Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#543901 Ibiza Előzmény: #543889

nagymedve kérdezd meg vadölőt..majd elmeséli..,) nézel de nem látsz..

usa nem nyugszik..ha ez marad zárásig réssel nyitunk.

#543868 Ibiza Előzmény: #543861

ébreggyé medvecsek..minden mindennel összefügg..ha így lenne csak a bajban lévő országok papírjai esnének.. ha vakkant fed európa moccan..jövő héten havi zárás..majd csak figyu

#543861 macika Előzmény: #543841

a piacok önálló életet élnek

hányszor mondjam már el

pl a buxot ma is leteperték rendesen

dax,usa fel ---otp meg l…

#543816 TROPHEUS

dax,usa fel ---otp meg le,bár a hatit nem viszi magával eddig

mindig arra amerre nem számítunk

mutyi megint

lehet hogy rosszul látom…

#543765 Borska

lehet hogy rosszul látom,de még nincs fordulat,szerintem majd egy kiadós nagyobb forgalmú eső nap tudna átmeneti fordulatot okozni,még most is azt mondom hogy eddig ez nem volt esés,nincs kapkodó eladás,szakadó árfolyamok,ami van max pár longosnak meleg a hosszúgatya 18k fölötti longoknak valahol itt lehet a stoppja,ha azok beindulnak indulhat az esés is

messzebbről ránézve kintieknél sincs vérfagyasztó hangulat,inkább olyan nyárvégi lecsorgás,ami jellegét tekintve simán átmehet heves esésbe,de szeptemberi ralliba ugyanúgy

én lefelé várom,dax törje 6900et huf 280at,sp pedig az igenrég óta tartó nem normális emelkedő csatornája alját legalább koccingassa meg picit, ezek után lehetne hangulatromlásról beszélni

stoppokat lejebb húztam,az első pakk nullavédője 18250ről 17825re húzva profitotvéd, a második adag szintén 17825ön nullát véd,azt meglátjuk hogyan tovább

#543583 BudFox Előzmény: #543560

Én csak akkor zárom a mostani shortjaimat ha a Bux a 17.500 -nak nekimegy, vagy átviszi...

itt nem érdemes szerintem shortot zárni még....

USA -t meglátjuk mit művel, aztán lehet dönteni.

#543560 Ibiza Előzmény: #543546

anno otp szivatott..liqvidálás közeli állapot volt raktam be némi zsetont fedezetnek és nyitóban eladtam a pakkom ..még ment le 100ftnál többet ott visszavettem DT short lett.. időt is nyertem..meg pénzt is.. lekerültem a listáról...új helyzet lett.

mindig van egy lehetőség..anno liqvidált erte..broki mondta nem fognak aztán még is..mondta a rendszer,,meg tetves anyád..

azóta brokinak nem hiszek,,bár rendes az emberem..a liqvidálósat elátkoztam :)

sokat mentünk le..usa is..sztem lenni kell valami optimista hollámnak..görög hír..eur meg a föld megmentése.. stb..

de nagyon nokedli a forgalom..

Szerintem nem, mert nagy…

#543547 Ricsi

Szerintem nem, mert nagyon ki volt feszítve, persze írta, vitt be fedezetet, de azért sok kontinál a sok pénz is gyorsan elfogy...

mol 16160-nál milyen mut…

#543522 TROPHEUS

mol 16160-nál milyen mutyi megy már megint?

teljesen besatírozzák a grafikont