Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: Facebook helyett :

#542921 Roberrtto Előzmény: #542914

Én is mikor hallottam az ütötte meg a szemem ,hogy az amitrade fő partnere, és ők sem kispályások.

Azt is néztem ,hogy nemrég vannak még csak tőzsdén, de azóta nem mozdult el a 10-15$-os ársávból.

Nem lenne semmi ha visszaküzdené magát 10ig, de ahhoz valamivel elő kell rukolnia, mivel ez most a veszteségen kivül egy nagyon rossz reklám is volt a cégnek!

#542914 Moneywheel Előzmény: #542912

Nagyon, nagyon komoly technológia és tudás van ott. Kiépített ultra gyors kapcsolatok a különböző tőzsdékhez, szerverek kihelyezve a tőzsdei szerverek közelében stb. A high tech hardware állomány és kiépítettség mellett a szoftverek amik színvonala egyértelmű "top end". Akkor a különböző engedélyek megléte, kész jogi környezet ... Szerintem alul van becsülve, de főleg azért mert a tömegek nem nagyon értik, hogy mit is csinál ez a cég...

#542912 Roberrtto Előzmény: #542906

Én is nézegettem és gondolkodtam is rajta, de ha jól tudom részvénynyomtatással mentik meg a céget, azokat a részvényeket meg el is kell adni majd.

Valahol olvastam, hogy 5$-ig simán felmehet.

Azért az se mindegy, hogy egy bug miatt 3 éves nyereségüket égették el.

Facebook helyett :

#542906 Moneywheel

Knight Capital Group Inc, Ticker: KCG , Web: http://www.knight.com/

High tech market maker amelyik bukott egy ordast egy bug miatt... Ellenben a lényeg nem változott : továbbra is egy meghatározó árjegyző az US részvénypiacon olyan technológiával és szakmai know how - al ami szerintem könnyebben fogja megduplázni a részvényeinek az árfolyamát mint az agyon sales - elt Faszbook. Persze a stop - ot itt is kell használni ....

Re: nincs cím

#542869 Roberrtto Előzmény: #542717

Én most más papírban gondolkodom, év végéig legalábbis biztosan, a novemberi 1 milliárd is burítani fog.

Sztem ez az IPO bekerül …

#542717 Moneywheel

Sztem ez az IPO bekerül a tözsdei leg - ek be.. (Lehúzás kategoria)

Re: célár

#542402 rbbj11 Előzmény: #542383

Teljes tul.eloszlást sok helyen meg lehet nézni, de hogy pont azt az 1 mrd papírt ki birtokolja, fogalmam nincs, hol lehet megnézni.

Azért nem adom el, mert 2 évre vagy x %-os profitcéllal vettem. Azért, mert esik éppen, és azt a jelenlegi pillanatban logikusnak is tartom, nem jelenti, hogy elkezdjek ugrálni, és feldobja a stratégiámat.

#542389 Roberrtto Előzmény: #542388

Forgalom az ma is van, nem egész 2 óra leforgása alatt 30 millió papír cserélt gazdát!

Én azt hiszem itt tulajdonosi átrendeződés is van, nem hiszem, hogy ennyi papírt folyamatos esés után is megvennének kisbüfik!

#542388 Roberrtto Előzmény: #542386

Na végre valaki egyetért velem:))

Azért estart se fogta még meg semmi. Ahogy ezt sem!

Én levárom még, ha esetleg most jönne egy 10-20%os emelkedő akkor is azt mondanám, hogy 15$.

Fél éven, max egy éven belül fundás hírekre fog menni majd facebook. Szigorúan szvsz.

Előtte még zyngában és talán-talán nokiában várok mozgolódást. Egy okból nem lépek még egyikbe sem: nagyot buktam igy kétszer is meggondolom mibe veszek bele.

#542385 big-ebuy Előzmény: #542383

megfogják azt 1x mint a estart,vmi hírt betolnak ez a nagy intéz bef veszi,kitépik mire eldobták sokan....persze szvsz.

#542383 Roberrtto Előzmény: #542371

Azt nem értem miért nem adtad, adod el, akkor ha ilyen biztosan lemondtál róla.

Én is sokáig tartottam, de most nagyon valószinűnek tartom a további esést.

Azon viszont vitáznék, hogy ez jó lesz-e pár év múlva hosszútávon vagy sem. De párszor kifejtettem itt a véleményemet, ami szerintem sokaknál nevetség tárgyává is tett. De nem baj, én ezt igy gondolom, aztán majd kiderül.

Amúgy ma is esik a nehéz kö, ki tudja hol áll meg... 18.80$ jelenleg!

Azt továbbra se tudom elképzelni, hogy a következő novemberben felszabaduló 1 milliárd $ papír tulajai is ilyen ütemben fognak szórni, mert akkor jöhet bámilyen intézményi befektető nem fogja meg az árfolyamot. Ez ebben a lutri, miben állapodhattak meg Zuckerbergék.

Amúgy ennek az 1 milliárd papírnak a tulajait %osan meg lehet valahol nézni? Nem találok se4ho linfót.

#542371 rbbj11 Előzmény: #541855

én követem a topicot, mindent olvastam, ezért kérdeztem rá ;)

Te magad írtad, hogy talán csak hit, ahogy mantrázod a céget.

Nem is vitatom, hogy hosszúra kell beleülnöd vmibe. Csak nem biztos, hogy erre fb lesz a megfelelő. Sőt, gyanítom, hogy nem....mikor én belemarkoltam, csak rövid távú, max 2-3 éves elképzeléssel, de már arról is lemondtam, hogy bukó nélkül megússzam vele, mert egészen máshogy alakul a története, ahogy számítottam. Ettől még én se adom el itt és most, de nem mantrázom a nagy nyerőt, mert biza ez giga szívásnak néz ki, és jelenleg is az.

#542367 anti-qxxl Előzmény: #542352

"Abban azért bízok, hogy a tulajok nagy része 10$ alatt nem lenne már nyerőben, illetve minimálisban csupán."

többségük szvsz "ingyen" kapta, de a 0,5 dolcsis részvényenkénti eredmény alapján 10 dollár alatt már lehetnek komolyabb fundamentális vevők.

5 dolcsin meg lehet hogy én is beszállok :)