Napi min. záró kinéz.
...ha olvastátok a reggeli otp hírt akkor végülis érthető az rv-ből való kiszállás,mert ki is csak ugy tudnak lépni ha van aki felszippantja,ha ez rossz hangulatban történik akkor indulhat a lefelé spirál
igazad van OTP-ben valóban a megszokottál nagyobb forgalom van,de nincs öntés,szerintem
néha mintha kezdene elfogyni a türelem ,olyankor letolják 10-20 forintokat ,de a nulla körüli sávozás a domináns, szerintem a nemzetközi long hangulat sokakat napi vételbe ültetett reggel nyitáskor és amikor látták ogy nincs menet akkor ezek a DTD-k záródtak,ennek a tömeges zárása lehetett az előbb is
hatiban pedig sokalták a 400fölöti kt-t
most adták, de szerintem visszaveszik.
Hatis meg bevette a lecsorgást, pedig csak 200naposra tettek le végre, hogy ha onnan felpattanunk, elmondhassuk, hogy onnan pattantunk el.
Meglátjuk zárót.
200napos alatt 20napos, és még itt van 20-50hetes cross is!
Első piros 5perces kinti gyertyára meghülyül itt mki nálunk.
oti 3660 alá rakva-tényleg nem adják?
hatiban is nagyobb eladók jelentek meg
OTP 3680on ott a 17777darab eladáson, ez jel nekem arra, hogy záróban, záróig fölötte lesz, azt kiveszik onnan.
én is dobtam a magyar rv. alapomat, vettem inkább kötvényt, hátha az a huf erősödést jobban lereagálja...ez egy rohadt agónia itt....és ez is a törpe miatt van...
engem nem győz meg senki arról hogy nem a bét a legnagyobb mutyipiac
szerintem sem adnak, mint mondtam..
ebben igaza van Borskanak.
DAX 7100fölött.
Ma akartam korábbi tervek szerint feltölteni számláimat több száz kontira, de semmi értelme alapon ez megint elmarad.. mire?
lehet később megbánom, de nincs mire behozni, napi forgalom fele is kevés lenne ehhez.
Köszi a képet sztiv.
Hát igen, erről beszélek.
Ne higyje senki, hogy nyugatnál nincs úgy gond, mint nálunk..
Most erre mit lehet mondani.........majd utolérjük őket,hol is lennénk 24-25 ezernél?