Komoly jószág. Nagyon erős pergető cuccal foghatta 15 perc alatt folyóvízen ekkorát kifárasztott, jó küzdelem lehetett.
Komoly jószág. Nagyon erős pergető cuccal foghatta 15 perc alatt folyóvízen ekkorát kifárasztott, jó küzdelem lehetett.
http://sporthorgasz.eu/index.php?option=com_mapevents&view=events&Itemid=19〈=hu
ezt a 70 kg -s tengeralatjárót keresztapám veje fogta!
http://tajszolas.postr.hu/kapitalis-harcsat-fogtak/
Nocsak egy ismerős. :) Szép fogás.
2 embernek éppen jó még horgászni. Műanyagon gondolkodom mert már kezdi az idő vasfoga megrágni, és az örökös lenne, de azzal meg az a baj nagyon lopják őket erre mifelénk. Több ismerőstől loptak már el.
Holnap telón csábító szirén énekkel hívlak:))
Nem fórumos.
nem éreztem a csábítást....))
mondddd!
Miben nem, de téged is hiába csábítalak szomszédnak........:)
Nekem vitorlások jobban tetszenek ha már ilyen komoly dolgokról beszélünk. :)
Az a baj egy bizonyos méret felett baromi nagy macera tárolás, kikötői megoldások , milyen vízen használod, felújítások stb. Gumicsónak hát biztos vannak jók élménycsónakázásra. Nem tudom nem ismerem őket.
Faladikommal is van macera télen kiszedni, tavasszal lekezelni vízre tenni, horgászni jó, de kell vele dolgozni, pedig az csak 5,5 m-es egyszerű dunai típusú csónak. :)
Ilyenkor, szezon végén, vannak jó vételek mindig...kereskedésekben főleg
Gáz pici bukta-stop zárt, szója építés, pal jól hozott/63/:))
A legjobban az orrkabinos, már belső motoros hajók tetszenek, használtan 2-3 milla körül láttam már jóképűeket. Horgászni persze sok, de azt is lehet róla. Haverom mondott most egy felfújható, 15 lóerős gumicsónakot, 3-4 kiló körül adná a tulaj..
Jó az a 4 kw-os, van egy határ valahol 4 kw környékén ami felett már külön hajóvezetői papír kell.
Veszel egy komoly motorcsónakat rá egy 60 lóerős yamahát. :) Nem tudom mi a legnagyobb csónakmotor méretben de biztos vannak ilyen 100-200 lovasok is, az már durva lehet felszállsz. 60 lovas is már nagyon durva lehet, persze kérdés mekkora hajóra gondoltál. :)
Horgászathoz felesleges, bőven jók ezek a néhány lóerősek hacsak nem akarsz nagyon gyors lenni.
Jah, ****a hely, nekem is tetszett. Vizitúra úgy volt, h béreltem ma egy ladikot. Előtte elmentünk a kölcsönzőhöz, volt ott kajak, kenu, vizibicigli, minden, de mindegyikhez evező vagy pedál volt, én meg mégis csak nyaralok.. :-) Bnőm meg érezte, h ha kiveszünk egyet, akkor neki kéne evezni.. kis sasolás után rápróbálkoztam a kölcsönzős motoros ladikjára, az persze nem volt bérelhető, de útba lettem igazítva, hol kapok ilyet. :-D Tök jó volt, kis 50 ccm-es, 4Kw-s motorja volt (ott nem lehet nagyobb), de egész jól ment, megvolt a motorcsónak feeling. Mentünk be a nád közé kis öblökbe, 1 órát keringtünk. Fáj a fogam egy hajóra..
3 napra mentek le első éjszaka egész végig kuttyogtattak egész éjszaka, az azért meredek :) ! fogtak 10 harcsát 3 kg körüli átlag volt. Van egy kis beütésük nekik is. :)
Akad ott zsákmány szerintem ha ennyien kísérleteznek. :) Nekem nagyon tetszik az a víz , csőnakos vizitúrára ha van lehetőségetek érdemes benevezni .
horgász ismerősöm most Gyékényesen van, néhány cimborájával , szénné fogták magukat hallal. Mondjuk elvetelmültek pecások , nagy halpusztítók.
Ma elbicigliztünk Poroszlóról a tó mellett Kiskörére meg vissza. Brutál sok a horgász, gyakorlatilag végig szegélyezték a partot, azt nem tom milyen itt a kapás..
Nagyon nagyra megnő nem akarok hülyeséget mondani de ilyen tonna körüli is akár ha jól emlékszem. Dunán egyszer rámenne véletlenül egy fiatalkorú növendék 400-500 kilós, vizisí. :)
Nem valószínű, nem nagyon jönnek fel Fekete tengerből