Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Szolgálati közlemény

#541607 Grizzly Géza Előzmény: #541601

Miért,mit tudnánk kielemezni infók nélkül? :) Visszaolvastam valameddig,volt itt találgatás bőven :)

#541601 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #541571

Neki 30 centis volt?? Kispályás... Egyébként ma ismét sikerült az E-kakin kívül minden sz@ról beszélni...

#541591 hosszhuszár Előzmény: #541587

Azt javaslom, vonulj kolostorba, a Te jövendőbelid, nem a földön él......

Mert soros gyurka az imént kelt el...

:))

#541589 macika Előzmény: #541571

spade doki is írni szokott ide

30 cm kollekció kész is van ))))

medve meg röhög )

#541587 Dr. ursi Előzmény: #541579

ez nem így működik.

a sok nulla a bankszámlán csak egy elem :o)

természetesen egzisztenciálisan rendben legyen :o) különben szintén ki van zárva.

de ha egyebekben (értsd. világnézet, gondolkodásmód, érdeklődési kör, stb. de még az is h fizikálisan is vonzódjon hozzá azé az emberlánya valamennyire) bukik, akkor bukik lehet akármennyi pénze.

pl. ez a csabika gondolom elég sok nullás, de ha meg lenne értem épp veszve akkor sem kéne, mert minden egyébben bukik és megvetem az őféle embereket.

tényleg zárva a téma.

#541579 hosszhuszár Előzmény: #541575

fontold meg Ursikám, lehet, sok-sok nullás bankszámlája van, az meg ugye szépít a dolgon nálad...))))

#541575 Dr. ursi Előzmény: #541566

a 30 centisekből már kezd elegem lenni :o)

amúgy kezdő vagy mint fórumozó, ezért valszeg fiatalka is.

ez is ki van zárva.

ahogy az alacsony is.

de leginkább az itten fórumozók akik ócska numerákra vadásznak; ezért erős a gyanúm hogy összetévesztesz az itt lófráló pasira vadászó unatkozó asszonykákkal vagy egyéb libákkal - eszem ágában sincs összefeküdni senkivel egy fórumról.

mindig barátkozó voltam és vagyok :o) szeretem megismerni az embereket, főleg mielőtt összefeküdnék velük ...

ez manapság nem szokványos tudom.

de ez engem a legkevésbé sem érdekel.

és ha megengeded részemről zárom is az offot.

#541573 Grizzly Géza Előzmény: #541571

Ha már itt tartunk,Zalakaroson voltam 3 napot,kinéztem reggelinél egy tök ari kiscsajt harminc körüli volt,na összefutottam vele a lángososnál,akkora hónaljkutyája volt,hogy eldobtam magam,mint Hofi anyósa,mikor megtudta,hogy a harangok Rómába mentek... :))

Oszt inkább ettem egy fagyit.

On: mi a **** van a csillaggal? :))

#541566 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #541555

Tudod mit! Tőlem egy oldalt is feküdhetünk... Egyébként a férfiasságomra visszatérve, ha lennél szíves egy pillantást vetni az avatáromra... és mindezt a hóban, nagy hidegben ugye...