Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cigpannónia elemzés - 2012.08.15.

Re: nincs cím

#541457 Fornit Előzmény: #541449

Jó kis klópapír ez is. Max 2-300 db-al lehet fogni benne pártíz pontot ha véletlen nem esik. Nem is igazán érdekel:)

#541449 Csilla76 Előzmény: #541376

Ma lesz a gyors jelentés..most olvastam, hogy az értekezlet döntésképtelen volt. Már ez is sokat elárul. Szegény cig. holnapra kíváncsi leszek.

Nem veszek, de nem hinném, hogy a biztosítóknak olyan jól menne, mint lehet néha szenzációként olvasni az újságokban:-D

#541376 Kissherceg Előzmény: #541367

Persze támasznál veszel, de annak semmi köze a dupla aljhoz. Főleg, ha kemény 8 pont után már eladod és örülsz is, hogy dupla alj (persze nem).

A TA az nem hit kérdése, de ezt tudod, mert már könyvet nem olvasol.

#541367 Hathor Előzmény: #541364

Szerintem meg dupla alj lehetőségét kell feéltételezni és 250nél megvenni, stop alatta, ha törik, mert 300as nyakvonalnál már csak siránkozol, hogy kár hogy nem vettem aljon.

De nem vagyunk egyformák.

Nem megyek bele mélyebb magyarázatba. Sok setup van longban az utóbbi időben, én kizárólag BUXhatiban játszom meg a tétet.

Könyvet nem olvasok, mert már régen ismerem dupla aljat.

#541364 Kissherceg Előzmény: #541358

kevered a szezont a fazonnal. Ha DT-zel, akkor mondjuk nem napos chart alapján kéne... Illetve nem olyan duplaalj rajzot kellene megálmodni, ami még meg se történt a piacon. Duplaalj definíciója:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/technikai_elemzes/fordul_a_piac_dupla_csucs-dupla_alj.114475.html

Ha kitör felfele, akkor lesz duplaalj, addig fütyi van és delphoi jósda, egyik se TA....

Nem az a lényeg, hogy hol volt utoljára kötés, hanem hol lehet eladni...

#541358 Hathor Előzmény: #541345

Rendben.

Én kérek elnézést akkor, ha ismét így gondolod..

sajnos mint mondtad nem értek a tőzsdéhez, így neked legyen igazad.

3% nem sok egy napra, meg nem tud ki szállni.

Értem

#541345 Kissherceg Előzmény: #541145

:))) 8 pont emelkedés :))) ki se tudsz szállni..

Mindenkinél duplaalj lehetőség van, de az csak akkor lesz, ha meghaladja 310et, addig fütyi van....

Csilla, ne vegyél sokkal jobb lehetőségek vannak normális papírokban :)

#541160 Csilla76 Előzmény: #541145

Igen-igen, tényleg helyes volt a megfigyelésed. Köszönöm. Akkor sem veszek bele, csak figyelem. Elég izgi az is.:-D

Te fogsz venni?

Ma délig néztem rá kétszer, hát nem volt egy forgalmas nap. Na de nézzük a folytatást.:-)

#540871 Hathor Előzmény: #540862

Én kicsit mást mondok Csilla!

http://postimage.org/image/nomm7rcdb/full/

Nálam kettős alj jelleg van kialakulóban!

Figyelő listán van nálam is a papír.

250et letörve felülírva a gondolat. Tegnap annyin voltunk, ma felette.

Kockázat hozam arány nem rossz itt megfelelő stoppal. Ellenben fordulós forgalom, kapkodás még nem látszik a papírért.

Ami tény, hogy 254en az árfolyam, és az 250fölött van.

Remélem érthető ,-)

#540862 Csilla76 Előzmény: #540840

Ó, nagyon köszönöm. Valamiért nem jön be az előző elemzés, de azt majd otthon megnézem.

Az új elemzés is nagyon jó, de most meg már végképp nem merek venni belőle. Nagy bátorság meg optimizmus kell hozzá:-D