Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Szolgálati közlemény

#541873 zeeh_ Előzmény: #541866

Abban mindenképp, hogy Sz. Károly pártkatona a füle botját se mozdítja itt sem azért, hogy vizsgálódjon, akárcsak a médiásnál.

Re: a mérleg a zöcségesnél-e rostokol?

#541872 exmnbs1 Előzmény: #541867

tigus, ezt részletesebben fejtsd ki

az évesnek a dec 31-es állapotot kell tükröznie. a tavalyiban írják le?

mi újság a magyar önkormányzatokkal?

ott semmi leírni való?

továbbá ott van még a fizikai állományos kivezetés is.

#541869 Arsene Lupin Előzmény: #541863

Mát többször tárgyaltuk, hogy a határidő másik lábán lehet ügyesen pénzt kitalicskázni a cégből. Persze ennél szélesebb a paletta.

Re: a mérleg a zöcségesnél-e rostokol?

#541867 tigus Előzmény: #541770

szerintem meg tényleg nincs kész a beszámoló, mert ezzel a csúszással a román operáció felszámolásának hatását is bele kell tenni.

arra meg kellene valami megtérülést sztámolni, ami azért nemegyszerű.

(az, hogy április végére miért nem lett kész, rejtély, illetve egyértelmű menedzsment hiba: ha nem maradt könyvelő azért, ha maradt, akkor meg azért.)

azzal a résszel azonban teljesen egyetértek,hogy a román kivonulás hatása nagyon durva lesz, főleg a saját tőkére nézve. (ha ugye áprilisra kész lettek volna a mérleggel, ez még nem jelent volna meg)

Zilah és Maros csak az anyától 2,5 milliárd kölcsönt kapott, ennek jelentős részét valszeg le kellene írni.

ebből viszont az következik, hogy milliárdos nagyságrendű vesztesége lesz az anyavállalatnak, így a saját tőkéje is jelentősen csökkenne.

ezt nagyon nem lehet kozmetikázni, bár ki tudja (Deloitte-nak szerintem is figyelnie kell).

#541865 exmnbs1 Előzmény: #541853

pf-en rengeteg új nick

minden nagyhangú wc papír felbeszélő a fedélzeten, persze most is jobban tudják és amint látom itt is megjelentek

#541864 Arsene Lupin Előzmény: #541813

Én kipróbáltam anno. Ügyes mérnöki koppintások, szerény kivitel, csapnivaló összeszerelés. A sárisápi asszonyok két krumplikapálás közben forrasztottak, gondos szakmai hozzáállással. A legtöbb gépet azonnal szervizelni kellett.

http://primo.homeserver.hu/

#541863 Dicsák Előzmény: #541862

Tényleg nagy a valószínűsége, hogy ezt nagy pénzzel shortolták, és addig fogják is, amíg nincs vételi oldal. Az meg nem lesz, amíg ilyen a kommunikáció.

Viszont abból, hogy ilyen a kommunikáció, arra lehet következtetni, hogy a cég is benne van a shortban. A hatis pozit már rég zárhatta volna... mégsem tette.

#541862 zeeh_ Előzmény: #541860

Az már egyértelműen csőd lenne.

Nem ártana megvizsgálnia az illetékes hatóságoknak (már ha nem lenne számukra büdös a munka, ahogy ez a közszférában vagy inkább hivatali szférában általában tapasztalható), hogy ki shortolta ezerrel, mert nem magától jutott le idáig 12000 környékéről.

Egyetértek azokkal, akik szerint már rég megvan a mérleg, de olyan számok lehetnek benne, hogy nem merik nyilvánosságra hozni. Ennyi idő alatt ezt bárki összerakta volna már.

Ez a rv jó példa lesz szerintem hosszú ideig, hogy miként juthat el egy papír a csúcsról a T kategóriába. Még mindig elképesztő, a BÉT messze legkorrektebb cége volt tavaly tavaszig, EETEK és névváltás után viszont megindult a mélybe.

Végül egy kis történelem, nézzük, mit történt 1667 évvel ezelőtt 345-ben:

"Szent Özséb az első észak-itáliai főpásztort 345-ben választották meg Vercelli püspökévé.

#541853 zeeh_ Előzmény: #541696

Ebben az a gáz, hogy ha már 400 Ft körül is tömnek, akkor ebből esélyes egy, akár kétszámjegyű árfolyam is, de min. a 100-200 Ft-os tartomány szvsz.

#541814 joepappa Előzmény: #541803

simán lehet, majd szerdán szólnak hogy elfogyott. :) egy jó apport kéne már csak :)

#541813 macika Előzmény: #541805

Primo számítógépem sajnos nem volt

pedig nagyon néztem anno )))

Az Elektomodul és a sárisápi "Új Élet" MgTsz gyártotta

LOL

#541805 Primo Előzmény: #541794

Bocsánat félreérthető voltam!Nem hati volt hanem 1k tdt eladás és 1k vétel.

Re: nincs cím

#541802 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #541793

Oszt hol voltál, mikor éppen megkecsegtették a várva-várt mérleget? Abban az esetben, ha esetleg lenne mérleg, akkor légyszi fordísd majd le nekem...

Most látom mit írt Ursik…

#541800 Nyeretlen_Keteves

Most látom mit írt Ursika

"de leginkább az itten fórumozók akik ócska numerákra vadásznak; ezért erős a gyanúm hogy összetévesztesz az itt lófráló pasira vadászó unatkozó asszonykákkal vagy egyéb libákkal - eszem ágában sincs összefeküdni senkivel egy fórumról."

Ti tudtok "itt lófráló pasira vadászó unatkozó asszonykákról"?? Valahogy én még nem találkoztam velük! Bááár, Macika gyanús volt nekem :-)