Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#542562 Borska Előzmény: #542558

szerintem nem adja ezt senki,csak nem foglalkoznak velünk,ha adnák vérengzés lenne,de nincs azalig forgalommal,lebeg a dolog,gyakorlatilag agyhalott a bét, amiben némi forgalom van az otp,ott meg ugye kitudódott az a kis stikli,ami szintén kedvétszegheti a befektetni vágyóknak

#542559 sztiv1 Előzmény: #542557

Sziasztok!

Ezért nem léptem mégsem pénteken,akkor is szinte csak otp-ben volt forgalom,várok továbbra is hátha.......

Megint be állt minden

#542558 TROPHEUS Előzmény: #542557

de miért is adják így a buxot?

valakik már tudnak valamit?

ilyen külföldnél ez már kitárazás szvsz ,mert megtehetné feljebbről is de nem ,nem és nem

#542557 Hathor Előzmény: #542551

200darab hati konti cserélt gazdát ma.

Remek.. esélyünk sincs zárásra, ha akarunk sem.

#542553 Borska Előzmény: #542551

ezt most totális káosz nekem is...

nemzetközileg giga UP,valuták,arany,dax ,usa irtózat menet felfelé,huf ökörerős,bét pedig gyakorlatilag nulla,alapelvem hogy nem tudja magát (még egy olyan manipula piac mint a bét sem) kivonni az események sodrásából,de itt az ellenpélda

két dolog lehet

- vagy valakik tudnak valamit és bottal se pizkálják bétet,és az emelkedében a kiszállót keresik

- vagy tényleg elfordultak tőlünk és leirtak bennünket,érdektelenek vagyunk ( ahogy azt Ricsi kifejtette ,pont úgy látom én is )

....bármelyik eset is van simán lehet hosszabb távú is időben,ha pedig valóban fordul a hangulat kinnt ,akkor itthon pince

#542551 Hathor Előzmény: #542525

Mi az édes anyukája fáj már ennyire ennek a Bétnek?

Már az egész világot nem tudják mivel visszafogni, minden percben új csúcsra fel minden.

Itt csak azt lesik mikor fordul már végre le nyugat és ez minden nap így megy, és csak csökkenünk.

Kellett nekem ezzel a sz@rral kezdenem 5éve.

2009óta mennek új lokális csúcsokra a kinti piacok.

Nem baj kitartunk, előbb utóbb magyar piacot is megtalálják, amikor már nem lesz mit venni.

Megint dupla alj kecsegtet itthon a Bux kereskedési táblán.

#542525 Hathor Előzmény: #542512

Akciós a Bét kérem szépen! Lehet venni aki akarja.

Aki meg nem akarja, az adja, ha abba tudja kifejezni örömét :D

EUR/HUF 274.56

EUR/USD 1.2476

DAX 7073

#542497 BudFox Előzmény: #542474

kinnt már a több éves maximum közelében vagyunk...látható hogy még erőszakolják fölfelé de itt már nagyon nehezen megy....inkább mindenki már azt lesi hogy mikor indíthassa a nagy shortot... vagy hogy mikor fullad ki az emelkedés...

kevés már a levegő ilyen magasságokban.

Bux meg azért van most 18.000 -en most és nem 24.000 -en, mert xar a gazdaság állapota...ha beüt a krach 10.000 alatt lesz az alja.

#542495 Hathor Előzmény: #542492

nem mondtam alakzatot.

Csak azt, hogy pénteki esti alj, és mai alj :DD

ja meg most lehetne egy a kedvemért egy mai dupla alj is.. ha már kérhetném, de lejjebb ne menjen lehetőleg.

#542492 TROPHEUS Előzmény: #542489

a buxon el kell felejteni az alakzatokat mert ilyen kis forgalomnál kiszámíthatatlanul mehet

#542489 Hathor Előzmény: #542479

Üdv.

OTP-ben 1.9MRD os forgalom nem mutat nagy kitárazást.

Nem érdekelődés van, mert minden pesszimista befektető, már nyugat beszakadást várja, csúcson minden mondják, de csak megy, csak megy..

itthon még ütnék, még ütnék, mert mindenkinek túl vagyunk értékelve.

Hát nekem nincs túlértékelve piacunk.

Péntek esti, meg mai alj egyben kettős alj.

Én tartok mindent.

Bevállalom, hogy megint rávernek a longomra, megint visszafojtanak, megint bevállalaom, hogy bebukjam, de én továbbra is felfele várom a piacunkat.

Euro/Forint 275.25

itt nem érdekes a bóvli? csak részvénypiacunkon? :D

3-4forintot jöttünk le péntekről.

áhh..

#542476 Ricsi Előzmény: #542474

bux maximuma kb 30K, jelenleg kb 18K, tehát a max értékének 60%-án áll...

dax maximuma kb 8 200, jelenleg kb 7 K, tehát a max értékének 85%-án áll...

ha megnézzük, mi történt ott az elmúlt 4-5 évben, és mi itt, akkor teljesen reális...

ha megnézzük, hogy mi bóvli vagyunk, ők meg AAAAAAAA+++++++++, akkor rettenetesen túlértékelt a magyar piac...

#542474 TROPHEUS Előzmény: #542472

mi a **** van a bux-al hogy nem megy?

ft nagyon erős ,kint csúcsokon minden,itthon meg kézifék behúzva

vagy majd ha kint esnek akkor emelkedünk?

#542472 BudFox Előzmény: #542449

a két nagybank egymásnak ellentmondó hírt hoz ki....nagy a mutyi most is...