Jogos... De technológia szempontból a Knight egy más kategória más környzeteben. Sztem egy watch list - et megérdemel.

Jogos... De technológia szempontból a Knight egy más kategória más környzeteben. Sztem egy watch list - et megérdemel.
A gyémántokat és a kecsegtetést ne emlegessük egy oldalon, mert az az E-starban is megvolt mindkettő és lassan a nullát súrolja az árfolyam. :)
hm, érdekes. Kösz a tippet. Feljegyeztem figyelőlistára. Egyelőre, amíg a pü-i számai vagy a chart nem kecsegtetőbb, biztos nem piszkálom. De figyelem. Inkább ezt, mint Netflixet, azt levettem a listámról.
A cég azon néhány vállalat egyike amelyik elektronikusan jegyzi az árakat az USA - ban. Micromásodperceken belül dolgoznak, generálják az árakat ... ultra csúcs technológia masszív elméleti matekosokkal. Ezek a cégek csinálják a legnagyobb forgalmat az rv piacokon. Az USA - ban mindenképpen de már lassan az egész világon. Nem nagyon villognának az árfolyamok a monitorokon ha ezek a cégek nem lennének. Az informatikusok meg a programozók valamit nagyon elszúrtak és olyan gyorsak a rendszereik, hogy 30 perc alatt simán bukott az algoritmus 400 milliót... A Knight egy High Frequency nagy hal.
Valóban a stop nem segített volna 10 felettről de tényleg egy black swan volt.
Semmi érdekem nem fűz ahhoz hogy valaki vegyen ilyen részvényt meg nem is inspirálok senkit. Egyszerűen arról van szó, hogy szakmai szempontból ez a cég egy pénzügyi high tech gyémánt ...
Nokia ügy jogos.. A különbség talán annyi, hogy a Nokiánál egy folyamatos piacvesztés történik és azt hiszem van egy technológiai lemaradás is mert késön reagáltak.. A Knight esetében nem ez történt. Ott egy új market maker szoftvert (vagy a meglévő modosítását) indítottak el és kb 30 perc alatt bukott a progi kb 440 millió USD. Tipikus vis maior, black swan...
sztem a keményen veszteséges cégeket elkerülik, úgy általában. Ill. természetes, h. alulárazzák. Nokia is "alulárazott", ott is van know-how meg minden, de amíg veszteséges, addig sokat nem ér
árjegyző? pontosan mit csinál? Honlapra csak gyorsan rápillantottam, de nem derült ki nekem
Na, a stoppal semmit nem ért az, aki 10 felettről tartotta, normál rv-ket, amiket csak tőzsdén lehet eladni, mert egyszer csak feleannyin nyitott a pénze...
Én is mikor hallottam az ütötte meg a szemem ,hogy az amitrade fő partnere, és ők sem kispályások.
Azt is néztem ,hogy nemrég vannak még csak tőzsdén, de azóta nem mozdult el a 10-15$-os ársávból.
Nem lenne semmi ha visszaküzdené magát 10ig, de ahhoz valamivel elő kell rukolnia, mivel ez most a veszteségen kivül egy nagyon rossz reklám is volt a cégnek!
Nagyon, nagyon komoly technológia és tudás van ott. Kiépített ultra gyors kapcsolatok a különböző tőzsdékhez, szerverek kihelyezve a tőzsdei szerverek közelében stb. A high tech hardware állomány és kiépítettség mellett a szoftverek amik színvonala egyértelmű "top end". Akkor a különböző engedélyek megléte, kész jogi környezet ... Szerintem alul van becsülve, de főleg azért mert a tömegek nem nagyon értik, hogy mit is csinál ez a cég...
Én is nézegettem és gondolkodtam is rajta, de ha jól tudom részvénynyomtatással mentik meg a céget, azokat a részvényeket meg el is kell adni majd.
Valahol olvastam, hogy 5$-ig simán felmehet.
Azért az se mindegy, hogy egy bug miatt 3 éves nyereségüket égették el.
Knight Capital Group Inc, Ticker: KCG , Web: http://www.knight.com/
High tech market maker amelyik bukott egy ordast egy bug miatt... Ellenben a lényeg nem változott : továbbra is egy meghatározó árjegyző az US részvénypiacon olyan technológiával és szakmai know how - al ami szerintem könnyebben fogja megduplázni a részvényeinek az árfolyamát mint az agyon sales - elt Faszbook. Persze a stop - ot itt is kell használni ....
Fionál elég nehézkesen megy ez...
rbbj11
1 éven belül szvsz meglesz!
Én most más papírban gondolkodom, év végéig legalábbis biztosan, a novemberi 1 milliárd is burítani fog.
Sztem ez az IPO bekerül a tözsdei leg - ek be.. (Lehúzás kategoria)