Ja, hogy mindenki tudja, fiatalka nem vagyok, mondjuk magas sem :-)
Ja, hogy mindenki tudja, fiatalka nem vagyok, mondjuk magas sem :-)
Miért,mit tudnánk kielemezni infók nélkül? :) Visszaolvastam valameddig,volt itt találgatás bőven :)
:-)) Legalább nem kell feladni az elveim(még egy éjszakára sem :-)
No, most értem ide.
Úgy látszik valaki aláállt! (?)
Neki 30 centis volt?? Kispályás... Egyébként ma ismét sikerült az E-kakin kívül minden sz@ról beszélni...
Mondtam, hogy inkább kutya.... :-)
Azt javaslom, vonulj kolostorba, a Te jövendőbelid, nem a földön él......
Mert soros gyurka az imént kelt el...
:))
"baloldaliak kizárva."
Jobboldali?
http://www.wpclipart.com/blanks/arrows/arrow_cartoon_blue_right.png
spade doki is írni szokott ide
30 cm kollekció kész is van ))))
medve meg röhög )
ez nem így működik.
a sok nulla a bankszámlán csak egy elem :o)
természetesen egzisztenciálisan rendben legyen :o) különben szintén ki van zárva.
de ha egyebekben (értsd. világnézet, gondolkodásmód, érdeklődési kör, stb. de még az is h fizikálisan is vonzódjon hozzá azé az emberlánya valamennyire) bukik, akkor bukik lehet akármennyi pénze.
pl. ez a csabika gondolom elég sok nullás, de ha meg lenne értem épp veszve akkor sem kéne, mert minden egyébben bukik és megvetem az őféle embereket.
tényleg zárva a téma.
Ursi konzervatív értékeket keres a pasikban:
))
Állítólag vannak nők, akiknél nem a hossz számít, na azoknál tán ez a játékszer is megteszi:
fontold meg Ursikám, lehet, sok-sok nullás bankszámlája van, az meg ugye szépít a dolgon nálad...))))
Ugyan kisfiú, hogy jön az Nehéz Gusztihoz:
a 30 centisekből már kezd elegem lenni :o)
amúgy kezdő vagy mint fórumozó, ezért valszeg fiatalka is.
ez is ki van zárva.
ahogy az alacsony is.
de leginkább az itten fórumozók akik ócska numerákra vadásznak; ezért erős a gyanúm hogy összetévesztesz az itt lófráló pasira vadászó unatkozó asszonykákkal vagy egyéb libákkal - eszem ágában sincs összefeküdni senkivel egy fórumról.
mindig barátkozó voltam és vagyok :o) szeretem megismerni az embereket, főleg mielőtt összefeküdnék velük ...
ez manapság nem szokványos tudom.
de ez engem a legkevésbé sem érdekel.
és ha megengeded részemről zárom is az offot.
Ha már itt tartunk,Zalakaroson voltam 3 napot,kinéztem reggelinél egy tök ari kiscsajt harminc körüli volt,na összefutottam vele a lángososnál,akkora hónaljkutyája volt,hogy eldobtam magam,mint Hofi anyósa,mikor megtudta,hogy a harangok Rómába mentek... :))
Oszt inkább ettem egy fagyit.
On: mi a **** van a csillaggal? :))
Lebuktál,buxer vagy!!! :)
re:30 cm
Tudod mit! Tőlem egy oldalt is feküdhetünk... Egyébként a férfiasságomra visszatérve, ha lennél szíves egy pillantást vetni az avatáromra... és mindezt a hóban, nagy hidegben ugye...