Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#540973 Hathor Előzmény: #540971

Nem titkos MOL elvárásom sem:

Tegnap beraktam, BUD azt kérdezet, nem vagyok kicsit optimista?

http://postimage.org/image/ps2f3m50l/full/

Én kérdezem a shortost. Nem kicsit pesszimista? :D

de lehet csak az a baj, hogy ugyanott tartok mint 4éve, ezért nem értek hozzá..

Ez meg pont annyira érdekel, mint ahogy kínába eldől egy bicikli most :DD

Na ebéd..

#540971 Hathor Előzmény: #540968

Én hiszek benne.. most felfele ezeket látom.

Felfele kanyarodnak a vonalak, akkor nem várhatom le.

17K alatti hati esetén lefele fogok keresni képeket, akkor lefele fog kunkorodni a chart.

Aljak alatt dől a teoriám.

Ebéd!

baszik ez már a promptot…

#540969 TROPHEUS

baszik ez már a promptot is lekövetni

bux +50

hati -15

simán 18k fölött lehetnénk már

#540968 Borska Előzmény: #540964

tudod,szerintem ezek a rajzok rendkívül szubjektív dolgok,én egyre kevesebb figyelmet szentelek a TA nak,fontos kiegészítője,de nem az egyetlen,főként nem egy ilyen piacon mint kishazánké

egy gazdaságpolitikai döntés után azt rajzolunk amit akarunk,vagy eltaláljuk vagy nem,lehet hinni,bízni tök mindegy ki mibe kapaszkodik a lényeg a tőke védelme,és ha megy pici profit :)

#540967 Hathor Előzmény: #540965

Szeretem ezeket az állandó letisztult megjegyzéseidet long oldalra mindig.

Becsülendő. ,-)

Valóban ugyanúgy fenáll a short lehetősége..

Mindenki döntse el maga, mit szeretne, én sosem neheztelek rátok ezért..

Sőt.. 18214es kiszállómnál drukkoltam is hogy Nektek is lejöhetne, lejött, most már mehetne vissza fel.

de a teljes igazsághoz h…

#540965 Borska

de a teljes igazsághoz hozzátartozik hogy most valóban bika a hangulat,és a longhívőknek szinte kötelező beszálló volt ez a korrekció,kinnt semmi nem történt,4ó-n sávoznak,dax bármikor kilőhet bármerre,usa brutál erős,szóval szerintem 60-40% most a long javára, de az én stratégiám pedig a felsőbeszállós shortok futtatása,meglátjuk bejön-e,és letörünk-e,de szerintem itt semmi se biztos,pusztán Mo fundája alapján gondolom én az esést itthon

#540963 Borska Előzmény: #540959

erre ismét csak a kezdőoldalon lévő összehasonkító grafikont tudom felhozni,ha ránézel abszolute nincs alulárazva a bét,helyén van,sőt...

bóvli kategória,mesterséges huf árfolyam,ökör kamatok,harakiri gazdaságpolitika,és még mindig nem vagyunk sereghajtók,szóval szerintem ez is csillivilli egy ilyen piactól

#540962 Hathor Előzmény: #540960

Az a léyneg, hogy mi mindig fordítva állunk.. ,-)

ez a szép benne..

ennek ellenére mind a ketten fogunk vele :D

Ha ennyire sz@r minden itthon, akkor be is zárhatjuk a boltot, mert a többi már huszadolt, századolt ,-)

#540960 Borska Előzmény: #540958

ha csak komponensenként nézzük a buxot:

matáv --- egy kalap szamóca

mol ---- szintén erdeigyümölcs

otp --- államilag szopatott fejőstehén,és még nem láttuk a gyj-t

richter --- valóban jól funkcionáló cég ( bár szerintem picit most túlvett ,ha a többi bukik az azon elszenvedett veszteségeket a nagyok a ricsi nyereségből fogják pótolni,én további erős menetet egyenlőre nem várok )

jelen pillanatban a napokban agyonvert mol és matáv vérgyenge korrekciója tartja a cuccot,eurusd épp most esett ki 4ó-s emelkedő csatijából ,aminek célára nálam 1,2150 körüli,erre hufpárok is mozdulni fognak

szerintem most nincs ok az optimizmusra,eddig

#540959 Hathor Előzmény: #540958

Határidő mindenképpen.

Folymatosan ütnek vissza a longommal minden esetben határidősök.. nem véletlen 280 meg 220 a kamat, ami pár hét alatt jött le 600ról.

Na meg miért áll Bux ATH alatt 40%kal? mert agyon vették?

Határidő mindig szét van adva.. de csak szerintem

Egy emelkedő piacon veszélyes tud ez lenni, és ha tehetnék, még mindig ütnék, mert über drága állítólag.

#540958 Borska Előzmény: #540956

SC-t ?

az sc egy agyonshortolt piac autómatikus válaszreakciója a túlpozicionáltságra,szerinted a bét jelenleg ilyen?

#540956 Hathor Előzmény: #540948

De tudtam, hogy emelkedésben csökken a KT.. reggeli 400ról 280!

Köszönöm istenem.

Nem kérdés, hogy SCt várunk.

#540955 taresz Előzmény: #540953

Persze.:) Azon a fiókon meg gondolom 3 másodpercenként van levél lekérdezés.

Ne legyél már naiv.

Írjunk leveleket minél t…

#540953 wnprt

Írjunk leveleket minél többen Orbánnak: viktor.orban@parlament.hu

Ha már kapna pár 100 e-mailt, elkezdené komolyan venni, h rossz az adórendszer, változtatni kéne a kiadásokon.

#540950 wnprt Előzmény: #540947

Azért megy felfelé, mert az összes tőzsdéző olyan irányba nyit, ahogy néhány elemző jósolja, főleg az elemzések befolyásolják a hülye trendet, mikor már régen 310-es € lenne az ideális, és akkor észhez térne a kormány, behozná a vagyonadót azokra, akik nem fizetnek semmit a jövedelmeik után, megegyezne a külfölddel is. Orbán viszont így csak a stadionokat fogja építgetni, a MOL részvényre is volt 500Mrd, de értelmes dolgokra nincs pénz.

Túl sok értelme nincs a …

#540949 wnprt

Túl sok értelme nincs a hazai tőzsdén kereskedni. Aki felismert pár jó trendet még 3 éve, az vett 85$-ért APPLE-t, most már 640-et ér.

Ez az ország Matolcsy miatt van ilyen helyzetben, 5,8%-os infláció? Már rég Varga Mihálynak kéne a pénzügyminiszternek lennie, aztán jövőtől pedig jegybankelnökké kinevezni, az egyetlen normális Fideszes az Varga.

#540948 Hathor Előzmény: #540946

:DDD

Megjöttem..

Tényleg ezt írják?

Minek olvasol ilyeneket?

Bár én nem tudhatom, mert nem értek a tőzsdéhez, és ugyanott vagyok mint 4éve, rajtam kívül mindenki helikopterezik.. :D