Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#543515 BudFox Előzmény: #543351

hát annak kell jönnie előbb-utóbb....

itt minta megállt volna az élet a BÉT -en..nagy nulla lett az egész...ez igy nem lesz jó.

#543514 BudFox Előzmény: #543349

nem mondhatnám...aban az egykét hónapban amikor le-föl ingáztunk naponta....akkor az össze-visszaságban sok pénz elment...

most jön az is vissza.... de elég lassan akaródzik.

#543316 BudFox Előzmény: #543312

Oké .-)

Na itt elég rendesen lereccsentünk a mélybe.....és még csak most kezdődik a több napon menet ?

eddig fogorvosnál voltam…

#543312 Ricsi

eddig fogorvosnál voltam...

Már nem Hungária, mert áttértek az MT4-re, én meg az nem szeressem...

gftuk.com, ez az eredeti szolgáltató, ezt adják tovább általában

megkereshetsz Bud koma, de én nem devizázok, és nem is fogok. Ha dax, cac érdekel, akkor bármikor szívesen segítek :)

közben kinnt megérkeztek…

#543309 Borska

közben kinnt megérkeztek egy erősebb támaszhoz,ha töri ezt is dax akkor holnap valóban csúnya hati jöhet,mert ez ma még megintcsak rigófütty volt ,nem esés....

#543305 Borska Előzmény: #543268

igen,kánya bosszantó,nem kis mennyiségem van nekem is valós kp váltásból euróban,de szerintem nem kell aggódni,ha kormány 300-as értékkel számol a köv évi költségvetésben ,az akkor annyi lesz is minimum,de inkább durvábbra számítok én, csak indulna be a kamatvágás,az helyére teszi az árfolyamot,amig ilyen magas a hufkamat addig leszívják az ország kamatkiadásait a carytrederek,felvállalják a kamatnyereségért az árfolyamkockázatot,sajna ezilyen

#543273 BudFox Előzmény: #543268

akinek sok pénze van otthon az viszont elkezdheti vásárolni az Eurót, egyszeres tőkeáttét :D, az biztos hogy nyerni fog vele hosszabb rövidebb távon.

itt volt nálam éppen az itteni pénzváltós csaj, már elkezdték vásárolni kisebb nagyobb tételben az emberek, 500.000 Ft -onként, vagy nagyobb tételekben...

Fél millió felett pénzmosási törvény miatt valami papírt kell neki kitölteni, de ezt nem továbbítja sehová - ezt is jó tudni - csak ha jön a hivatal akkor megnézi hogy jól van -e kitöltve, semmi mást nem csinálnak vele..

#543268 szotyi Előzmény: #543200

engem a 275-ös eurhuf lep meg inkább

(beírtam a dühibe mennyire, csupa csillaggal :-)

#543258 BudFox Előzmény: #543255

akkor ismered Ricsit, vagy beszéltél már róla vele :-)

No, BUX itt megállt ?

egyhelyben jár megint....hiába, ahhoz hogy itt normálisabb esés legyen USA -nak kell először esnie...addig nem megy.

#543241 BudFox Előzmény: #543190

Ricsi, majd ha devizázásra adom a fejemet megkereshetlek személyesen ?

valaki kell aki betanítson :-))

melyik cégnél van a számlád ?