Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: Meghívó

#55224 hosszhuszár Előzmény: #55218

Érdemes bemenni kárpátba, szalonban van egy két autó, de árakat nem nézni, mert elkeseradik az ember.

Én egyszer megkérdeztem, hogy van e olyan ember, aki itt vesz magasabb kategóriájú mercit, azt mondta, csodálkoznék, hogy mennyien.......ismerős volt.

(gyerek ült is Hakinen f1 meclarenben jó, csak a teszt autóban::::))))

#55202 Kissherceg Előzmény: #55199

magyar forgalmazói árat nézd meg, iszonyatos... 70misi felett van cl65amg és s65is.. betegek ezek..

#55181 Kissherceg Előzmény: #55018

már van s320hez 420cdi nincs. Viszont a merci árak emelkedtek elentősen... brutális.

Viszont van turbós 1.8as E-mercihez, mókás :)

#54709 Kissherceg Előzmény: #54542

csak nehogy úgyjárjon, mint a porsche, akinel a vw kellett...

S merci - facelift van szépen :) egész ízlésesen lett elhelyezve a led sor.

Meghívó

#54344 GáborGábor

"Motoros Barátunk!

A hónap elején tartott Paradox buli sikere, többek közt abban volt mérhető, hogy akik itt voltak, követelték a folytatást...

Tehát aki a Pünkösdi hétvégén nem megy Erdélybe, vagy Tiszakécskére, Bélapátfalvára, vagy valamilyen más túrára, Őket VÁRJUK a RETRO JAZZ KLUB teraszán, egy fergeteges PARADOX élő koncertre!!!

Időpont: 2009.05.30.

Kezdés: 22 órakor

Helyszín: Tiszafüred, RETRO JAZZ KLUB (Tiszapart)

Belépő: 22 óráig INGYENES, 22 órától 500 Ft, mely éjfélig 100%-ban lefogyasztható!

Mindenkit szeretettel várunk! Sőt! HOZZ MAGADDAL MÉG EGY FŐT "

Re: andrássy út

#54287 Kissherceg Előzmény: #54286

sztm ha veszek egy s63 AMGt pl véletlen vagy s65, mert mohó vagyok, akkor felfogom tudni dolgozni :)) majd egyéb úrral megbeszélem a rallykat:)

Egyébként ferrariban nem nagyon férek el, szóval valóban álom :D A kocsi sokadlagos, jelenleg egy újat nem tudnék bűvölni magamnak...

Re: andrássy út

#54286 hosszhuszár Előzmény: #54283

Jó álmodozni ilyen autókról, valóban.

Ezen is csak át kell esni.

Okosabb ember, soha nem vesz ilyen drága autót.......hacsak nem milliárdos......,szerintem.

Én is megbántam, már érett fejjel, lebarmozom magam:))))

Majd meglátod, ha egyszer adja isten olyan helyzetbe kerülsz, hogy veszel egy értékes autót, pár év múlva, a hajad égnek áll majd az értékvesztésétől..........

áhhh