Abban mindenképp, hogy Sz. Károly pártkatona a füle botját se mozdítja itt sem azért, hogy vizsgálódjon, akárcsak a médiásnál.
Abban mindenképp, hogy Sz. Károly pártkatona a füle botját se mozdítja itt sem azért, hogy vizsgálódjon, akárcsak a médiásnál.
tigus, ezt részletesebben fejtsd ki
az évesnek a dec 31-es állapotot kell tükröznie. a tavalyiban írják le?
mi újság a magyar önkormányzatokkal?
ott semmi leírni való?
továbbá ott van még a fizikai állományos kivezetés is.
Mát többször tárgyaltuk, hogy a határidő másik lábán lehet ügyesen pénzt kitalicskázni a cégből. Persze ennél szélesebb a paletta.
szerintem meg tényleg nincs kész a beszámoló, mert ezzel a csúszással a román operáció felszámolásának hatását is bele kell tenni.
arra meg kellene valami megtérülést sztámolni, ami azért nemegyszerű.
(az, hogy április végére miért nem lett kész, rejtély, illetve egyértelmű menedzsment hiba: ha nem maradt könyvelő azért, ha maradt, akkor meg azért.)
azzal a résszel azonban teljesen egyetértek,hogy a román kivonulás hatása nagyon durva lesz, főleg a saját tőkére nézve. (ha ugye áprilisra kész lettek volna a mérleggel, ez még nem jelent volna meg)
Zilah és Maros csak az anyától 2,5 milliárd kölcsönt kapott, ennek jelentős részét valszeg le kellene írni.
ebből viszont az következik, hogy milliárdos nagyságrendű vesztesége lesz az anyavállalatnak, így a saját tőkéje is jelentősen csökkenne.
ezt nagyon nem lehet kozmetikázni, bár ki tudja (Deloitte-nak szerintem is figyelnie kell).
egyre jobban hasonlít az Econet Est Mediára a határidős storyban
pf-en rengeteg új nick
minden nagyhangú wc papír felbeszélő a fedélzeten, persze most is jobban tudják és amint látom itt is megjelentek
Én kipróbáltam anno. Ügyes mérnöki koppintások, szerény kivitel, csapnivaló összeszerelés. A sárisápi asszonyok két krumplikapálás közben forrasztottak, gondos szakmai hozzáállással. A legtöbb gépet azonnal szervizelni kellett.
Tényleg nagy a valószínűsége, hogy ezt nagy pénzzel shortolták, és addig fogják is, amíg nincs vételi oldal. Az meg nem lesz, amíg ilyen a kommunikáció.
Viszont abból, hogy ilyen a kommunikáció, arra lehet következtetni, hogy a cég is benne van a shortban. A hatis pozit már rég zárhatta volna... mégsem tette.
Az már egyértelműen csőd lenne.
Nem ártana megvizsgálnia az illetékes hatóságoknak (már ha nem lenne számukra büdös a munka, ahogy ez a közszférában vagy inkább hivatali szférában általában tapasztalható), hogy ki shortolta ezerrel, mert nem magától jutott le idáig 12000 környékéről.
Egyetértek azokkal, akik szerint már rég megvan a mérleg, de olyan számok lehetnek benne, hogy nem merik nyilvánosságra hozni. Ennyi idő alatt ezt bárki összerakta volna már.
Ez a rv jó példa lesz szerintem hosszú ideig, hogy miként juthat el egy papír a csúcsról a T kategóriába. Még mindig elképesztő, a BÉT messze legkorrektebb cége volt tavaly tavaszig, EETEK és névváltás után viszont megindult a mélybe.
Végül egy kis történelem, nézzük, mit történt 1667 évvel ezelőtt 345-ben:
"Szent Özséb az első észak-itáliai főpásztort 345-ben választották meg Vercelli püspökévé.
Ebben az a gáz, hogy ha már 400 Ft körül is tömnek, akkor ebből esélyes egy, akár kétszámjegyű árfolyam is, de min. a 100-200 Ft-os tartomány szvsz.
simán lehet, majd szerdán szólnak hogy elfogyott. :) egy jó apport kéne már csak :)
Primo számítógépem sajnos nem volt
pedig nagyon néztem anno )))
Az Elektomodul és a sárisápi "Új Élet" MgTsz gyártotta
LOL
Bocsánat félreérthető voltam!Nem hati volt hanem 1k tdt eladás és 1k vétel.
Oszt hol voltál, mikor éppen megkecsegtették a várva-várt mérleget? Abban az esetben, ha esetleg lenne mérleg, akkor légyszi fordísd majd le nekem...
Most látom mit írt Ursika
"de leginkább az itten fórumozók akik ócska numerákra vadásznak; ezért erős a gyanúm hogy összetévesztesz az itt lófráló pasira vadászó unatkozó asszonykákkal vagy egyéb libákkal - eszem ágában sincs összefeküdni senkivel egy fórumról."
Ti tudtok "itt lófráló pasira vadászó unatkozó asszonykákról"?? Valahogy én még nem találkoztam velük! Bááár, Macika gyanús volt nekem :-)
Equilor, nem Equitas. Gondolom, Ákoska írta, de a nevét ő se merte adni hozzá.