Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Tegnapi 18150 short zárv…

#542295 Tapasz

Tegnapi 18150 short zárva 18040-en. Kellemes hétvégét!

nem tanultok fiatalok..a…

#542287 Ibiza

nem tanultok fiatalok..a hírekre a zsugások már adják..hati zárás hosszú hétvége.. jedi lovagok...oszt tömés a vége.. nem véletlen most volt otp jelentés.. ez egy ritka és jó konstelláció..

longosok bandája

#542274 Alexander

Én is csatlakoztam a címben szereplők társaságához, igaz nem túl nagy kontiszámmal, 18.130től.

Re: nincs cím

#542256 hosszhuszár Előzmény: #542253

20.-án jön vissza a király szabiról, ha mond valami okosat valahol, nem biztos, hogy nem az olcsó lesz a drága....

#542253 Hathor Előzmény: #542248

Nem olvasok vissza, nem befolyásolom magam.

Szépen lekötöttek minket, paráztak talán a hosszú hétvégétől, meg a kinti csúcsoktól.

Szép volt ez a lekötés.

Nekem minden megmaradt!

A poziciók 95%a záró érték alól van, ami fölötte van, az meg fedezve van a lenti vételekkel.

Kedden lehet majd kapkodni olcsó papírokért, ha kap valaki.

HA nem és esünk tovább, így jártam. ,-)

Kellemes 7VGT!

irány balaton.

Kedden nyitom meg legközelebb a gépet.

Most már éppen eleget lopkodnak el tőlem..

200as KT, majd emelkedő piacokra 300pont lekötés..

Isten állatkertje ez a sok pesszimista

Na csak azért sem adom! :D

#542251 Borska Előzmény: #542243

én is meglepődtem,ez valóban fura volt,nem tudom ,meglátjuk mi és hogy jön

...de ami önkritikára sarkall az az ,hogy az elmult héten SOHA,egyszersem találtam el a mozgást,szerencse nem is nyultam napi tréddel a piachoz,de amikor reggel felkelve,olvasva a híreket brutál öntést vártam ,a bét lennt nyitott,evvel saját magamnak megmagyaráztam mekkora király vagyok és hogy minden oké,hagytam futni,majd kiderült hogy a hét legdurvább bikafuttató napja volt (na ott kellett volna realizálni,de ez igy utolag...),amikor reggel kelve berendezkedtem a bukta lelki elviseléséhez még profitot is hozott az az napi esés, a mai nap hatalmas rallit vártam és felkötést a végén,erre beadták......

komolyan elgondolkodtatnak a tények ,mert már már a fej vagy írás kategóriájába kezd tartozni a dolog

szeretnék valamit mutatn…

#542248 Borska

szeretnék valamit mutatni,hogy is működik a világ pénzügyi rendszere,mitől is félnek az olyanok akik ott üldögélnek a jegybankokban,és ez a parádé viszi a tőzsdéket is,hogy meddig ? senki nem tudja,lehet hogy a csillagos égig,de valahogy már kezdik érezni az emberek hogy vége kell hogy legyen valahol,valamikor, a bedőlés nem jó,sőt nagyon rossz,el is követnek mindent hogy laposan érjünk földet ,de az a fajta kapzsiság ami eluralkodott a világon ( pl:hirre kereskedés,amit ki is használnak ) szinte lehetetlenné teszi a kiutat

akinek van némi kis ideje,és érdeklődik a mozgatóerők mibenléte iránt ajánlom hogy nézze végig ezt a pár részes filmet :

#542246 big-ebuy Előzmény: #542242

én is nullán vagyok lassan...ha fel nem kötik záróra...lehet vesznek záróba adnak

#542242 BudFox Előzmény: #542223

azt azért nem gondoltam volna hogy én ma a hatival még pénzt is fogok keresni.....meglepődtem..tényleg....már azthittem 18.300 fölé húzzák mostanra.

hati zárások felfelé lök…

#542226 TROPHEUS

hati zárások felfelé lökik majd a buxot szvsz

főleg a molban gondolnék egy erős zárót,de lehet otiban is

..bár jele ennek még nincs