tuti nincs,ha meg nem arra megy váltok,benne van,de ta szt max állkitörést látok
tuti nincs,ha meg nem arra megy váltok,benne van,de ta szt max állkitörést látok
ez már a hetedik verziód..
ez az a várás, ahol nálad elliott B pont felmegy 5ös pont fölé?
nem nyitom meg vixet köszi.
Ismerem..
attól, hogy erős, attól lehet még erősebb ,-)
Ha mindenki azt látja, amit Te, akkor minek nézzem?
én a usába hetesen b pont kijelölést várok onnan esést c-re---ezt követi le a bux...ha ez jön..
kérdés hol jelölik ki
nem nyitom meg vixet köszi.
Ismerem..
attól, hogy erős, attól lehet még erősebb ,-)
Elindult a zászlócsk S&Pben?
remek, remek..
olaj is megugrott.
http://postimage.org/image/lhnfn2hsz/
vix hetes
:) amerikai kis pajeszos aki a dzsojsztikjával kormányoz nem érti mi van..elromlott a katykurája..vagy mi..titkosszolgálatosok jelentik neki egy sztyeppei országban van egy guru akinek a rajzait követik a világ tőzsdéi mint macska a lézerpöttyöt.de már rajtavannak az ügyön.
Mi sem tudunk, mert ha esik tágítják shortosnak a KTt, ha emelkedik, összenyomják longosnak.
Egyébként meg oldalazunk.. miközben prompt piacon 10%okat húznak a részvények.
Részvénnyel nem kereskedünk, így ez jutott ,-)
5évet szántunk Buxra.. nem hagyjuk cserben!
Azt kell elfogadni, ami van. ,-)
http://postimage.org/image/5fk469wp5/
vix daily
Pajtii :-))
no akkor előre......szerintem lesznek szépen ránágások még ma..öveket bekapcsolni.
néz a usa hetes chartra,vix indexre,meg a reálgazdasági mutatókra....max állkitörés van benne sztem ta szerint is....de te tudod,kiderül úgy is
most viszont megint úgy áll hogy erőszakolnák fölfele..de kifullad...inkább már lefele csorogna megint.....vevő nem nagyon van ahogy elnézem.
én kivárom a shortjaimmal míg nyerő lesz rajtuk....most kb. -30 ponton van az egész pakkra tekintve.
Nagyon szépen láttad, le a kalappal, komolyan...
Pont ezt mondom neked mindig, a te tudásoddal egy rendes piacon csilliárdos lennél. De te ragaszkodsz ehhez a posványhoz. Legalább két éve akarlak oda átrakni téged, de te nem, nem, nem...
Nekem ezek kis elmozdulások, nem foglalkozom velük, szóval nem kereskedem le. 1 hete 6 900-7000 között mozog, nem tudok pénzt keresni. Elkeserítő...
DAX mai kiszögelésemhez mit szóltál?
Pöpec volt szerintem. Másnak nem tetszett. Te legalább kereskedsz vele..
Jó volt?
Van benne egy kis LD. az megint lejöhetne 20pontot adatra, aztán fel C.pont szállhatna a dallal estig az égbe.
Kicsit lejjebb visszaveszi, majd feljebb újra ráad. Így nem fog felfelé menni ...
Az adatokról. Sokszor fordult elő (nézzétek vissza nyugodtan), ilyen hármas adatnál az történik, az első kettő nem nagyon mozgat piacot, és a phil index változása adja az irányt. Nem mondom hogy ma is ez lesz (nem vagyok jós), de nagyon sokszor ez történik...
Már meglepődtem
Én csak Waszira, meg Tropheusra számíthatok csak. ,-)
Egyébként tegnap írtad, hogy 18055ön shortoltad, ezt tudjuk.
Lehet a tudat alatti azt akarta mondani:
Te Big-E, neked Hathorral kell tartanod, csak Te csinálod fizikailag fordítva :D