Ebben nem hiszek. A kicsik most nagyon gyengék lehetnek szvsz. Nem tudom mennyi rv. kell a közgyűlés összehívásához, de a kicsiknek annyi nem gondolom, hogy lenne. Persze tévedhetek.
Ebben nem hiszek. A kicsik most nagyon gyengék lehetnek szvsz. Nem tudom mennyi rv. kell a közgyűlés összehívásához, de a kicsiknek annyi nem gondolom, hogy lenne. Persze tévedhetek.
Szerveződik ugye egy rendkívüli közgyűlés, ahogy itt lentebb is olvashattad és ahol kicsiknek és nagyoknak is lehet ill. lesz is szerepe. Ennek az árfolyammozgató hatására lehet spekulálni itt.
Ez több napos történet lesz a Keg-ben,a forgalom alapján...
Hasraesésről nincs szó. Viszont itt, ahol igaz információhoz elvétve sem lehet jutni, minden apró tényt értékelni kell. (Persze ebben is lehet tévedni.) Ha csak azt a 80k-t nézzük, azt is lehet többféle képpen értelmezni. De vegyük az előzményelet. 32-33-ról (eltekintve kis leszúrástól) valahogy eljutott az árfolyam 38-39-ig. Akkor már kisebb ováció volt. És akkor 16,59-kor jött a 80k. Kicsikre nem az a jellemző, hogy kikapnak 2 Ft-ot. Inkább a kiszemelt árfolyamon szeretnének beszerezni bizonyos db számot. Ha valóban kicsi vette volna, akkor szvsz záróban 39-en raktak volna neki ennivalót. Milliószor láttunk már ilyet. De más nézőpont is van. Ha megnézzük a forgalmat, eddig a kicsik nem jeleskedtek a vételeikkel. (Nem alakult ki nagy vita, amikor NBM kijelentette, hogy 30 felett kidobott pénz KEG-et venni.) Alacsony forgalom mellett valahogy felszédelgett észrevétlenül 36 környékére. Itt csak a megszokotthoz képest volt nagy vétel ez a tétel,de nekem az az érzésem, hogy ez nem kicsik műve, ahogy itt az árfolyam alakul.
Egyszeri 80K-s vétel volt a nap végén, se előtte, se azóta semmi komolyabb. Azért nem kell hasra esni egy 3 millió Ft-os vételtől és túl sokat látni bele.
Nem természetesen. Vannak minden szemétdombnak saját kiskakasai. Nehéz persze kijelenteni dolgokat, (tények nem állnak rendelkezésemre) de a tegnapi emelkedés nekem azt súgta, hogy valamelyik nagyobb társaság ránthatta meg.
Hát vsz nem a Morgan Stanley fedezte fel a heti chartján a lehetőségeket wcpapírvadászat közben...
Szvsz 35-42-ig nem a kicsik vették, ill. vitték az árfolyamot.
Nagyok nem vesznek KEG-et.
Kicsik forintoznak
A kóklerek már rég befektettek 100-on, 300-on stb...
40 Ft a kritikus szint, hogy megtartja-e.
Kicsi a forgalom, pár speki játszik csak.
nincs doktori címem.
de sok doktortól többet tudok :o) legyen bármilyen doktorija.
úgy értem a 10ezer db 41-42
aztán megint 10ezer
s újra
Apropó! Ez a Dr. nekem nagyon gyanús. Nincs itt valami plágium, vagy egyéb simi-sumi?
Szvsz a nagyok nem forintoznak. A kicsik persze. Lehet, hogy reggel ráugrottak páran. Most az az érzésem, kicsit vissza fog csurogni. Utána mehet fel tovább.