A BUX ok nélkül emelkedik, már régen 3000 alatt lenne a helye az OTP-nek, 12 000 körül a MOL-nak, a Forintnak 300 körül. Zsiday szerint is gyengülnie kell a Forintnak, nincs ok az emelkedésre.
A BUX ok nélkül emelkedik, már régen 3000 alatt lenne a helye az OTP-nek, 12 000 körül a MOL-nak, a Forintnak 300 körül. Zsiday szerint is gyengülnie kell a Forintnak, nincs ok az emelkedésre.
OFF
BudFox, a válaszom:
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/14816554.jpg
(remélem nem jár érte kitiltás :DD)
ON
FED nem fog lépni semmit,a stimulusok hatásai nem hoztak áttörő sikert, a munkaerőpiaci adatok pedig fokozott javulást mutatnak,ha FED lépni akarna akkor eurusd már bőven 1,26körül kolbászolna
Hathor is írja hogy FED - Aug. 31. -e...akkor lesz valami fontos...én még nem néztem utána....itt valami bűzlik....A Rótschild dinasztia / Bankármaffia tartja a lelket most a piacokban :DD
én pedig csak egy Zorán örökzölddel tudom véleményemet kifejezni a jelenlegi helyzetről:
".....ne várd a májust, hiszen közelít a tél...... "
a shortjaim stoppját 200pip profitvédőbe húztam,és innentől had essen
osztom a véleményed, vihar előtti nagy csend
Én is igazán FED aug 31re várok.
addig játszogatunk néha..
piaci irányt, reakciót azután várok, addig mehet a maszatolás.
Most mennem kell ingatlant bemutatni..
délután benézek, de nem hasznos infokkal ,-)
most én 19000-ig simán el tudom képzelni a hatit ,még ebben a hónapban
dax még a héten kitörhet 7000 fölé,hó végén pedig megint fel fognak erősödni a kue várakozások(jackson hole)szvsz
Egyébként nem tudom nem tűnt fel senkinek, hogy 16000óta folymatosan vettem. Realizáltam, újra vettem
Aki emlékszik, annak mondtam 16Knál erős támasz, tripla alj, baromi nagy menetet várok fel. Azóta is várom, és haladgat a dolog.
Folyamatosan örök long birodalmát várom azóta.
Más kérdés, hogy állandóan visszeverik a pesszimisták az emelkedést.
Majd megjön remélem.
4hete emelkedő gyertyával megyünk fel, belefér a korrekció.
Shortolni nem láttatok 16K óta. Illetve egyszer, amikor felfele 17800on adtam és 17400on visszevettem, de ezt is beírtam akkor.
felfelé várod mostanában?
én tegnap vettem 18020-on ,kicsit be vagyok ragadva,de remélem nem sokáig
most hogy SP 1400 felett, közelében van észrevettétek hogyan eltűntek a pánikkeltő hírek ?
nincs Görög hír, se Portugál, se USA államadósság hír, se egy olasz pánikkeltő hír, se egy Iránt megtámadni akaró hír, se egy Izraeli..se semmi.....tegnap is csak egy spanyol éhségsztrájk hír jött..az meg kit érdekel ? haljanak éhen a muchacók..legalább nem tudnak több hitelt fölvenni :D
szóval...nem kicsit gyanús nekem ez a dolog
Tegnap megcsinálta igen az emelkedő ékem a hatását S&Pben, jól gondoltam, hogy a 14.30as visszarántás egy dupla top lett visszatesztelve a letört éket.
http://postimage.org/image/gy44cm4eb/full/
Többet most nem mondok
csend és hullaszag....
ráadni ilyenkor a legjobb .-))) én már bennt állok.
a jó adatok ellenére nincs valami nagy happy most....áh...kínszenvedés lesz ez, bármerre is megyünk.