Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#542216 BudFox Előzmény: #542208

előtte szóljál azért privátban :D

mert én is tolok be még pénzt akkor.... egyébként a 4 milliárdot majdnem megnyertem....2 -esem lett, ha meg egy szelvényen lett volna az összes találat akkor 5 ös lett volna.

#542215 Borska Előzmény: #542214

:D

stoppot betettem rá,remélem nem ugorja át,mert itt bármi lehet

jahh,hogy a lottó ötöst :) rendben Te tudni fogod előtte :)

#542214 Fornit Előzmény: #542208

Őöööö... lehetne kedd 11-kor inkább?

(Előtte meg egy privi nekem h adjam?) :)))

#542211 Borska Előzmény: #542205

az is könnyen lehet :) hogy jövő héten kitágítanak bennünket :) mert ha tényekhez ragaszkodom az s&p brutálisan bika,nagyon nagyon erős,szinte nem is találok komolyabb bontásban esésre utaló jelet,hetes meg kifejezetten brutál long,de én bízom abban hogy a vezérkarunk hamarosan visszajön a pihiből és a gőgös gúnár gedeon újabb részeivel rukkol elő

#542208 Borska Előzmény: #542204

:) nekem menne, rátenyerelnék a SELL gombra ,oszt önteném piacin

onnan fogjátok tudni hogy én nyertem az eurolotton az ötöst :) hogy hétfőn nyitásban az ötös bux könyv eladói oldalán ott figyelnek a 200as pakkok,csak én leszek bennt :)

#542205 Euroman Előzmény: #542199

én remélem, hogy a shortosoknak még csak a LF makkját tartották az ánuszukhoz, és a java még hátra van....)

#542204 BudFox Előzmény: #542199

leküldik az biztos....csak kérdés hogy hány darab kis hinta-palinta lesz még itt ebben a magasságban..... a nagyok még több 10milliárd dollárért akarnak eladni a világpiacon..az pedig nem megy egyik percről a másikra...

mert azért má az LF-nek …

#542199 Borska

mert azért má az LF-nek is van vége :) nemááá hogy nem jön semmi kori,kinnt má vagy 10 hete emelkednek,küldjék má vissza s&p 1350re minimum

kihúztam a 250es dugót :…

#542197 Borska

kihúztam a 250es dugót :):):)

....csak nehogy én csurogjak le rajta

Re: df

#542192 BudFox Előzmény: #542185

Hát én sem tudom hova akarják még húzni...de figyelitek ahogy a pánikkeltő hírek szép lassan kezdenek megint megjelenni ?

Jó most az OTP ben jó hír...

de Eurózóna felbomlása hírek már jönnek is megint....a nagyok eddig akarták szerintem futtatni a piacot...most itt van a hinta a felső holtponton, vagy annak közelében ?

Re: df

#542185 sztiv1 Előzmény: #542180

Sziasztok!

Én pedig lassan nagyon gondolkodom egy short építésen!azért még várok,mivel záró péntek van, hova rángatják majd?