nahh vigyázzá magadra :) Be is kell szállni, no meg pánikot se keltsünk :)
nahh vigyázzá magadra :) Be is kell szállni, no meg pánikot se keltsünk :)
Nem tartok kizartnak egy 16000-as nyitot sem...
usa már nem sztm, tegnapi visszateszt volt. Ez a magyar piac kockázata, holnap 16100körüli nyitó esélyes. Támaszt réssel ugorjuk, az korrekt short jel.
Igazából ott lettem ideges, hogy akkor és ott mol, ricsi + 4 % körül volt. Ha valami őrült kitépte volna mit szokták, akkor onnan vágtázhatott volna + 300 pontot is. Nem így lett.
Egyébként ha jól látom alapvetően még minden az emellkedő trendben vagy annak szélén táncol.
S&p-t is ide értve.
Nézd egyik short zárás tegnap volt logikus és délelőtt is. MOL ricsi megcumiztatott minket is, nekem longomat... Zárást sajnálom, hogy tényleg kifagyott a gép, de sebaj, apró nem számít :)
akkor megsz-tam. 16660 nál zártam a tegnapi 16290-es shortomat. Kár itt ugrálnom. Csak az ellenkezo irányt találom el.
Még jó hogy elsőre nem hallgattam rád. Csak másodikra és ugyanott zártam ahol mondtad :)
Nem a legjobb helyen ahhoz képest hogy esünk :D emelkedésnél jó lenne.....
No de majd csodabux mindent felülmúló ereje segít a nehéz pillanatokban!
3673 16:50 Kissherceg (*Tisztelt Tag*) Re: G Címzett: @BudFox
BudFox írta:
még mindig nem látszik hogy odakinnt mi lesz a vége...zuhanás-emelkedés
beszart a gépem, shortot akartam nyitni 400on :)
kár érte :) No mindegy, jobban nyitom vissza őket, mint zártam.
azért mert holnap 500as KTval vagy 400assal nyit kb 16200-16100körül.... de legalább sziget nincs :)
Én tegnap zártam shortot és ma nyitottam longot,mindkettőt kár volt,nem annyira élvezem ezt a hetet,holnap réssel le gondolom......hogy essen az usákok szájába esővíz!
én ma ott dobtam a tegnapi záró shortot. Most meg záró longban vagyok.
Tiszta hülyeséget csináltam ma...
miért is?
tegnap ugyanennyi volt záróban.
ma reggel réssel nyitott fel.
És te is longban voltál tegnap.
Meg usa +-ban zárt.
Most csak annyi a különbség, hogy usa zárása kérdéses, erősen
meg neked nincs longod. :)
én meg kiraktam a shortot piacon 590-körül erre a gyertyára
a rohadékok elintéztek megint 1-2 kontit
az addig felfele 600 - 1100 - 1600: Te meg 1500at akarsz nyerni :))
azt jó lenne tudni hogy mikor érünk a lokális tetejére..és onnan mondjuk esik 1500 pontot...na ezt kéne eltalálni végre. :-)
17000 ?
17500 ?
netán 18000 ?
700as kt, izgi lesz longban :))