hmmm, mercedes, kárpát utca.......
hmmm, mercedes, kárpát utca.......
az hol van? ITthon ezeket szoktam nézni http://sigauto.hu/hun/autoink
szépek :)
Érdemes bemenni kárpátba, szalonban van egy két autó, de árakat nem nézni, mert elkeseradik az ember.
Én egyszer megkérdeztem, hogy van e olyan ember, aki itt vesz magasabb kategóriájú mercit, azt mondta, csodálkoznék, hogy mennyien.......ismerős volt.
(gyerek ült is Hakinen f1 meclarenben jó, csak a teszt autóban::::))))
mint magánszemélyek biztos, csak igen akciósan :)
meg a kormány.........
:))
a becsületes marha :))
Jó, ki vesz itthon ilyen szekeret szalonból?
magyar forgalmazói árat nézd meg, iszonyatos... 70misi felett van cl65amg és s65is.. betegek ezek..
s hibrid 77.000 eur a legolcsóbb a neten./mobile.de/
már van s320hez 420cdi nincs. Viszont a merci árak emelkedtek elentősen... brutális.
Viszont van turbós 1.8as E-mercihez, mókás :)
Jön a hybrid.......
regadó 192k, oszt ennyi.........
csak nehogy úgyjárjon, mint a porsche, akinel a vw kellett...
S merci - facelift van szépen :) egész ízlésesen lett elhelyezve a led sor.
A Saab is kell a Fiatnak
http://www.mfor.hu/cikkek/A_Saab_is_kell_a_Fiatnak.html
Autó gyártó nagyhatalom lesz......
"Motoros Barátunk!
A hónap elején tartott Paradox buli sikere, többek közt abban volt mérhető, hogy akik itt voltak, követelték a folytatást...
Tehát aki a Pünkösdi hétvégén nem megy Erdélybe, vagy Tiszakécskére, Bélapátfalvára, vagy valamilyen más túrára, Őket VÁRJUK a RETRO JAZZ KLUB teraszán, egy fergeteges PARADOX élő koncertre!!!
Időpont: 2009.05.30.
Kezdés: 22 órakor
Helyszín: Tiszafüred, RETRO JAZZ KLUB (Tiszapart)
Belépő: 22 óráig INGYENES, 22 órától 500 Ft, mely éjfélig 100%-ban lefogyasztható!
Mindenkit szeretettel várunk! Sőt! HOZZ MAGADDAL MÉG EGY FŐT "
sztm ha veszek egy s63 AMGt pl véletlen vagy s65, mert mohó vagyok, akkor felfogom tudni dolgozni :)) majd egyéb úrral megbeszélem a rallykat:)
Egyébként ferrariban nem nagyon férek el, szóval valóban álom :D A kocsi sokadlagos, jelenleg egy újat nem tudnék bűvölni magamnak...
Jó álmodozni ilyen autókról, valóban.
Ezen is csak át kell esni.
Okosabb ember, soha nem vesz ilyen drága autót.......hacsak nem milliárdos......,szerintem.
Én is megbántam, már érett fejjel, lebarmozom magam:))))
Majd meglátod, ha egyszer adja isten olyan helyzetbe kerülsz, hogy veszel egy értékes autót, pár év múlva, a hajad égnek áll majd az értékvesztésétől..........
áhhh
részletekbe belemegyünk személyesen :))
nekem még messzebb, hidd el .)))
Én szintén :) messze van, nagyon...
Hát, én drukkolok neked, hogy több legyen, és lehessen ilyesmi kocsid:))