tetőt nehéz elkapni,igazad van de mi jön-jöhet azt mutatják a ta-k,belekalkulálom a kilövést is,hisz a játék része,úgy pozicionálok
tetőt nehéz elkapni,igazad van de mi jön-jöhet azt mutatják a ta-k,belekalkulálom a kilövést is,hisz a játék része,úgy pozicionálok
inkább maradj még kicsit oszt ne gyere vissza ,) nyóckeres régi duma..
köszi
hoztam nyaralni pár gazdasági könyvet..8napig ki sem tudtam nyitni..mert nem érdekelt..csak alvás meg a napozás..ma tudtam kinyitni egy órára..sorostól idéztek
"nem az számít hányszor van igazad hanem az..mennyit keresel ha igazad van és mennyit veszítesz ha tévedsz.."
és még egy sorostól..amit nem nagyon idéznek.. ha venni akar akkor elöszőr elad..látni akarja mekkora a vételi erő.. és hozzáteszem..pl minket..le tud nyxomni arra a szintre ahol már jól tud venni..hiszen a stopok a brokik barátai..kattognak a stopok csak fel kell szippantani..közben a short jól hoz..utána csak engedni kell emelkedjen és oda-vissza meg van a lehúzás..
én is kivárom a shortom,még ha belehúznak is kicsit mert túl nagy nincs benne fel..nálam 80%hozam kockázat shortra...az a 20%nem izgat.....kikereskedem addig,és megvárom mire fordul..miért nincs sok,mert minden ta.ezt jelzi és elébb- utóbb bejön..mert ezt nézi mindenki....persze a világ 70%a longba..bef alapok ctr....de ki is kéne fizetni őket pk-vel ha kérik ,e digitális játák 50%ába van meg,ezt se felejtsd el,majd ha a cégek jól termelnek ctr....fundán is meg lesz támogatva a dolog
minden jónak vége szakad egyszer...leírtam a érveket !!!korrekcióig adom....tető hol van kérdés még
Helyes!
pihenjél Ibiza, legalább nem adsz rá többet most!
Ez is valami.. már megérte!
Jó pihenést!
Na én el, mert csak a kaját melegítettem meg..
Sok sikert mindenkinek!
Holnap jövök.. (vagy ne ijesztgessek senkit?) :D
tegnap felkötöttek minket..ma sztem le..ma oroszokat kötik fel..utána lengyeleket..stb stb..
bux 1212 hati egy köztes termék már írtam.. fedezetnek használják..emlékeim szerint anno Herceg is ezzel fedezte otp shortokat longokat..még egy hétig lóbázom briketeimet..oszt utána majd rápörgök.. érdekes messzebbről másképp lát az ember..még ha u.azokat olvassa is. valószínűleg már annyi is elég ha a média mocska nem éri el az embert.
Bux kereskedési táblás dupla alj meghozta célárát.
Tegnap is így indult a reggel amikor 10órakor beraktam a kereskedési táblás dupla aljat. Folytatást tudjuk.
Azt minek nézzem? 600óta felfele halad kint S&P 4éve.. nem?
:D
Arra ezek szerint venni kell, Te mégis adod.
Tudom.. hátha most lesz tető.
4h-daily-hetes jobb,ez alatt a ta-t bárhol átírják pill alatt
8:30am USD
Building Permits
0.81M 0.77M 0.76M
Unemployment Claims
366K 365K 364K
Housing Starts
0.75M 0.76M 0.75M
S&P 5perces zászlócska is kész a felfele kitörésben.
Forint letörte 278at
BUXban mintha kis dupla alj lenne mindenki előtt a kereskedési táblán, de már lehet káprázik megint a szemem.
Elnézést, most megint kerülni fogom a társaságotokat, mert magamban kell átgondolni a chartokat, 14.30as adatokat, reakciókat, annak várható hatásait.
Ha emelkedünk, akkor sokat nem kell majd gondolkodnom, így akkor lehet visszanézek, addig is ebéd.
Rendben..
mindenki kereskedik valami teoriára.
Én nem látok előre nagyban most.
Azt látom emelkedünk, veszem.
Hol lesz a tető USAban, nem érdekel.
ez régi verzióm,de mivel 7 doji van már ,azt nem tudni amit kérdel 1412-1425 fölé megy a b pont vagy innen ko..herceg lebasz ezért.ide írtam..minden tech ezt erősíti esés...na erre szokták meg döfni egyet csak azért is mert ezt várják,de a hozam kockázat nekem sok itt longba....rsi kivételével
macd,trix,bull trend,cci ez még gyengén,ichimiku,cmf
rsi,cci még nem,,ebbe lehet egy kihúzás