Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#541949 Harlem Előzmény: #541896

Nem hiszem, h ilyen bika piacon lentebb ütik mostmár, hacsak tényleg nem kell vkinek kenyérre.

Otit és pár B-st tépik, DAX is jól áll, szóval ezt is meg fogják találni hamar a spekik sztem.

Játékpénzt megér.

Vki már mutogat 30-on, meglátjuk venni akar-e :)

#541706 macika Előzmény: #540932

Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1036

Budapest, Lajos u. 74-76., Cg. 01-10-043483) az Est Lapok Lapkiadó

és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságtól (1097

Budapest, Gyáli út 15/A. 2. em. 7., Cg. 01-09-886729) 2012.

augusztus 16-án kézhez vett tájékoztatás alapján ezúton bejelenti az

alábbiakat.

Az Est Lapok Kft. tulajdonában lévő EST MEDIA Nyrt. törzsrészvények

által megtestesített 5,09 százalékos befolyás 5 százalék alá

csökkent.

#541128 tatárattila Előzmény: #540390

:)) Lehet rosszul látom a dolgokat, de nekem nagyon az az érzésem, hogy Gerendai úr veszi fel a hitelt, de az Estmédia fogja törleszteni. Számomra is érthetetlen ez, de amit látok itt, nekem nagyon úgy fest a dolog. Ahogy írtam, nincs papírom, de érdeklődve várom, mi lesz ennek a vége.

Mivel nem vagyok képben teljesen, érdemes szerintetek belevenni?

#540932 Zotya32 Előzmény: #540931

http://www.portfolio.hu/vallalatok/hitelbol_vasarolja_ki_a_sziget_az_est_mediat.171482.html

A Gazdasági Rádiónak tegnap este adott interjújában Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál főszervezője elmondta, remélhetőleg rövidesen pont kerül az Est Media-üzletrész visszavásárlására, mely legalább 75%-ban hitelből történne. Mint ismeretes, az Est Media azért kényszerült a részesedés értékesítésére, hogy a hitelintézetek felé fennálló kötelezettségeinek eleget tudjon tenni.

#540804 zeeh_ Előzmény: #540787

Ha bevinné,akkor nem lenne olyan szegény,mint a templom egere,hogy a 49% miatt hitelt kell felvennie szerencsétlennek.

Pénzügyi analfabéta,hogy a lóvét nem kötötte le betétként,több nyerőt hozott volna neki papíron, de hát az az áldott nagy szíve... :))

Szívesen adnék neki egy alapos NAV vizsgálatot.

#540395 Zotya32 Előzmény: #540390

este majd meghallgatom, sajnos nemsokára indulok, így megint lemaradok mindenről....

#540390 macika Előzmény: #540385

ez lett volna a harmadik tippem, csak azon spekiztem h melyik bank?

ciprus, vs kajmán szigetek? ))))

z32 köszi

de ez nem lesz olyan izgi mint a garanciásunk lelkesítő szózatai )

#540385 tatárattila Előzmény: #540073

:)))) Egy bankban dolgozom és onnan "ismerem" a Gerendai és Pankotai urakat, mert gyakran látom őket mostanában bent, de csak annyi közöm van az Estmédiához, hogy néha ránézek hol áll a papír, meg tudom, hogy övék a Sziget.

#540378 Zotya32 Előzmény: #540374

exmédia korábbi üzletét újratöltötték... kérdés meddig marad talpon...

http://www.songo.hu/hun/html/faq.html

Ki üzemelteti a Songo Zeneáruházat?

A Songo Zenebolt tulajdonosa az OFFICEline Magyarország Kft., mely a minősített többségű VIVAcom Magyarország Kft. és a cégvezetés kisebbségi tulajdonában áll.