Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vakmajom

Re: nincs cím

#540727 lagwagoner Előzmény: #540725

Nekem 63% jött ki, de így is szép.

Szóval közel másfélszeres teljesítményt nyújtott a Concorde Vm alap az Rmax indexhez képest 7 év alatt.

#540720 lagwagoner Előzmény: #540717

De ha bamoszon grafikonoznál inkább, akkor az OTP optima jó lesz mint RMAX indexet lekövető alap többé kevésbé.

#540717 rbbj11 Előzmény: #540703

na, megnéztem az otp tökegarantált pénzpiacit: +50% alatt ugyanerre az idöre.

BIX még 40%-ot se közelíti meg. Ezek szerint elég jók voltak az emlékeim

#540715 lagwagoner Előzmény: #540709

"Nehéz ember, de türelemmel , empátiával, komoly képzéssel és kellően gondos ápolással még nem reménytelen. Próbálom csiszolgatni az elméjét de nem vevő a dologra. :) Átadom nektem hátha több sikerrel jártok. Látom nagy felzúdulás volt itt délután. :)"

Rajta csak a kemény drog segít...semmi tutujgatás :-)

Semmilyen felzúdulás nem volt, mire gondolsz. Jó kedélyű eszmecsere volt. Én csípem _AT_-t és lelki békéjére ügyelve próbálom vezetni, nehogy elszontyolodjon.

Egymásra találtok ti még nem félek. Mondjuk ilyen alap matek ismereteket nyomhattok neki, ahol színes játékos formában elsajátíthatja a matematika és pénzügy alapjait. Meg ahol kacsacsőrnek nevezik a relációs jelet...ilyeneket :-)

#540711 lagwagoner Előzmény: #540706

Szerintem, ilyenkor belőled szabadul fel csomó minden. :-))) Milyen frusztráció? Semmilyen frusztráció, csak a baromságaidat javítjuk ki :-) szorzás, osztás..meg ilyenek.

Egyébként, te ártlamatlan szubjektív véleményeket se engedsz meg másoknak (lásd Auto-Motor topic), de téged tényszerű dolgokban sem lehet kijavítani, csak hőbörögsz, és pöffeszkedsz. amugy ahogy látod, rbbj, meg más is kezdi elfelejteni ezt, és szép lassan mások is, majd te egyszer csak ráérsz....és kezded elölröl. Szerintünk neked nyomja valami valamidet :-)

#540709 banyaiz Előzmény: #540704

Nehéz ember, de türelemmel , empátiával, komoly képzéssel és kellően gondos ápolással még nem reménytelen. Próbálom csiszolgatni az elméjét de nem vevő a dologra. :) Átadom nektem hátha több sikerrel jártok. Látom nagy felzúdulás volt itt délután. :)

#540708 lagwagoner Előzmény: #540703

http://www.bamosz.hu/alapoldal?isin=HU0000703749

kijavítod a dátumot (mondjuk a 10 év kiválasztod, ahol kék aláhúzásos a 10 év), ekkor automatikusan az induláskori dátumot veszi 1-nek értelemszerűen. Az interaktív grafikonon láthatod, hogy 2005 októberében indult az alap, és elgörgeted a mai naphoz.

De az összefoglaló táblázatban is látható, hogy 2005.10. ban indult az alap, most 1,904 az árfolyam, ebből, könnyen ki lehet számolni. Vagyis félve remélem...egy tőkepiaci forumon. Bár már ebben sem vagyok biztos....

#540706 Előzmény: #540704

Bocsánat, de erre egy mondat kikivánkozik belőlem: Nem vártam, hogy ennyi elnyomott frusztráció fog felszabadulni egy pillanat alatt belőletek, de örülök, hogy könnyíthettem rajtatok :)

Mások ezért vagyonokat fizetnek egy pszichológusnak :) :)

#540703 rbbj11 Előzmény: #540697

segítséget kérek: vkinek van ideje belinkelni RMAX és hasonló adatokat utóbbi 7 évre?

Lagwagoner: 90%-ot 7 évre te hol találtad?

2% jutalák brutál. Vegyél equitason, ott kb. 0,5%-ra jön ki. De biztos van jobb is.

USA-ban ez figyelemreméltó. Alig volt képes vki utóbbi 7 évben rá. Ismét segítséget kérek, mert nem saját gépnél vagyok, nincsenek itt az elmentett linkjeim, Nyilasi viszont nem is olyan rég rakott ki világ alapjainak hozamának Top100 listáját, vki belinkeli?

#540702 lagwagoner Előzmény: #540697

"Azt hiszem inkáb kivárom, amig kiélvezitek magatokat :)"

Együtt rajtad? Álmaidban kis perverz :-)