Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

CIG fórum

Re: nincs cím

#541870 zeeh_ Előzmény: #541868

Hónapokkal ezelőtt írtam, hogy az akkori 4 milliárd körüli saját tőkével 1 évig még kihúzhatják. Nem követtem nagyon azóta, de ahogy látom, mára fele se maradt meg annak a zsetonnak, de elkezdték hígítani a tőkeemeléssel.

Érik hosszabb távon kőkeményen az újabb kétszámjegyű papír, mintha nem lenne belőlük elég a BÉT-en...

Ráférne erre a BÉT-re egy alapos nagytakarítás, ki kéne söpörni A és B kategóriából a sok hulladékot.

#541868 MrTibi16 Előzmény: #541461

http://www.mfor.hu/cikkek/2_5_milliardos_veszteseg_a_CIG_Pannonianal.html

"Egyébként a június végi saját tőkét a 63,28 millió részvényre vetítve, egy részvény könyv szerinti értékére 30 forint jön ki, miközben a BÉT-en a papírokért tegnap 260 forintot adtak. Igaz, a piac jelenleg a biztosító szerződésállományát árazza a részvény árfolyamában. A fentebb említett 1,455 milliárdos tőkeemelés egyébként a 750 forintos kibocsátási árnak köszönhetően 50 forint felé viszi az egy részvényre jutó saját tőkét. Persze a veszteséges működés ezt gyorsan erodálhatja. "

Re: Értékpapír

#541829 banyaiz Előzmény: #541822

Van benne valami, Bét bevezetéseit az utóbbi évekből megnézzük határeset.

Ciget ha agyonhigítják mire profitot termelne, nem tudom milyen árfolyam lesz.

Most mondanám azt üzleti etika, jó hírnév vagy ilyesmi, de mit akarok ha ránézek Facebookra, világ egyik legnagyobb bevezetése aztán úgy felnyomták a bevezetési árat, hogy azóta lefeleződött. Pedig azon azért világszerte elég nagy figyelem van, hírnév stb nem normális dolgok ezek.

#541822 joepappa Előzmény: #541816

Akkor társuljunk apportáljuk az üzletrészeket egy Nyrt.be, én átalakítom a bt. zrt-vév úgyhogy beleapportálom a családi kft.-t így kialakul a Joepappa & Co Intertrade Zrt. te beapportálod a Fornit Global Invest Co-t másfél két miliárdot megér a két cucc, kitalálunk valami sztorit, bevezetjük ráborítjuk a népre, ha elfogy gó kuba. Egyébként mihez értesz. Én egész jó páleszt főzök és kicsit tudok könyvelni. :)

#541787 Csusza Előzmény: #541767

Van ismerősöm ilyen, anno nem tudtam lebeszélni, brokernetes jóismerős rábeszélte. Megadjam a számát?

Én valamiért nem kérdezgetem a témáról. :-)

Reggel szép pályára állhat, a gyj gyönyörű lett...

Értékpapír

#541747 wnprt

Nekem alapvetően azzal van a bajom, hogy biztosító, ugyanis szolgáltatásai miatt nem jelent pénzügyi megoldást ügyfelei részére, hisz a unit-linked úgy működik, hogy az első 3 év csak költség, amelyből jut a brokernet ügynökének és feletteseinek, továbbá magának a brokernetnek, mivel az ügynökei nem a brokernet alkalmazottai, ráadásul a biztosítónak is, szóval túl sok a költség, az ügyfél nem jár jól.

Aki kamatadó mentes megtakarítást szeretne, az nyisson TBSZ számlát, már 5 év után adómentes, nincsenek költségek.

A Quaestornál 10,75% a kamat, remek cég, a Quaestor megtakarítási formáit érdemes választani.

#541743 joepappa Előzmény: #541714

saját tőke már a jegyzett tőke alatt. kell nekik a friss tőke mint falat kenyér. kaka ez még sok évig.

#541467 MrTibi16 Előzmény: #541452

"és ki fog venni? "

Ez lesz az érdekes a KI? :D

Ügyesen csinálják egy kis kormányzati hátszéllel ...

#541461 Fornit Előzmény: #541446

Akkor 5 év múlva a 750ft értékben vettek átalakulnak valami százforintos s366törlővé?

Jó üzlet lehet. Valami kamatkecsegtetéssel (pl 5 év alatt 50%) még embereket is találhatnak rá.

750-->mondjuk 375 kamat meg 200 as árfolyamon járó rv=575.

#541452 Csilla76 Előzmény: #541446

Megkell hagyni ügyesen csinálják. EUR-os.

Ez is olyan unit linked-trükk..és ki fog venni?

Én nem:-DD