na ja csak a forgalma nem erősítette meg
zuhé lesz tovább )))
na ja csak a forgalma nem erősítette meg
zuhé lesz tovább )))
Péntek alsó kanócos kalapács.
Ma 253 az árfolyam, dupla alj alja felett!
és mindezt 0 forgalommal.
Jó kis klópapír ez is. Max 2-300 db-al lehet fogni benne pártíz pontot ha véletlen nem esik. Nem is igazán érdekel:)
Ma lesz a gyors jelentés..most olvastam, hogy az értekezlet döntésképtelen volt. Már ez is sokat elárul. Szegény cig. holnapra kíváncsi leszek.
Nem veszek, de nem hinném, hogy a biztosítóknak olyan jól menne, mint lehet néha szenzációként olvasni az újságokban:-D
Persze támasznál veszel, de annak semmi köze a dupla aljhoz. Főleg, ha kemény 8 pont után már eladod és örülsz is, hogy dupla alj (persze nem).
A TA az nem hit kérdése, de ezt tudod, mert már könyvet nem olvasol.
Szerintem meg dupla alj lehetőségét kell feéltételezni és 250nél megvenni, stop alatta, ha törik, mert 300as nyakvonalnál már csak siránkozol, hogy kár hogy nem vettem aljon.
De nem vagyunk egyformák.
Nem megyek bele mélyebb magyarázatba. Sok setup van longban az utóbbi időben, én kizárólag BUXhatiban játszom meg a tétet.
Könyvet nem olvasok, mert már régen ismerem dupla aljat.
kevered a szezont a fazonnal. Ha DT-zel, akkor mondjuk nem napos chart alapján kéne... Illetve nem olyan duplaalj rajzot kellene megálmodni, ami még meg se történt a piacon. Duplaalj definíciója:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/technikai_elemzes/fordul_a_piac_dupla_csucs-dupla_alj.114475.html
Ha kitör felfele, akkor lesz duplaalj, addig fütyi van és delphoi jósda, egyik se TA....
Nem az a lényeg, hogy hol volt utoljára kötés, hanem hol lehet eladni...
Rendben.
Én kérek elnézést akkor, ha ismét így gondolod..
sajnos mint mondtad nem értek a tőzsdéhez, így neked legyen igazad.
3% nem sok egy napra, meg nem tud ki szállni.
Értem
:))) 8 pont emelkedés :))) ki se tudsz szállni..
Mindenkinél duplaalj lehetőség van, de az csak akkor lesz, ha meghaladja 310et, addig fütyi van....
Csilla, ne vegyél sokkal jobb lehetőségek vannak normális papírokban :)
belevettem kevéssel, emelkedésben majd megjön a forgalom szvsz
Igen-igen, tényleg helyes volt a megfigyelésed. Köszönöm. Akkor sem veszek bele, csak figyelem. Elég izgi az is.:-D
Te fogsz venni?
Ma délig néztem rá kétszer, hát nem volt egy forgalmas nap. Na de nézzük a folytatást.:-)
Én kicsit mást mondok Csilla!
http://postimage.org/image/nomm7rcdb/full/
Nálam kettős alj jelleg van kialakulóban!
Figyelő listán van nálam is a papír.
250et letörve felülírva a gondolat. Tegnap annyin voltunk, ma felette.
Kockázat hozam arány nem rossz itt megfelelő stoppal. Ellenben fordulós forgalom, kapkodás még nem látszik a papírért.
Ami tény, hogy 254en az árfolyam, és az 250fölött van.
Remélem érthető ,-)
Ó, nagyon köszönöm. Valamiért nem jön be az előző elemzés, de azt majd otthon megnézem.
Az új elemzés is nagyon jó, de most meg már végképp nem merek venni belőle. Nagy bátorság meg optimizmus kell hozzá:-D
Előző hónap végén elemeztem http://stocklandyard.hu/blog/show/1525 erre gondoltam Csilla :)