MOL felrántva, Bux tegnapi felkötés fölött.
Remek, remek..
Hatis csak azért sem hiszi, beadogatta reggel amit csak tudott. KT 240
MOL felrántva, Bux tegnapi felkötés fölött.
Remek, remek..
Hatis csak azért sem hiszi, beadogatta reggel amit csak tudott. KT 240
Yo reggelt!
Nyitóban abban a pár darabban is kaptam :D
na meg pár perccel nyitó után is 18100on.
Nikkei 1.88pluszban. Adjunk esélyt egy jó hangulatnak ,-)
Ausztrália 1% pluszban.
Futik játszák a meghalást.
ok de a reál pénzt a cégek termelik ....itt a tőzsdén ,meg a bef alapok ctr....onnan tudnak reálisan nőni....ki mit lop itt a pénzpiacon közbe az sztem egy dolog
1000re várja de 1200től longolja valójába:)
Egyszer szivesen osszeszámolnám.
Hány alapkezelő cég van a világon.
Ezeknek hány alapjuk van.
Hány elemző, hány portfolio manager.
És ezek mit mondanak.
A szerző semmilyen bux pozival nem rendelkezik, szorványos sp shortja van és 1000-re várja.. :)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/totalis_osszeomlas_johet_felfedte_lapjait_a_guru.171462.html
no lám?:)))
buffett kp-be,kötvény guru is esést vár,,,bár ez durva esést ír,ekkora sztem nem lesz
sztem ez lassulni fog,a 2008 szar teljesítményt nem volt nehéz legyőzni.....de fejlődni innen,mikor kína is lassul?
oldalazó piaci heves mozgások lehetnek sztem hetes charton20%os mozgásokkal max..én erre tippelek a közeljövőbe
meg kellett a lé is a rendszerbe,bikát megfuttatták
aha....akkor 2013 fogja....2012 szeptemberétől,mi a garancia a 2013as fellendülésre ilyen környezetbe?
amerika 1964től -1985ig kb rohamosan fejlődött....utána a internet vitte ,jött kína 1992 től kb..óriási gazdasági globális fellendülés volt,nagy profittal,a bika élhetett rajta.....
most globális hitel problémák eltitkolva.....rengetek digitális pénz.....és a gazdasági fogyasztás csökken,gyenge...
ja és gazdasági visszaesést vetítenek előre.2013-tól jöhet fellendülés....hírek szerint
mert ugye van egy digitális egyenlegünk....és a kereskedők pénze itt ló****,töredéke a globális lényegnek......
mert ha van termelés:van kp,profit...rv-sek részesülhetnek a profitból...
fogyasztás is nő,meg van munkahely eközbe.....
long?mire?
a rendszerbe a hitelek játékpénzek....digitális pénz 40% a kp...na ha nincs termelés,miből váltanák a longosok a a árakat kp-re?...miből fizetnék ki ??????globálisan értem....
kinti ta ,nem annyira longos.....ezt a funda alátámasztja..holmi kierőszakolt tető keresés megy...
https://sites.google.com/site/stockindextraders/videok
wall street- i filmet ajánlom,2008 as válságról szól!!!
itt van benne a lényeg,a hitelek is játékpénzek
akkora gazdasági ko jöhet ,amit még a világ nem látott ha vmit elcsesznek....irgalmatlanul nagy a baj
igen,rendesen felkötötték,mondjuk ennek se igazán értem a lényegét,de hát demokrácia van :) ugy kereskednek az emberek ahogy akarnak :) ha nekik ippenpont záróban kell észnélkül zsákolni,lelkük rajta,csak akkor amikor valaki beburítja a pakkját szintúgy észnélkül az se okozzon fennakadást,szerintem ez a zárószakasz nagyon sok manipulációra ad lehetőséget,de a végső szót úgyis a piac mondja ki
a felkötéstől, és mai "fölfelé erőszakolás" -tól eltekintve tényleg elég pesszimista a hangulat azért....vagyis ez van a levegőben.
no, holnap kiderül szerintem egy kis irány..az USA munkanélküliségi adatra adott reakcióból.