Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#543155 macika Előzmény: #543151

igen még a kikiáltós piacon kezdtem

köpködni max te szoktál

én csak piszkálódom és kérdem a miérteket, de csak a makogás van hápogás

az nem úgy működik hogy behúzom a vonalat, vedd már észre

#543154 Ibiza Előzmény: #543146

eezz durva.. :)

gyakorlatilag azt írod..játszadozz játszadozz csak de ha komolyan érdekel a dolog akkor elmondom neked a tutit.

Hathort azért becsülöm komolyan hiszi azt amit csinál..és nem a levegőbe beszél...pozival igazolja..

#543152 Ricsi Előzmény: #543150

Én módszert mondanék... Mind1, mivel csinálod, de ha nem, hát nem, nem kötelező ... :D

#543151 Ricsi Előzmény: #543143

Én teljesen nyugodt vagyok...

98-ban kezdtem az ipart, persze te meg 85-ben, tudom én...

Kettőnk között az a különbség, én próbálok segíteni másokon, te meg csak köpködsz mindenkire.

Én bármikor beírom a pozijaimat, amikor valaki kérdezi, te meg soha. Van blogom, ott egy kereskedési módszer olvasható már lassan 10 hónapja. Minden kötés benne van.

De ez csak az én véleményem, biztosan sokan szeretik, amit csinálsz.

Ibiza: TA-ban én sem hiszek egyébként, szerintem sosem olvastál olyat, hogy arra nyitottam-zártam volna. Szerintem is a csodavárás legelterjedtebb formája...

#543149 macika Előzmény: #543145

otp 3600 érdekes ha beverik végre

mondjuk a mol többet számít, de az is csak lüktet a semmibe

amíg a 16k-t le nem tarolják

#543148 Ibiza Előzmény: #543135

maci egy krakéler... valamiért pikkel pár emberre..nem sok tutit rak be..

anno tényleg csak shortot olvastam tőled..de ne érzékenykedj már..hiszed nem én féltettelek párszor amikor nagyon elragad az elméleted..talán írtam is..

#543147 Hathor Előzmény: #543145

Szerintem ez egy nagyon egyszerű elmélet lenne.

Erre még a ma kezdő kisbüfi is rájön.

#543146 Ricsi Előzmény: #543135

Ha egyszer hajlandó lennél velem találkozni, elmesélném neked, hogy tudsz pénzt keresni a tőzsdén. Ha érdekel...

#543145 BudFox Előzmény: #543125

Ha ekkora Bull van akkor miért van a BÉt még mindig a 17.500 -as támasz körül ? akkor már régen a 18.000 felé kellene mennie....

az első komolyabb negatív hírre olyan minuszba vágnak mindent hogy csak nézünk.

#543144 Hathor Előzmény: #543140

Nem húzom, de tudom alig várják, hogy az állandó munkámba egyszer bele lehessen kötni, ráadásul állandó felesleges indokkal, de még egyszer sem volt olyan mondta, hogy igen, igazad van, volt.

200Ft veszteségem van kontinként. Kinek nem volt ekkora vesztesége?

Naív vagyok, mert magyar piac fabatkát sem ér, én meg hiszek benne?

Lehet.

#543143 macika Előzmény: #543140

jajjj de gyenge

a TA-t már akkor csináltuk amikor maga még azt se tudta mi a tőzsde )

nyugodjon csak meg

#543142 Ibiza Előzmény: #543135

"léteznek elméletek mint például elliot- és kondratyev-féle cikluselmélet, amelyek egytől egyig azon alapulnak hogy valamiféle rendszeresség figyelhető meg a a piacokon, és ha ezeket felismerjük erőfeszítés nélkül juthatunk profithoz. Pedig az összes cikluselméletnek mindössze egyetlen közös vonása: a homályos látás és az utólagos bölcsesség." Mark Tier könyvéből..

mintha én írtam volna..gondoltam megosztom

#543140 Ricsi Előzmény: #543135

Szerintem feleslegesen húzod fel magad. Én Macitól még cseszegetésen kívül nem olvastam semmi érdemlegeset.

Sem TA-t, sem saját pozíciót, sem semmi mást. Így részemről a véleménye is teljesen irreleváns...

#543135 Hathor Előzmény: #543128

Vicces gyerekek vagytok.

15Knál ki állt egyedül hati alá a fordulatban 150kontival?

Ki vette 20-25K között a buxot állandó jelleggel, az állandó shortosok mellett?

Még hogy nem longoltam..

Ki veszi mostni 16Któl egyedül folyamatosan felfele hatit, mások ráverése ellenére?

18270nél nem zártam, utólag nézve kár volt, de nem bánom, mert felfele vártam.. Most sem zártam a veszteséget még..

Akkor?

ami engem meglep a bux k…

#543133 Borska

ami engem meglep a bux komponensek közül az a matáv "relative ereje " szerintem 400alatt illene lennie,de amikor ilyet várok akkor szokott a nagy menet jönni :)

#543131 Borska Előzmény: #543113

az adatok megítélését illetően,a mai eu adatokból ami igazán számít az a :

German Flash Manufacturing PMI ,ennek értéke lett jobb a vártnál,de még bőven,lazán 50 alatti,ha ez rosszabb lett volna akkor lenne itt igen csúnya világ mostanra,ha megnézed előző adatot ott épp fordított volt ahelyzet,jobbat vártak-rosszabb lett és mégis emelkedett a piac,ezek a várakozások beépülnek az árfolyamokba,és sokkal inkább a hosszutávú trendjük amikre érdemes figyelni