545636

Az ék felső szárát, a 324 körüli csúcs és a másik, a 307 körüli kisebb csúcs jelőli ki....

vagy nem?

Az alsó szárat meg látni....

#545611 Dr. ursi Előzmény: #545533

pln try rub igen czk nem mivel ez utóbbi menekülő deviza legújabban a norvég és svéd korona mellett

úgy látszik most a korona elnevezésűek a sztárok :o)))

#545533 ikszf Előzmény: #545323

szerintem semmi köze a kamatvágáshoz, pln-t is megütötték (kamatvágás nélkül is), a héten eddig pont annyit gyengült, mint a huf

#545339 Dr. ursi Előzmény: #545336

cinikusan van írva.

nem értik h közben lehet zárogatni a shortokat.

és ha felmegy újranyitni.

és közben mindig tartani belőle.

#545323 Dr. ursi Előzmény: #545320

túl van reagálva

most már amit gyengült az 75 bp kamatvágás

lehet már árazzák a következő 50-est :o)

beleadás.

#545320 Kissherceg Előzmény: #544868

Tovább gyengült a forint minden devizával szemben, az eurót szerda délután fél négykor 283,70 forinton jegyezték, az uniós fizetőeszköz árfolyama szerda délelőtt 282,75 forint, míg kedden este 281,07 forint volt.

A dollár 226,20 forinton állt szerda délután, a szerda délelőtti 225,15, illetve a kedd esti 223,67 forinttal szemben.

A svájci frankot 236,20 forinton jegyezték szerda délután, míg délelőtt 235,40, kedd este 234,16 forint volt.

A japán jen szerda délután 2,8760 forinton állt a délelőtti 2,8664 forint és a kedd esti 2,8507 forint után.

A devizakereskedők szerint a forint árfolyama továbbra is nyomás alatt van, a keddi jegybanki kamatdöntésre a piac negatívan reagál.

igy most dupla alj él mé…

#544866 Sumér harcos

igy most dupla alj él még...

nyakvonal 280...ez megvolt...

trendcsatorna felső?meg majd elválik

#544268 Előzmény: #544184

Diplomatikusan adagolják, hogy nem lesz behódolás az Imperial Monetary Forces-nak.

#544252 Előzmény: #544250

Igazad van, a cikk szerzője valóban nem fogalmazta ezt meg, csak gondosan körülírta.

Én neveztem néven a történteket, ahogy eddig szoktam nevezni és amibe ez a vélemény ezúttal tökéletesen beleillett. Ha ehhez hozzáteszed az ÁSZ jelentést a 2008-2011 közötti időszakról, akkor méginkább ordítani fog, hogy mekkora hamisítás ment addig errefelé.

Egyébként, szerintem ez elég világosan leírja azt, hogy nem voltak rendben a dolgok annak ellenére, hogy azt kampányolták (hazudtunk reggel, délben és este, trükkök százaival mentettük meg a költségvetést):

"a 2002-2008 közötti időszaknak, és mondhatjuk rá, hogy normális, ám a fent említett okok miatt én azt az időszakot inkább tekintem abnormálisnak ebből a szempontból, és úgy vélem, hogy inkább a tavaly év végi hármassal kezdődő forint-euró árfolyamszint az elfogadható."

Véleményem szerint ugyanis az a kép, amely nem a valóságot mutatja be, az hamisítvány. És errefelé 2010-ig csak hamisítással lehetett találkozni, amit persze az NPD-ben "trükkök százainak", "hétköznapi könyvelési folyamatnak" aposztrofálnak, de ettől még olyan hamis képet festett az országról és a devizáról, hogy egy mértékadó szakértő szerint egyszerűen nem lehet ezzel az időszakkal számolni, annyira nem volt köze a valósághoz.

Hát mi a hamisítás ha nem ez?

#544250 Tapasz Előzmény: #544246

Kedves _AT_!

Már ne is haragudj, de az említett cikkben hol van az a kifejezés, hogy "hamisítás"? Vagy utalás rá?

#544246 Előzmény: #544087

Nekem most már egyértelművé kezd válni, hogy nem egy ember írja ezeket a blogokat.

Egyebekben, a cikk címével ellentétben, valójában éppen arról értekezik, amiről én is szoktam - arról, hogy 10%-al túl van értékelve a forint, vagyis a ~300 FT/EUR lenne a fair árfolyam.

Az viszont nagyon tetszett a cikkben, hogy a 2002-2008 közötti időszakot irrelevánsnak és hamisításnak tartja, amihez semmit sem szabad viszonyítani, ezt így "szakemberek"-től még nem olvastam.