Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

siker siker hátán

#542802 Ricsi

Talán egy kis magyarázat a tőzsde vergődésére...

Mind a közszférában, mind a versenyszektorban lassult az éves bruttó és nettó bérnövekedés üteme júniusban és így az infláció gyorsulása miatt 3,8%-os reálbér-csökkenés alakult éves szinten Magyarországon - derült ki a KSH ma reggel közzétett adataiból. Az első félévben ezzel csaknem egyező ütemben, átlagosan 3,7%-kal romlott a vásárlóerő. Míg a nyers adatok szerint január óta lendületesen emelkedett a közszférában foglalkoztatottak száma és a versenyszektorban is látszott némi bővülés, addig a szezonálisan kiigazított adatok szerint teljesen más kép rajzolódik ki: bő kétéves mélypontra süllyedt ugyanis júniusban a versenyszférában foglalkoztatottak száma és a nemzetgazdasági foglalkoztatottság 2,5 éves mélypontra csökkent.

Teljes cikk: http://www.portfolio.hu/gazdasag/bo_keteves_melyponton_a_szurt_foglalkoztatottsag.171722.html

Re: nincs cím

#542772 Borska Előzmény: #542768

pontosan ahogy mondod,de hisz ez a TA,erről szól,fordul ha kell,fordul ha úgy látja, mindenki máshogy kezeli ,ezért tűnhet ez is szubjektívnek,és majd 3-4 hét múlva kiderül mi is a helyes,de ha nincs stop drága lehet a tapasztalás

#542770 Borska Előzmény: #542766

amit írsz az jogos, zárhat ez ma még plusszban is akár,bár ennek most tán kisebb az esélye

ha többen döntenek az óvatosság mellett könnyen záródhat pár 16k-tól megnyílt speki long,az pedig további morzsolódást okozhat

#542768 Hathor Előzmény: #542767

Mondtam, hogy előkerül ez még Egonnál. :D

Ha felfele megyünk majd, akkor meg előszedi elliott C.pontot.

Equitas: Hetes: Az elm…

#542767 Borska

Equitas:

Hetes:

Az elmúlt héten egy doji star, amely ezen a héten egy piros gyertyával megerősítést kaphat. Ha ez a piros gyeryta megérkezik, akkor az heti szinten is lefelé fordítja, és kialakulhat a már többször emlegetett, most jelölt fej-váll alakzat. Ennek a nyakvonala 16000, míg az ebből számolt célár a 13500.

...óvatosan a pozikkal,szent stop los

#542766 Hathor Előzmény: #542749

Futik fel, OTP le.

Ez a recept megint.

Forgalom 1MRD BUX 1%mínuszban.

Így szivesen bukok..

Hüleség ellen nincs ellenszer.

Mit számít, hogy nyugat felfele megy a korrekcióból, eddig sem számított, hogy csúcsokra megy.

#542749 Hathor Előzmény: #542741

Törés még nem szignifikáns.

Emelkedő trendvonal aljánál vagyunk.

300Millióval tudtunk esni 0.8%ot.

Remek és remek. Mi van, ha 1MRD-dal vesznek? akkor 2%ot emelkedünk?

Ja nem.. felfele nem tudunk menni :D

Én még várok a longommal, bár már brokim felhívott reggel, hogy fedezethiányom van a 18000-18025körüli hatival 17960körüli záróval.

Elmennek ezek a piba..

#542729 Ricsi Előzmény: #542728

Jah, és még azt is írtam, több bóvli kell hozzá azért, hogy az alapok átértékeljék a bóvlihoz fűződő viszonyukat. Jelenleg azt sem látom...

Lehet, azért látom máshogy a dolgokat, mert én nem sietek sehová, nekem egy befektetés lehet 1 éves is, akkor sem izgulok.

Most is van dax shortom 5 800-ról, és pont olyan nyugodtan aludtam 7K fölötti daxnál, mint amikor 6 200 volt.

#542728 Ricsi Előzmény: #542665

Azt továbbra is tartom, de nem mára mondtam, hogy be fog következni.

Amíg veszik a kinti piacokat, addig azt nem találják drágának, addig nem vesznek itt. Majd ha drága lesz, jönnek ide.

Most viszont arra reagáltam pont, hogy azért, mert ott mennek, nekünk nem kell menni. Majd ha leállnak, mi jövünk a sorban. Persze csak akkor, ha a politika nem gondol mást róla, és nem lépünk ki mondjuk az EU-ból.

Mert ugye a kérdés úgy hangzott, mi miért nem megyünk, amikor ők mennek?