Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: Facebook helyett :

#543485 rbbj11 Előzmény: #543484

nem is fogsz itt tuti receptre vagy bennfentes infóra találni. :)

De elárulok egy titkot: amíg ezeket keresed, nem is lesz (nagy és tartós) sikered a tőzsdén

#543484 Roberrtto Előzmény: #543422

Na, de én nem is vagyok ismerőse, az egész világgal megosztotta a gyerekének a képét. Meg ahogy láttam van neki 1000 "ismerőse". Ez is csak nekem furcsa, 1000 ember, én ismerősnek még 100 emebrt se tudnék mondani, akikkel meg kapcsoaltbanvagyok jelenleg az olyan 10-20...

Persze más tészta az akivel csak köszönöviszonyban vagyok, de azokkal minek facebookozni?

Komolyan nem értem, számomra egyszerűbb lenne tényleg emailben elküldeni, de akkor is csak pár embernek, vagy ha valakit annyira érdekel, az majd a gépemen megnézi a képeket.

Valahogy nekem az is furcsa, 5 éve nem látott emberkével minek tartsam a kapcsoaltot, vagy figyelgessem hogy éppen milyan képeket töltött fel vagy osztott meg bármit is? Ha nem tartjuk a kapcsolatot a való életben élő szóval, akkor ennyi, ő se keres engem, én se őt.

Egy másik sztori: kb 1 éve beszélgetek egy sráccal az utcán, jön egy csaj, mondja: Látod azt a jó csaj aki szembe jön? Mondom: Látom. Ő erre: Többször cseteltem már vele facebookon! Erre én: Haver, akkor miért nem köszöntetek egymásnak?

Ennyit a szép új világról! Virtuális életet élünk, de ez vonatkozik ránk is fórumozókra, igaz én például legalább olyan topikokat látogatok ahol valami érdekem hasznom fűzödik, nokia, facebook, ilyesmi.Igaz sok hasznát ennek sem veszem, benfentes információkat eddig még nem sikerült emgtudnom innen!

Re: nincs cím

#543436 Csusza Előzmény: #543414

Csak a lájk! Tök mindegy, hogy mit, csak lájkoljuk!

:-))

Minap éppen kis kedvencem, az otpbank facebook oldalára tévedtem. Csudálkozva láttam, hogy több, mint 59ezer ember "lájkolta".

Kik ezek a birkák vajon? Ott volt egy gomb, meg lehetett nyomni, hát nyomták?

Mellesleg az oldal egy igazi retek, információ nincs, érdeklődni nem lehet, az egész csak arról szól, hogy az otp önmagát teszi boldoggá orálisan. Ja, meg gondolom az az 59 ezer ember is élvezi...

#543428 rbbj11 Előzmény: #543282

nem teszed, mert kedves, jóindulatú és önzetlen ember vagy? :)

De önbizalom az megvan :)

#543425 rbbj11 Előzmény: #543274

a banki ügyintézőm kedvenc zenéit stb-t se perc alatt kiderítettem, így személyre szóló ajándékkal lephettem meg egy virág helyett, erősítve az üzleti kapcsolatot

#543423 rbbj11 Előzmény: #543247

üzletileg az a lényeg, h. van rá igény. Nyilván ha nem érted az egészet, itt sok más szkeptikussal együtt, akkor nem vennél fb rv-t. Ez így is helyes. De attól, mert vmit nem értesz, még nem jelenti, h. csak divat (mivel nem tudsz láthatóan semmit az egészről, ez nem vélemény, csak egy behasalt szó, attitűd, semmi több), és h. nem lehet belőle profitálni

#543422 rbbj11 Előzmény: #543242

azért csinálják, mert egyszerre megosztotta a képet minden ismerősével, nem kell egyenként mailben küldeni, vagy linket küldeni a képmegosztóhoz stb

#543415 Spade Előzmény: #543397

én igazából nem a f@szbúkra írtam a disliket h van hanem h normálisabb rendszereken pl youtubon van, ahol nem bináris világ van hanem több eset is lehet, pl szeretem, nem szeretem, meg pont lesz@rom is lehet.

az amit írsz az az undo funkció f@szbúk színvonalra lebutítva...de most haladjunk tovább :)

#543400 Dr. ursi Előzmény: #543397

hálát adok a Jó Istennek, hogy fogalmam sincs miről zagyváltál most :o))) Jesszus Máriám !

én az unlájk-ot csak úgy a kisujjamból szoptam, de ezekszerint létezik ... én csak arra gondoltam hogy tájszólással kiejtve unlaknak is érthető ;o) és az már magyarul van és értelme is van :o)))

#543397 Bendeguz Előzmény: #543376

hivatalosan csak like gomb van, ami unlike-ra változik, miután megnyomtad. azzal csak a like-ot lehet visszavonni. dislike gomb nem volt és soha nem is lesz, ez a hivatalos fb álláspont! lehet alkalmazásként telepíteni dislike buttont. te dislike-nak látod, de ha megnyomod, akkor egy kommentet írsz be vele, hogy dislike és egy linket az apphoz. tehát kamu. és most haladjunk tovább!

#543332 Roberrtto Előzmény: #543326

Ez amúgy nem facebook "találmány". Én is szoktam hazsnálni.

Mikor tegnap itt a facebook topikban társalogtunk a knight capitalről, na az off volt:)