Ez felsőről alsólimitre volt ma?
oké
akkor mehetsz tüntetni de előtte a kengurus táblákat fesd át ))
Csitt, mackó. :-)
lesz ma még 45. A puffer eladó itt van, kirázás ez...
a nutexet kihagytad ))
mindjárt cserélnek a tolvajokban
est öntés pl )))
mondta a célárakat 36-42
re mohó koala
1 nyomorult órára mentem el itthonról...
ezalatt történt:
kredit tömés (ezt még láttam)
hybrid tömés, keg tépés, est-tépés...
nekem fundás álmaim nincsenek, a jelentésben voltak... ha akik azt írták, és van gógyijuk, akkor meglovagolják a felcsillanó reményt, és nem itt kezdik el tömni... hanem inkább besegítenek azzal, hogy nem tesznek ki eladó részvényt... na mindegy, meglátjuk, csodák nincsenek, csak 10 évente 1x :)))
hiába szövöd a rózsaszínű fundás álmaidat
itt (is) csak a kisröfik néznek egymásra meg néha a bennfentesek (azok meg inkább tömnek)
látom, volt ma pörgés... sajna lemaradtam róla... de ezt tartom, időm nem nagyon lesz vele foglalkozni jövő hét péntekig... remélem nem lesz agyatlan öntöde, most van story, lehet benne spekizni felfelé elég nagyot... lásd a jelentés... ha van eszük, akkor nem szórják le a vevői oldalt, hanem ahogy a kreténben, itt is elkezdik kiszedegetni.... kreténben semmi nincs, itt azért még lehet bevétel is, ha bejön az az álom, amiről szép színes ábrákat szerkesztettek....
GEM kuka... ahogy Ex is jósolta... Úgy tűnik ez a GEM vmi spéci, kifejezetten magyar, T-kategóriás papírokra utazik.. netán a hazai T-kategória vezérei "gründolták" ?:)))
"2012. első félévének végéig a GEM nem adta meg a kért garanciákat a
Hybridbox Nyrt. által előzetesen átadandó részvényekkel kapcsolatban,
ezért a Hybridbox Nyrt. nem írta alá a GEM által kidolgozott
szerződés(eke)t."
gondolkodtam ma, hogy betegyem-e 33-ra, de mint látom ma nem volt annyi... lehet ki is durrant a lufi?
No, van féléves, szép, meg "színes", sok benne a lehetőség, a terv, meg a mézesmadzag.... ha csak a fele bejön, akkor szép jövője lehet(ne).... de az eddigi történések nem ezt vetítik előre...
mindenesetre most tartom... kb. október közepéig, meglátjuk mi lesz addig....
keg, konzum, hybrid, ezekből van 4-4-4e db. 20 ft-os papírok, hátha százasok lesznek :)))