Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

ez lesz az utolsó amatőr…

#543324 Moneywheel

ez lesz az utolsó amatőr kérdésem mára az FB - vel kapcsoltban : Mit jelent az, hogy nem akarlak már offolni vagy hogy bocsi a sok offért ? Mi az az offolás ? Talán a lekpcsoláshoz van köze ?

Re: face

#543318 Dr. ursi Előzmény: #543308

még fizetni is ezért a hülyeségért ??? Á !!! értelmetlenség.

sziasztok srácok és bocsi a sok offért :o)

Re: nincs cím

#543315 Dr. ursi Előzmény: #543304

a facén önként kitárulkoznak az emberek.

de még ha sok hamis dolgot állítanak is néha, akkor is egy kis csettel teszteled a dolgotkat.

pillanatok alatt leveszed az alaptípust róla és ennyi.

#543314 Bendeguz Előzmény: #543308

Lehet, ezt nem hallottam. Ha fizetős lesz, majd nem nyomkodom a gombot. Ennyi. Nem fog hiányozni.

#543308 hosszhuszár Előzmény: #543303

Állítólag volt olyan felvetés, hogy a lájk fizetős lenne.....csak hallottam, sosem jártam a fészen, és val.szeg nem is fogok.....én már nem vadászok, én vagyok a vad..))))

#543303 Bendeguz Előzmény: #543299

Adok egy ingyen tippet a fésznek. Nekem megérne 1 dollárt egy alkalmazás, amivel átszínezhetném a felületet. Megvalósítása egyszerű. Hajrá Mr. Cukorhegy!

#543302 Bendeguz Előzmény: #543291

Elnézést az obszcén szavakért és tényleg eltértünk a tárgytól. Ursi, jók a meglátásaid, de nem kell feltétlenül belém kötni. :) Ja, és bár 50-50% volt, de pont eltaláltad, hogy nem én vagyok Brad Pitt, a világ legjobb pasija :)

face

#543299 Roberrtto

Szeritnem kezdünk eltérni a témától és a nyelvezet se idevaló talán.

Ursula

Szeritnem nem átverés a facebook, akármennyire is úgy tűnik most, erre az évre mondjuk vége a papírnak, főleg a novemberi részvények után, de hidd el hosszabb távon jó lesz a dolog.

Ez nem csak egy közösségi portál, hanem A közösségi portál. Látod nekem is mi a véleményem róla, de más ez és más a valóság. A valóság pedig az, hogy kajálják a népek a facebookot.

Az alkalmazásbolt nagyot lendíthat a dolgokon, de igazából én azt várom, hogy komoly dolgok is megjelenhessenek facebookon, nem csak ezek az egyenlőre gyerekes dolgok.

A telefon talán jó ötlet lett volna, talán nem. Ha emg tudnák oldani a face to face híásokat akkor nagyot durranhatott volna, de ehhez az is kellene hogy felvásároljanak egy mobilcéget, mert a mostani iOS, android, wp és bb mellett nem tudna labdábarúgni a facebook telefon oprendszere, ha lenne.

#543293 Dr. ursi Előzmény: #543289

nemtom.

de nekem megfelel a lájk ellentettjeként :o) valahogy úgy fordítanám: hogy b m te olyan hülye vagy mint egy ágyugolyó / utállak / fújj / stb.

#543291 Dr. ursi Előzmény: #543288

kalitkában ? akkor engedd szabadon őket !

sztem fölösleges magyarázni.

legyen elég annyi hogy nyilván voltál már szerelmes.

nos ha voltál akkor tudnod kell hogy az akibe nem a világ legjobb nője volt.

valószínűleg :o)

mert te sem vagy a világ legszebb férfiúja.

ebből az következik hogy ha fel lehet ébreszteni a szerelmet egy férfiban/nőben akkor az képes egy rút v ostoba v rossz v stb nőbe/férfiba beleszeretni.

#543290 hosszhuszár Előzmény: #543288

"meg.asznék.....+

Ezt lehet, kicsit szolídabban is, szerintem, legyetek szívesek....főleg ursi, mert ugye egy hölgytől ez.....enyhén szólva is közönséges!!

#543288 Bendeguz Előzmény: #543282

Jaj, de cuki az önbizalma mádám :)

Továbbra is fenntartom, hogy jobban tudom mit hogy csinálok. Senkit se verek át. Nálam ez alap. Arról meg hogy mindenkit megbasznék, hát... már 3 baglyom van, ha érted.

#543286 Dr. ursi Előzmény: #543282

de meg kell említsem :o) egy igaz barátot pont fórumról ismertem meg.

igaz barát az, aki érdek nélkül van feléd, érdek nélkül segít, és amikor lehetetlen hisztis vagy sőt undok, akkor sem unlájkol :o)