Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#542528 Euroman Előzmény: #542515

ugyan mitől erősödne? ez is röhej, hogy itt tart...a helyes írása forint-ócska...na a franciák mindig is el voltak maguktól ájulva, ez igaz...közszolgálati médiát messze elkerülve, és fityesz közeli lapokat, még elviselhető a magyarkodás...kossuth rádióból 2 perc agyhalál...

#542515 Dr. ursi Előzmény: #542506

nacionalisták sztem minden országban vannak.

kevesen.

pártügyileg ilyen Mo.-n a jobbik.

a fidesz nem nacionalista.

az talán csak nem baj, hogy mint magyar párt a magyarok érdekeit tartja szem előtt s nem más országokbeliéit ? - így van ez mindenütt, pl. a franciák is a saját érdekeiket tartják szem előtt s nem mondjuk a magyarokét, se gazd, se pol, se semmilyen kérdésben, s ezért még nem mondjuk őket nacionalistáknak :o) de bármelyik nemzetet említhettem volna.

sajnálatos h csak ennyire futja.

ilyen hsz-re.

és egyre rosszabb lesz majd ahogy erősödik tovább a forintocska :o)

#542506 Euroman Előzmény: #542502

én nem gondolom etetésnek, és ilyet mással kapcsolatban sem állítanék...nem vagyunk egy oldalon...én nem gondolom magam megetetettnek, viszont sok embert fotyesz agymosott, nacionalistának igen...segg****ok most szabin, de hamarosan visszatérnek..

#542502 Dr. ursi Előzmény: #541626

az imf senkit sem érdekel.

hogy lesz-e megállapodás v sem és milyen.

senkit sem érdekel.

legalábbis azok közül akik érintettek a tárgyalásokban :o)

csak azok vannak ettől oda meg ki, akiket megetettek azzal hogy ez fontos, h ez a lényeg.

ja, remélem sikerül beazonosítani h kik is voltak az etetők :o) bár ahogy eddig láttam vannak akiknek nem megya gondolkodás ...

#541820 -sabe Előzmény: #541552

Én EURHUF shortban jelenleg és figyelem a swap hízását, de az erős forint nem jó a kormánynak. Készen állok fordulni, de még erősödni fog

Re: új mnb elnök

#541810 kissat Előzmény: #541751

Írtam pár napja h eurhuf longban vagyok -- záródott, most nincs pozim.

Kamatcsökkentés lesz, ebben bízok mint lakáseladó, akkor pedig gyengülni fog a Ft.

Most nagyon bikán néz ki, de ellenállás zónán kell átverekedni magát.

267 augusztusban? Meglehet. Az usdhuf még nagyobbat is erősödhet.

új mnb elnök

#541751 ikszf

Kíváncsi vagyok, hogy az eurhuf longban ragadt szereplők mikor hozzák fel témaként, hogy 2013 márciusában Simor helyett új mnb elnök érkezik.

Itt se nagyon volt róla szó eddig...

#541626 Euroman Előzmény: #541552

IMF mindenképpen kell....ha aláírják azért, hogy megfékezze ezeket a vadbarmokat (Pataky Atis is kapott a seggnyalásért érmet...), ha meg nem, akkor a bukta maga alá temeti az egész fityeszrémálmot...

#541552 Dr. ursi Előzmény: #541469

arra tényleg nincs.

és a forint tényleg nyugodt.

szépen erősödik, szép nyugodtan :o)

Nyugodt a forint piac...…

#541469 -sabe

Nyugodt a forint piac... de jövőhéten visszajön Viktor a szabadságról és félek augusztus 20-a alkalmából mond néhány magasztos szót a függetlenségünkről és hogy tulképpen nincs is szükség az IMF-re...

Re: jó ez a forintocska :o)

#541186 Zotya32 Előzmény: #540803

azt mondták kb 10 perce a gr-ben, hogy nyugodt a ft-piac... lassan 278 alá megy... :))

#540803 Kissherceg Előzmény: #540792

külön cikket nem érnek meg a helyzetértékelések, de hátha valakinek hasznos. :)) Elképzelésemet már leírtam, első célárat teljesítette is a piac

+ ha lehet kívánságműsor…

#540793 Kriszti@n

+ ha lehet kívánságműsor is, én felvenném a deviza elemzéseket is az oldalra, legalább rád lehetne fogni a sok bukót :DD

#540792 Kriszti@n Előzmény: #540750

te kezdő fórumozó! nem lennél aktívabb a topicban , minthogy cikkeket másolgatsz be? pozi, elképzelés stb? kicsit kezd kultúrált pf-s formát ölteni a jelenléted :DD

"EUR/HUF: Korrigál a forint

Nagyot gyengült a forint a mai kereskedés során. A 275-ös lokális mélypontról pattant pozitív irányba az árfolyam még múlt héten, és jelenleg korrekcióról beszélhetünk. A következő ellenállás 282 környékén látható, idáig könnyedén kitarthat az emelkedés. A csökkenő trendvonal is a környéken húzódik."

Szerintetek most érdemes…

#540778 wnprt

Szerintetek most érdemes $-t venni Forintból hosszabb távra, vagy ez ügyben kivárást javasoltok? €-t érdemes váltani?

#540750 Kissherceg Előzmény: #540631

Napközben a térségbeli devizákkal együtt még erősödött a forint.

A svájci frank árfolyama kedd este 232,31 forintra nőtt a délutáni 231,98 forintról.

A dollárt 226,39 forinton jegyezték, délután 225,84 forint volt az árfolyam.

Egy japán jen 2,8747 forintot ért kedd este a délutáni 2,8651 forintot követően.

Az euró árfolyama alig változott a dollárral szemben, 1,2331 dolláron állt a jegyzése.