Csak nyugodtan keress helyettem, én megelégszem azzal, hogy találni szoktam :)
Csak nyugodtan keress helyettem, én megelégszem azzal, hogy találni szoktam :)
jaja, magam se értem...
A bevezetés napján kellet volna indulnia a kereskedésnek, és nem hónapokra bealtatni üres eladói oldallal, talán.
A Masterplast a tőzsdét választotta a tőkebevonásához a jövőbeli fejlesztéseihez. Ebbe még nincs semmi sunyiság.
nem gondolnám, hogy Masterplast ez a kategória volna. Illetve azt se, hogy sértődékenységed és tudálékosságod valahova vezetne is. Keress ezeken a papírokon, mondjuk Én megteszem helyetted...
Elnézést, nem tudtam, hogy a TV részvény kategória (==magyar tőzsde nagy része) éltetése a belépő az itt írogatáshoz.
nem erről szól, de Én továbbra se értem, hogy egy tőzsdefórumon miért kell ennyit a tőzsde ellen beszélni...
semmi gond
lassan az összes tolvaj topikban megjelenek a Civinek, Steierek ))))
jaj nektek manók és marsok ))
Máris 500.
650 körül volt az intézményi kecsegtetés?
Amúgy az mekkora kecsege-show lesz, mikor az alpha holding jön majd a bétre, hogy fogják eltűntetni a sok százmilliós nyereséget?
:-)
Ugyanazt gondoljuk, ahogy látom.:-)
Egy kis likviditás ráférne azért a papírra...
Nem érezted az iróniát a mondatomban. Számomra sincs benne semmi érdekes. A tolvajpapírokban pláne. Remélhetőleg ez azért nem lesz az.
Ezen már hagyományosan meg sem lepődünk, és az okát is tudjuk a tőzsdére meneteleknek (nem a Masterplastra értem konkrétan, csak úgy általánosságban mondom).
Adjuk meg persze a bizalmat a Masterplastnak...
Na ez viszont érdekes ha van pár perced kifejthetnéd érdekelne hogy hogyan is van ez.
Mi ebben az érdekes?
Megkeresik a tömnivaló libákat, aztán nem mutatnak ki nyereséget, hogy osztalékot kelljen fizetni. Nem erről szól a tőzsde?
Érdekes, évek óta nyereséges cégek amint bejönnek a tőzsdére, egyből veszteségesek lesznek.
Hát-hát...